Successfully added to your shopping Bag

Quantity:
Total:
Continue shopping
Proceed to checkout

Masuk ke Sociolla dengan Akun SOCO

Lupa password

Belum memiliki akun? Daftar sekarang, yuk!

MEMBUAT AKUN SOCO


Kamu sudah memiliki akun?

ATUR ULANG PASSWORD

Lupa password Anda? Masukkan alamat email.

Rp 115,500

-30%
Rp 165,000
  • Shade: -

Fine effortless finish that melts into the skin.

A lip and cheek duo with a creamy semi-matte finish that gives you full coverage on the lips and a sheer stain on the cheeks. Glides on and blends easily, it comes in three different shades. They are light wearing and long lasting, an everyday essential that's definitely going to be your new best friend. Swipe once for colour and twice for magic!

  • ELIZABETH : The ultimate coffee shade that is perfect for every skin tone.
  • JULIE : A pretty coral and a whole lot of summer feels, because it's always sunny here at Rosé.
  • SABRINA : A sexy reddish brown earthy tone lip and cheek combo.
  • BELINDA : A natural berry brown with red undertones lipcheek for an everyday sultry look.
  • MARIA : The ultimate rich wine red lip and cheek shade, literally the baddest bold shade you need and more.

RADC was born, raised and made with love here in Indonesia with the best ingredients from all around the world. Founded by three girls and inspired by YOU - we create beauty products that are the perfect essentials for an everyday "no makeup" makeup look.

Here at RADC, we like keeping things as easy and as natural as possible. We like our skin looking fresh, bronzed, and glowing. Beauty trends come and go but looking like you will never get out of style. So that's why we create easy and good for the skin beauty products that are just about all you need when you want to let your skin breathe and simply enhance your natural beauty without concealing it.

We want you to look like you confidently with our luxuriously formulated essentials that are made without paraben and is cruelty free. Did we mention they're also really, really pretty in pink? We are dedicated to creating the best possible products that we know will be our #RADGirls everyday bffs. We love you and we'd like you to know that you continue to inspire us to do great things!

Reduced price!

PRODUCT REVIEW

User's Average Rating

4.3

12 of 13 reviewers recommend this product

5
4
4
Yes
No
Maybe
WRITE REVIEW

ALL REVIEWS (13)

gita Amalia

gita Amalia

10 Reviews | See all User's reviews

30 August 2018

4.2

    Long Wear

    Packaging

    Pigmentation

    Texture

    Value for Money

wahhh suka pake bangetttt, asli product lokal yang oke banget, apalgi pigmentasinya tuh woow sekali pulas langsung keliatan warnanya selain itu juga ketahannya longlasting banget. apalagi kalo di pake untuk blush jadi keliatan lebih seger wajah kalo pake blush dari lipstick ini

Repurchase this product? Maybe

Winahyu Estri

Winahyu Estri

18 Reviews | See all User's reviews

29 August 2018

3.8

    Long Wear

    Packaging

    Pigmentation

    Texture

    Value for Money

Shade ini lebih cocok jadi blush kalo di aku, karena kalau pakai ini dibibir jadi pucet banget. Untuk jadi blush teksturnya enak. Blendable banget. Kalau dipakai bibir juga nyaman.

Repurchase this product? No

Galuh Faiuz Chairinnisa

Galuh Faiuz Chairinnisa

13 Reviews | See all User's reviews

21 August 2018

4.6

    Long Wear

    Packaging

    Pigmentation

    Texture

    Value for Money

OMMMMG baunya kaya lipstick jadul tapi suka banget sama baunya dan suka sama warna Sabrina ini walaupun warna seribu umat tapi tetep aja beda sama warna-warna lipstickku yang ada di rak(ngeles). Cuma pas pertama kali coba dia agak kering gitu tapi lama kelamaan dia lumayan lembut kok teksturnya tapi buat bibir kering aku saranin tetep pake lip balm sih soalnya kalo nggak pake agak bikin garis bibir keliatan. Finishnya semi matte pokoknya ketceh banget daaaaa

Repurchase this product? Maybe

Eldriana Nafila

2 Reviews | See all User's reviews

13 August 2018

5.0

    Long Wear

    Packaging

    Pigmentation

    Texture

    Value for Money

one of my fav local lipstick! suka dari segi packagingnya rose gold gitu, pigmentasinya oke. pengunaannya gampang, bisa dipake di bibir dan sbg blush juga. tinggal tap tap aja. harga terjangkau

Repurchase this product? Yes

Miranda Dinar

Miranda Dinar

175 Reviews | See all User's reviews

11 August 2018

4.8

    Long Wear

    Packaging

    Pigmentation

    Texture

    Value for Money

sumpah lip and cheek duo ini best banget!! if you are looking for natural make up look, ini juaranya! teksturnya creamy banget dan bener bener melembabkan bibir tanpa harus pake lipbalm dulu. pas dipake di pipi juga gampang bgt blendnya, tapi makenya harus rada banyakan sih karena kalau cuma sekali bener bener ga keliatan. di bibirpun gitu, karena coveragenya dia sheer banget. karena aku pecinta no make up make up look, makanya aku cinta banget sama produk ini and i will repurchase another shade!

Repurchase this product? Yes

SEE MORE