Successfully added to your shopping Bag

Quantity:
Total:
Continue shopping
Proceed to checkout

Masuk ke Sociolla dengan Akun SOCO

Lupa password

Belum memiliki akun? Daftar sekarang, yuk!

MEMBUAT AKUN SOCO


Kamu sudah memiliki akun?

ATUR ULANG PASSWORD

Lupa password Anda? Masukkan alamat email.

A serious solution for one of beauty’s most challenging problems! No fancy names just a product that can be counted on to do the job. The product glides on without looking thick or obvious. The subtle hint of orange counteracts the appearance of dark circles while natural skin-toned pigments work in unison to provide the ultimate coverage.

NYX PROFESSIONAL MAKEUP, named after the ancient Greek goddess who ruled the night, uniquely offers a permanent collection of special-occasion makeup in addition to a solid selection of every day basics and on-trend shades.

NYX PROFESSIONAL MAKEUP was founded by a young and talented entrepreneur named Toni K who was involved in color cosmetics for years and has always desired to create and share a line of cosmetics that provided quality products at approachable prices.

NYX PROFESSIONAL MAKEUP is now known to top makeup artists, celebrities and style insiders around the world as a professional line featuring one of the widest arrays of shades available.

Every woman is different and I try to offer products and choices that help them be beautiful, self-possessed and confident to match their individual, unique styles. Toni K –

Reduced price!

PRODUCT REVIEW

User's Average Rating

3.7

7 of 9 reviewers recommend this product

1
4
4
Yes
No
Maybe
WRITE REVIEW

ALL REVIEWS (9)

Kania Aisyah

Kania Aisyah

19 Reviews | See all User's reviews

24 September 2018

4.4

    Long Wear

    Packaging

    Pigmentation

    Texture

    Value for Money

Hai balik lagi... aku mau ngasih racun lagi hahahaha. Jadi pertama aku pake produk ini waktu mau ke pesta saudara tapi dandan sendiri. Pas pertama kali make waaah gila sih coverege nya, yg tdi nya ada dark circle langsung ke cover dong. Bentuk nya bulet kecil trus teksturnya kaya cream tapi padat gitu. Harga nya ya lumayan but i love it.

Repurchase this product? Yes

Galuh Faiuz Chairinnisa

Galuh Faiuz Chairinnisa

13 Reviews | See all User's reviews

20 August 2018

3.6

    Long Wear

    Packaging

    Pigmentation

    Texture

    Value for Money

Pertama kali cobain produk concealernya nyx, nggak terlalu suka terlalu kering untuk under eye dan lumayan crease jadi diluar ekspetasi sekali sih huhuhuhu... Tapi suka sama packaging simple dan kecil jadi gampang buat dibawa kemana". Dan dia cepet kering di dalam jar, untuk warnanya sedikit pink jadi aneh buat dibawah mata

Repurchase this product? No

3.0

    Long Wear

    Packaging

    Pigmentation

    Texture

    Value for Money

Konsistensinya agak padat. Pertama kukira ga bakal ga gampang di blend krn konsistensinya itu,,,, ternyata diluar dugaan,,, gampang ngebland nya,,,, Ga tll suka packagenya, krn kl mau cepet2, ribet.

Repurchase this product? Maybe

Pratiwi Desi

Pratiwi Desi

183 Reviews | See all User's reviews

10 August 2018

3.2

    Long Wear

    Packaging

    Pigmentation

    Texture

    Value for Money

little bit pricey. aku dulu belinya 130an ribu kayaknya. awal awal dipake keras banget, susah diaplikasikan. tapi lama lama lumayan creamy. untuk undereye saya yang bermasalah di warna dan tekstur, NYX concealer jar ini kurang begitu mengcover, malah keliatan cakey. masih kalah sama concealer lokal yang tentu saja lebih murce

Repurchase this product? No

Ayu Kinasih

Ayu Kinasih

113 Reviews | See all User's reviews

5 August 2018

4.6

    Long Wear

    Packaging

    Pigmentation

    Texture

    Value for Money

Harga sebanding sama claimnya & cukup nutupin lah kalau untuk dark circle. Gampang juga dibawa bawa, harga sih dibilangnya agak lumayan kalo liat dari ukuran, tp cukup hemat kalau jarang dipake sih

Repurchase this product? Maybe

SEE MORE