Successfully added to your shopping Bag

Quantity:
Total:
Continue shopping
Proceed to checkout

FREE SHIPPING NO MINIMUM ACROSS INDONESIA


Masuk ke Sociolla dengan Akun SOCO

Lupa password

Belum memiliki akun? Daftar sekarang, yuk!

MEMBUAT AKUN SOCO


Kamu sudah memiliki akun?

ATUR ULANG PASSWORD

Lupa password Anda? Masukkan alamat email.

A diverse colour spectrum, long durability, high coverage and various effects in matt, shimmering or pearly - united in the Absolute Eye Colour Mono Eyeshadows. Inspired by the looks at the international fashion shows, the Eyeshadows are available in various nuances ranging from soft nudes to bold shades for a bright and colour-intensive finish.

Like all great stories, ours begin with a group of fearless females on a mission: to prove it’s possible to create an innovative brand of luxury-inspired makeup at excellent prices. Founded by Christina Oster-Daum, we first opened our doors in Germany in 2004 and since then, our ever-expanding global presence in over 50 countries proved what we always knew – makeup wearers everywhere crave high quality makeup at prices that make sense.

The story doesn’t stop here. In 2015, we made our way to the US and today out of our office in New York City, we are proud to independently continue the work we’ve been doing since day one – shooting for the moon in everything we do and promising our community products marked by the same freshness that got us excited in the first place. This bring us to our 4 beauty philosophies:

PRODUK LAIN DARI Catrice

Catrice

High Glow Mineral Highlighting Powder

Rp 88,000

More Options

(60)

Catrice

HD Liquid Coverage Precision Concealer

Rp 63,000

More Options

(22)

Catrice

Prime And Fine Mattifying Powder Waterproof

Rp 88,000

More Options

(52)

Catrice

Eye Brow Stylist

Rp 45,000

More Options

(8)

Catrice

All Matt Plus Shine Control Powder

Rp 63,000

More Options

(212)

Catrice

Camouflage Cream

Rp 55,000

More Options

(168)

Catrice

18h Colour & Contour Eye Pencil

Rp 42,000

More Options

(27)

Catrice

Liquid Luminizer Strobing Pen

Rp 67,000

More Options

(34)

Catrice

Glam & Doll Mascara

Rp 72,000

More Options

(33)

Catrice

Nude Illusion Loose Powder

Rp 98,000

More Options

(27)

PRODUCT REVIEW

User's Average Rating

4.8

4 of 4 reviewers recommend this product

Yes
4
No
0
Maybe
0
WRITE REVIEW

ALL REVIEW (4)

Ghinna Alima

Ghinna Alima

190 Reviews | See all User's reviews

14 December 2018

5.0

    Long Wear

    Packaging

    Pigmentation

    Texture

    Value for Money

nah guys, kalo eyeshadow dr catrice yang satu ini better drpd yg pallete itu, nah ini nggak fallout dan juga pigmented banget, cuma tetep warna nya tuh ringan ga medok gitu

Repurchase this product? Yes

Tiara Syaputri

Tiara Syaputri

86 Reviews | See all User's reviews

9 December 2018

4.6

    Long Wear

    Packaging

    Pigmentation

    Texture

    Value for Money

pigmented banget, gak powdery sama sekali, ngeblend nya juga gampang, packagingnya bagus banget, varian warnanya banyak, aku baru punya satu dan ingin lagi hihi

Repurchase this product? Yes

Auda Zaschkya

Auda Zaschkya

92 Reviews | See all User's reviews

22 November 2018

5.0

    Long Wear

    Packaging

    Pigmentation

    Texture

    Value for Money

Sebenarnya, aku salah pilih warna. Tapi teksturnya mantap, matre banget dengan harga yang ramah di kantong. Packagingnya juga sederhana dengan hanya satu warna tapi ukurannya besar. Tahan lama bila dipakai. Later, aku pasti beli lagi warna yang lain.

Repurchase this product? Yes

Tyas Arini

Tyas Arini

63 Reviews | See all User's reviews

9 November 2018

4.4

    Long Wear

    Packaging

    Pigmentation

    Texture

    Value for Money

Awalnya asal beli single eyeshadow Catrice karena ada diskon, eh ternyata cukup bagus. Aku punya shade 930 - Hakuna Matata, warnanya coklat-lebih ke cool tone dan finishnya matte. Pake warna ini buat smokey eye cocok banget atau buat gelapin outer eye bagus banget. Lumayan pigmented walaupun ada fall outnya. Mudah banget di blend dan cukup tahan lama kalau pake eyebase sebelumnya. Tertarik buat beli warna yang lain dan harganya murah pula

Repurchase this product? Yes