Successfully added to your shopping Bag

Quantity:
Total:
Continue shopping
Proceed to checkout

Masuk ke Sociolla dengan Akun SOCO

Lupa password

Belum memiliki akun? Daftar sekarang, yuk!

MEMBUAT AKUN SOCO


Kamu sudah memiliki akun?

ATUR ULANG PASSWORD

Lupa password Anda? Masukkan alamat email.

SPECIAL PROMO

GET FREE MERCHANDISE

All in One. With the practical Eye‘Matic Eyepowder Pen, there is no need for an additional brush to apply the eyeshadow. The tapered shape of the integrated sponge allows a simple as well as accurate implementation – ideal for setting highlights and soft reflections of light. The pen contains a creamy powder texture in the lid and comes in three shimmering nuances: white, rosé and lavender.

Like all great stories, ours begin with a group of fearless females on a mission: to prove it’s possible to create an innovative brand of luxury-inspired makeup at excellent prices. Founded by Christina Oster-Daum, we first opened our doors in Germany in 2004 and since then, our ever-expanding global presence in over 50 countries proved what we always knew – makeup wearers everywhere crave high quality makeup at prices that make sense.

The story doesn’t stop here. In 2015, we made our way to the US and today out of our office in New York City, we are proud to independently continue the work we’ve been doing since day one – shooting for the moon in everything we do and promising our community products marked by the same freshness that got us excited in the first place. This bring us to our 4 beauty philosophies:

PRODUCT REVIEW

User's Average Rating

4.3

3 of 3 reviewers recommend this product

Yes
2
No
1
Maybe
0
WRITE REVIEW

ALL REVIEWS (3)

Faiqotul azmi

Faiqotul azmi

48 Reviews | See all User's reviews

12 August 2018

4.4

    Long Wear

    Packaging

    Pigmentation

    Texture

    Value for Money

yang aku suka dari produknya catrice ini tuh udah murah, bagus pula . cocok buat yang pemula pingin belajarr make up, karna produknya semua hasil akhirnya berkesan naturan dan gak terlalu bold, apalagi eyematic ini, bagus banget dan gampang diblend

Repurchase this product? No

Meyke Chayadi

Meyke Chayadi

95 Reviews | See all User's reviews

10 June 2018

4.4

    Long Wear

    Packaging

    Pigmentation

    Texture

    Value for Money

Eyes matic eyes power pen ini semacam eyeliner berbentuk pulpen dengan pilihan warna, seperti yang kita tahu bahwa brand catrice mudah di temukan di drugstore dengan harga yang luyaman terjangkau, ini biasanya di gunakan di bawah mata dan ada sedikit efek glitter

Repurchase this product? Yes

Febie Ananda Putri

Febie Ananda Putri

17 Reviews | See all User's reviews

11 December 2017

2.4

    Long Wear

    Packaging

    Value for Money

Hi pecinta drugstore make up, kali ini aku mau review eyeshadow pen dari catrice. Bentuknya itu unil banget, dia bagus untuk dipakai tanpa dikombinasikan dengan warna lain. Harga terus terang aku sedikit lupa, kalau tidak salah dibawah 100 ribu. Pigmentasinya bagus aku kasih bintang 4 daro 5, untuk ketahamannya menurut aku sedikit cepat pudar. Jadi saran aku sebelumnya gunakan primer dulu baru aplikasokan eyeshadow ini. Tapi yang paling aku suka dari eyeshadow ini, packagingnya yang seperti spidol, dan aplikatornya yang berbentuk sponge. Tapi untuk menjaga kebersihan aplikatornya, jangan meretouch eyeshadow, dan aplikasikan eyeshadow ini pada kondisi kulit yang bersih. Eyeshashadow ini juga cocok dibawa saat berlibur, karena bentuknya yang tidak makan tempat di dalam make up bag kalian.

Repurchase this product? Yes