Successfully added to your shopping Bag

Quantity:
Total:
Continue shopping
Proceed to checkout

FREE SHIPPING NO MINIMUM ACROSS INDONESIA


Masuk ke Sociolla dengan Akun SOCO

Lupa password

Belum memiliki akun? Daftar sekarang, yuk!

MEMBUAT AKUN SOCO


Kamu sudah memiliki akun?

ATUR ULANG PASSWORD

Lupa password Anda? Masukkan alamat email.

SPECIAL PROMO

EXTRA DISC. 12% OFF

ENTER SOCHAR12

EYELIGHT

Bright Eyes: the light pencil is applied on the lower waterline to visibly open the eye. Absolutely essential for a radiant, wide-awake look. Always ready for action thanks to the integrated sharpener. 

Like all great stories, ours begin with a group of fearless females on a mission: to prove it’s possible to create an innovative brand of luxury-inspired makeup at excellent prices. Founded by Christina Oster-Daum, we first opened our doors in Germany in 2004 and since then, our ever-expanding global presence in over 50 countries proved what we always knew – makeup wearers everywhere crave high quality makeup at prices that make sense.

The story doesn’t stop here. In 2015, we made our way to the US and today out of our office in New York City, we are proud to independently continue the work we’ve been doing since day one – shooting for the moon in everything we do and promising our community products marked by the same freshness that got us excited in the first place. This bring us to our 4 beauty philosophies:

PRODUK LAIN DARI Catrice

Catrice

HD Liquid Coverage Foundation

Rp 125,000

More Options

(104)

Catrice

Slim Matic Ultra Precise Brow Pencil Waterproof

Rp 50,000

More Options

(12)

Catrice

HD Liquid Coverage Precision Concealer

Rp 63,000

More Options

(19)

Catrice

Prime And Fine Mattifying Powder Waterproof

Rp 88,000

More Options

(48)

Catrice

Kohl Kajal

Rp 35,000

More Options

(15)

Catrice

Velvet Brow Powder Artist

Rp 72,000

More Options

(21)

Catrice

Glam & Doll Mascara

Rp 72,000

More Options

(31)

Catrice

Ombré Two Tone Lipstick

Rp 88,000

More Options

(13)

Catrice

Prêt-à-Lumière Longlasting Eyeshadow

Rp 61,000

More Options

(23)

Catrice

24h Made To Stay Make Up

Rp 125,000

More Options

(143)

PRODUCT REVIEW

User's Average Rating

4.0

21 of 26 reviewers recommend this product

Yes
11
No
7
Maybe
8
WRITE REVIEW

ALL REVIEW (26)

Ghin nnn

4 Reviews | See all User's reviews

13 December 2018

Purchased at Sociolla

3.8

    Long Wear

    Packaging

    Pigmentation

    Texture

    Value for Money

Awalnya aku lihat reviewnya bagus2 jadi tertarik beli setelah beli menurutku warnanya kurang mencolok untuk highlighter. Agak mudah patah juga sih tapi sejauh ini lumayanlah untuk ketahanan diwajah.

Repurchase this product? Maybe

Mutia Nasution

Mutia Nasution

90 Reviews | See all User's reviews

13 December 2018

3.8

    Long Wear

    Packaging

    Pigmentation

    Texture

    Value for Money

Warna nude-nya cantik, tapi sayang di water line ku warnanya nggak mudah keluar. Harus ditekan kuat dan berkali kali diaplikasiin, cara kayak gini bikin mata sakit + perih. Tapi mungkin karena water line ku yang mudah berair kali ya? Hmm...

Repurchase this product? No

Agna Sihombing

Agna Sihombing

69 Reviews | See all User's reviews

13 December 2018

Purchased at Sociolla

2.8

    Long Wear

    Packaging

    Pigmentation

    Texture

    Value for Money

Setelah aku coba Catrice Inside Eye Highlighter Pen ini aku kurang suka sama teksturnya, kurang nempel saat di pakai, dan tidak tahan lama, hasilnya akhirnya sih malah jadi sedikit bubuk gitu karena kering

Repurchase this product? Maybe

Ramanda Salsabilah

Ramanda Salsabilah

207 Reviews | See all User's reviews

10 December 2018

3.6

    Long Wear

    Packaging

    Pigmentation

    Texture

    Value for Money

Highlighter pen ini ga bikin perih di mata, ga bikin mata jadi merah. teksturnya juga creamy banget, jadi mudah banget mengaplikasikan produk ini buat highliter.

Repurchase this product? Maybe

esti siwi

esti siwi

56 Reviews | See all User's reviews

9 December 2018

2.8

    Long Wear

    Packaging

    Pigmentation

    Texture

    Value for Money

Gatau kenapa, di aku ini susah banget pop up nya. Teksturnya agak keras, gak creamy jd buat di waterline susah banget. Padahal warnanya bagus, dia nude dan keliatan natural. Terus juga gampang patah dan susah di serut. Jadi bingung akutu:((

Repurchase this product? No

SEE MORE