Successfully added to your shopping Bag

Quantity:
Total:
Continue shopping
Proceed to checkout

FREE SHIPPING NO MINIMUM ACROSS INDONESIA


Masuk ke Sociolla dengan Akun SOCO

Lupa password

Belum memiliki akun? Daftar sekarang, yuk!

MEMBUAT AKUN SOCO


Kamu sudah memiliki akun?

ATUR ULANG PASSWORD

Lupa password Anda? Masukkan alamat email.

Buatlah pernyataan nyata dengan Smokey Eyes dalam berbagai macam efek warna terkadang lembut dan berkilau atau metalik, terkadang glossy atau seperti beludru. Semuanya mungkin!

Key Point : • Memberikan aksen mata yang cantik • Untuk make up mata yang sempurna • Banyak pilihan warna

Colour Variants : Product Size : 1.1 gram • 230 Living In Browntown Manhattan (NEW) • 240 My Dream Of Caribbean (NEW) • 010 Ultra Black • 040 White • 070 tidake The Greyhound • 140 Chocwaves • 160 I Have A Green! • 200 You’re My Rosen One! • 210 Brownzer • 220 Grey-Z

Product Size : 1.1 gram

Like all great stories, ours begin with a group of fearless females on a mission: to prove it’s possible to create an innovative brand of luxury-inspired makeup at excellent prices. Founded by Christina Oster-Daum, we first opened our doors in Germany in 2004 and since then, our ever-expanding global presence in over 50 countries proved what we always knew – makeup wearers everywhere crave high quality makeup at prices that make sense.

The story doesn’t stop here. In 2015, we made our way to the US and today out of our office in New York City, we are proud to independently continue the work we’ve been doing since day one – shooting for the moon in everything we do and promising our community products marked by the same freshness that got us excited in the first place. This bring us to our 4 beauty philosophies:

PRODUK LAIN DARI Catrice

Catrice

All Matt Plus Shine Control Powder

Rp 63,000

More Options

(206)

Catrice

High Glow Mineral Highlighting Powder

Rp 88,000

More Options

(57)

Catrice

HD Liquid Coverage Foundation

Rp 125,000

More Options

(104)

Catrice

Slim Matic Ultra Precise Brow Pencil Waterproof

Rp 50,000

More Options

(14)

Catrice

HD Liquid Coverage Precision Concealer

Rp 63,000

More Options

(22)

Catrice

Velvet Brow Powder Artist

Rp 72,000

More Options

(23)

Catrice

Liquid Liner Waterproof

Rp 67,000

More Options

(20)

Catrice

Brow Palette Matt & Glow

Rp 72,000

More Options

(5)

Catrice

Lashes To Kill Pro Instant Volume Mascara 24h

Rp 90,000

More Options

(10)

Catrice

Prêt-à-Lumière Longlasting Eyeshadow

Rp 61,000

More Options

(27)

PRODUCT REVIEW

User's Average Rating

4.0

12 of 16 reviewers recommend this product

Yes
7
No
4
Maybe
5
WRITE REVIEW

ALL REVIEW (16)

Haifa Ayusti Lutfiana

Haifa Ayusti Lutfiana

153 Reviews | See all User's reviews

14 December 2018

Purchased at Sociolla

4.0

    Long Wear

    Packaging

    Pigmentation

    Texture

    Value for Money

Teksturnya pas ga terlalu creamy...punya yanh nomor 010 dan lebih ke hitam biasa si... untuk waterline jadi kurang terlihat... kalau bukan untuk waterline si baguz banget awetnya.... ga meleber si menurutku....

Repurchase this product? Yes

Amanda Disa Carissa

Amanda Disa Carissa

109 Reviews | See all User's reviews

13 December 2018

4.2

    Long Wear

    Packaging

    Pigmentation

    Texture

    Value for Money

Reviewku kurang lebih sama dengan kohl kajal yang satunya. Cuma menurutku ini pigmentasinya kurang meski udah di build berkali kali. Harganya terjangkau.

Repurchase this product? No

Vidia Flavia Oktazafira

Vidia Flavia Oktazafira

134 Reviews | See all User's reviews

12 December 2018

Purchased at Sociolla

4.2

    Long Wear

    Packaging

    Pigmentation

    Texture

    Value for Money

Iseng coba dipake walaupun masih gabisa pakai eyeliner :") warnanya yg aku punya yg 010, tapi ga ultra black :") item tapi soft gitu. Bagus sih. Teksturnya enak, sekali ulas langsung keluar warnanya..

Repurchase this product? Maybe

Roslisya Agusadi

23 Reviews | See all User's reviews

3 December 2018

Purchased at Sociolla

4.4

    Long Wear

    Packaging

    Pigmentation

    Texture

    Value for Money

Ini eyeliner putih cocok banget dipakai di bagian bawah garis mata supaya kelihatan lebih jernih dan besar matanya dan harga nya juga ramah di kantong jd recomended banget.

Repurchase this product? Maybe

Fransiska Risiyanti

6 Reviews | See all User's reviews

21 November 2018

Purchased at Sociolla

3.6

    Long Wear

    Packaging

    Pigmentation

    Texture

    Value for Money

teksturnya creamy tapi untuk hasilnya menurut saya sih kurang pigmented, untuk mata nya yg sering berair, kurang disarankan untuk pakai eyeliner ini ya karna cepet aja ilangnya, suka teskturnya aja

Repurchase this product? No

SEE MORE