Successfully added to your shopping Bag

Quantity:
Total:
Continue shopping
Proceed to checkout

Masuk ke Sociolla dengan Akun SOCO

Lupa password

Belum memiliki akun? Daftar sekarang, yuk!

MEMBUAT AKUN SOCO


Kamu sudah memiliki akun?

ATUR ULANG PASSWORD

Lupa password Anda? Masukkan alamat email.

The Eye‘Matic Dip Liner Waterproof is the classic amongst eyeliners and offers an accurate as well as simple application. Thanks to the curved felt-tip, perfect lines and sweeping curves are easy to achieve. The deep-black, waterproof texture dries fast and is especially long-lasting.

Like all great stories, ours begin with a group of fearless females on a mission: to prove it’s possible to create an innovative brand of luxury-inspired makeup at excellent prices. Founded by Christina Oster-Daum, we first opened our doors in Germany in 2004 and since then, our ever-expanding global presence in over 50 countries proved what we always knew – makeup wearers everywhere crave high quality makeup at prices that make sense.

The story doesn’t stop here. In 2015, we made our way to the US and today out of our office in New York City, we are proud to independently continue the work we’ve been doing since day one – shooting for the moon in everything we do and promising our community products marked by the same freshness that got us excited in the first place. This bring us to our 4 beauty philosophies:

Reduced price!

PRODUK LAIN DARI Catrice

10%

Catrice

Blush Box

Rp 73,000

SAVE 10%

Rp 65,700

(1)
15%

Catrice

High Glow Mineral Highlighting Powder

Rp 95,000

SAVE 15%

Rp 80,750

(110)
10%

Catrice

Prime And Fine Mattifying Powder Waterproof

Rp 95,000

SAVE 10%

Rp 85,500

(65)
10%

Catrice

Dewy-ful Lips Conditioning Lip Butter

Rp 80,000

SAVE 10%

Rp 72,000

(2)
20%

Catrice

24h Made To Stay Make Up

Rp 125,000

SAVE 20%

Rp 100,000

(170)
10%

Catrice

The Little Black One Volume Mascara True Black

Rp 88,000

SAVE 10%

Rp 79,200

20%

Catrice

All Matt Plus Shine Control Powder

Rp 73,000

SAVE 20%

Rp 58,400

(250)
10%

Catrice

Absolute Eye Colour

Rp 42,500

SAVE 10%

Rp 38,250

(56)
15%

Catrice

Prime and Fine Make Up Transformer Drops Lightening

Rp 73,000

SAVE 15%

Rp 62,050

(15)
10%

Catrice

Lip Cushion

Rp 85,000

SAVE 10%

Rp 76,500

(93)

PRODUCT REVIEW

User's Average Rating

4.5

16 of 18 reviewers recommend this product

Long Wear 4.4/5

Packaging 4.5/5

Pigmentation 4.6/5

Texture 4.4/5

Value for Money 4.6/5

Yes
8
No
5
Maybe
5
WRITE A REVIEW
Retno Lestari

Retno Lestari

Jenis Kulit : 

2 February 2019

Purchased at Sociolla

5.0

  • Long Wear5/5

  • Packaging5/5

  • Pigmentation5/5

  • Texture5/5

  • Value for Money5/5

Shade :  Deep Black 010

texturenya engga terlalu cair jadi gampang dipakai apalagi untuk pemula yang ingin coba buat eyeliner, engga bikin perih setelah pemakaian seharian, waterproff.. Oke sih tp untuk repurchase belom tau karna mau coba eyeliner dari merk lain..

Repurchase this product? Maybe

Fadhilah Ramadhani

Fadhilah Ramadhani

Jenis Kulit :  Kulit Kering , Kulit Berminyak , Kulit Kombinasi , Kulit Sensitif

21 December 2018

4.8

  • Long Wear5/5

  • Packaging5/5

  • Pigmentation5/5

  • Texture5/5

  • Value for Money4/5

Shade :  Deep Black 010

Ini dia nih favorit banget Eye Liner dari Catrice, harganya terjangkau dan gampang saat pengaplikasian nya bentuknya lancip seperti kuas kalau masalah Pigmentasi nya ngak di ragukan lagi udah juara. Aku aja suka

Repurchase this product? Maybe

siti safinah

siti safinah

Jenis Kulit :  Kulit Kombinasi , Kulit Berminyak

21 December 2018

5.0

  • Long Wear5/5

  • Packaging5/5

  • Pigmentation5/5

  • Texture5/5

  • Value for Money5/5

Shade :  Deep Black 010

eyeliner ini mempunyai warna hitam yang pigmented banget, aplikator nya yang kecil dan tajam sehingga memudahkan aku untuk membuat wingliner dan natural liner. packaging nya yang kecil dan gampang banget untuk dibawa kemana-mana dan simple banget

Repurchase this product? No

Gigit Gita

Jenis Kulit :  Kulit Kombinasi

20 December 2018

5.0

  • Long Wear5/5

  • Packaging5/5

  • Pigmentation5/5

  • Texture5/5

  • Value for Money5/5

Shade :  Deep Black 010

Aku suka sih, ini brushnya dip liner gitu, silicone yang kuat kaku bukan brush yang lemes tapi kalo buat pemula kaya aku rada susah harus sering-sering latihan

Repurchase this product? Yes

Rr Sugiarti

Rr Sugiarti

Jenis Kulit :  Kulit Berminyak , Kulit Sensitif

19 December 2018

5.0

  • Long Wear5/5

  • Packaging5/5

  • Pigmentation5/5

  • Texture5/5

  • Value for Money5/5

Shade :  Deep Black 010

eyeliner ini mempunyai warna hitam yang pigmented banget, aplikator nya yang kecil dan tajam sehingga memudahkan aku untuk membuat wing liner. packaging nya yang kecil dan gampang banget untuk dibawa kemana-mana dan simple banget

Repurchase this product? Yes

SEE MORE REVIEW