Successfully added to your shopping Bag

Quantity:
Total:
Continue shopping
Proceed to checkout

Masuk ke Sociolla dengan Akun SOCO

Lupa password

Belum memiliki akun? Daftar sekarang, yuk!

MEMBUAT AKUN SOCO


Kamu sudah memiliki akun?

ATUR ULANG PASSWORD

Lupa password Anda? Masukkan alamat email.

SPECIAL PROMO

GET FREE MERCHANDISE

Aksentuasi matamu dengan sempurna : Tekstur yang spesial dan ujung liner yang lentur dan inovatif mengaransikan eyeline yang bahkan jauh lebih akurat dalam sekejap!

Key Point : • Ujung yang lentur untuk aplikasi yang mudah • Akurat, gaya eyeliner yang efektif • Deep-black

Colour Variants : • 010 Dating Joe Black

Product Size : 1.0 ml

Like all great stories, ours begin with a group of fearless females on a mission: to prove it’s possible to create an innovative brand of luxury-inspired makeup at excellent prices. Founded by Christina Oster-Daum, we first opened our doors in Germany in 2004 and since then, our ever-expanding global presence in over 50 countries proved what we always knew – makeup wearers everywhere crave high quality makeup at prices that make sense.

The story doesn’t stop here. In 2015, we made our way to the US and today out of our office in New York City, we are proud to independently continue the work we’ve been doing since day one – shooting for the moon in everything we do and promising our community products marked by the same freshness that got us excited in the first place. This bring us to our 4 beauty philosophies:

PRODUCT REVIEW

User's Average Rating

3.8

1 of 2 reviewers recommend this product

Yes
1
No
1
Maybe
0
WRITE REVIEW

ALL REVIEWS (2)

Melinda Intan Rahayu

Melinda Intan Rahayu

242 Reviews | See all User's reviews

9 October 2018

3.6

    Long Wear

    Packaging

    Pigmentation

    Texture

    Value for Money

Aku dapat hadiah ini dr sociolla, setelah aku pake ternyata eyeliner ini bener-bener ga waterproof sama sekali, kena wudhu aja langsung bubar. Aplikator nya tebal dan kaku jadi agak susah buat bikin line yg tipis. Warnanya sih bagus karena lumayan pigmented dan hitam pekat. Untuk harga 67.000an kualitas eyeliner ini masih kalah sama maybelline yg hyper glossy walaupun de segi harga maybelline lebih murah.

Repurchase this product? No

Marcia Angel

Marcia Angel

176 Reviews | See all User's reviews

16 August 2018

4.0

    Long Wear

    Packaging

    Pigmentation

    Texture

    Value for Money

Bagus bangett eyeliner ini! Ujungnya super kecil dan tipis. Aplikatornya juga kuat dan bahannya bagus gitu. Gampang banget untuk diaplikasikan dan membentuk liner atau wing liner. Dia juga cepet banget kering jadi ga meleber kemana2 ehehe

Repurchase this product? Yes