Successfully added to your shopping Bag

Quantity:
Total:
Continue shopping
Proceed to checkout

Masuk ke Sociolla dengan Akun SOCO

Lupa password

Belum memiliki akun? Daftar sekarang, yuk!

MEMBUAT AKUN SOCO


Kamu sudah memiliki akun?

ATUR ULANG PASSWORD

Lupa password Anda? Masukkan alamat email.

Rp 290,500

-17%
Rp 350,000
  • Shade: -

Need a filter for that selfie? #LookNoFurther. Our new Perfect Filter Shadow Palettes feature ten vibrant shades of our amazing eyeshadow. Available in five striking color combinations, each collectible set is inspired by a different photo filtering effect.

NYX PROFESSIONAL MAKEUP, named after the ancient Greek goddess who ruled the night, uniquely offers a permanent collection of special-occasion makeup in addition to a solid selection of every day basics and on-trend shades.

NYX PROFESSIONAL MAKEUP was founded by a young and talented entrepreneur named Toni K who was involved in color cosmetics for years and has always desired to create and share a line of cosmetics that provided quality products at approachable prices.

NYX PROFESSIONAL MAKEUP is now known to top makeup artists, celebrities and style insiders around the world as a professional line featuring one of the widest arrays of shades available.

Every woman is different and I try to offer products and choices that help them be beautiful, self-possessed and confident to match their individual, unique styles. Toni K –

Reduced price!

PRODUCT REVIEW

User's Average Rating

3.7

3 of 4 reviewers recommend this product

1
1
2
Yes
No
Maybe
WRITE REVIEW

ALL REVIEWS (4)

3.6

    Long Wear

    Packaging

    Pigmentation

    Texture

    Value for Money

Overall cukup puas dengan pallete ini. The mattes are so good, easy to pick up, easy to blend, pigmented. Hanya beberapa shade dengan glitter yang agak sulit untuk diaplikasikan.

Repurchase this product? No

Vinny vania

Vinny vania

11 Reviews | See all User's reviews

12 August 2018

2.6

    Long Wear

    Packaging

    Pigmentation

    Texture

    Value for Money

Pas ngeliat palettenya sih kelihatannya bagus banget eyeshadow ini, cuma emang NYX eyeshadow selalu hit or miss banget, unfortunately this one is a miss for me. banyak warna2 yg ga pigmented dan malah ada yg ga mau nempel ke brush, padahal udah pake synthetic brush. oh iya satu lg, palette ini susah bgt dibukanya... manicure jempol rusak pasti abis buka eyeshadow ini.

Repurchase this product? Maybe

Ajeng Novianti

Ajeng Novianti

2 Reviews | See all User's reviews

27 March 2018

5.0

    Long Wear

    Packaging

    Pigmentation

    Texture

    Value for Money

Suk sekaliiii. Pigmented, affordable (discount hunter ????), dan packagingnya bagus. Buat aku sih masih travel friendly. Ditunggu eyeshadow pallete lainnya Nyx!

Repurchase this product? Maybe

Leona Ayu

Leona Ayu

12 Reviews | See all User's reviews

15 December 2017

2.2

    Long Wear

    Packaging

    Value for Money

OH MAII, ini mini palette edun sih. Soalnya dia lengkapp padahal cuma mini palette, mau dipake buat smokey eyes bisaa, mau buat daily look okee banget, mau buat fresh look yang seger cucok meong. Beli ini jadi sering banget maenan palette ini di rumah.

Repurchase this product? Yes