Successfully added to your shopping Bag

Quantity:
Total:
Continue shopping
Proceed to checkout

Masuk ke Sociolla dengan Akun SOCO

Lupa password

Belum memiliki akun? Daftar sekarang, yuk!

MEMBUAT AKUN SOCO


Kamu sudah memiliki akun?

ATUR ULANG PASSWORD

Lupa password Anda? Masukkan alamat email.

SPECIAL PROMO

FREE BIODERMA SAMPLES

Color-match your skin using our perfecting and correcting palettes to conceal, correct, or contour. With six shades to choose from in each set you can cover up problem spots even out imperfections and accentuate your best features in a flash. Use these buildable colors on their own or combine them to create the ideal tone

NYX PROFESSIONAL MAKEUP, named after the ancient Greek goddess who ruled the night, uniquely offers a permanent collection of special-occasion makeup in addition to a solid selection of every day basics and on-trend shades.

NYX PROFESSIONAL MAKEUP was founded by a young and talented entrepreneur named Toni K who was involved in color cosmetics for years and has always desired to create and share a line of cosmetics that provided quality products at approachable prices.

NYX PROFESSIONAL MAKEUP is now known to top makeup artists, celebrities and style insiders around the world as a professional line featuring one of the widest arrays of shades available.

Every woman is different and I try to offer products and choices that help them be beautiful, self-possessed and confident to match their individual, unique styles. Toni K –

PRODUK LAIN DARI NYX Professional MakeUp

NYX Professional MakeUp

Can't Stop Won't Stop Foundation

Rp 250,000

SAVE 10%

Rp 225,000

(151)

NYX Professional MakeUp

Soft Matte Lip Cream

Rp 120,000

(3482)

NYX Professional MakeUp

Lingerie Liquid Lipstick

Rp 67,500 -
Rp 135,000

(679)

NYX Professional MakeUp

Away We Glow Eyeshadow Palette

Rp 300,000

(10)

NYX Professional MakeUp

Micellar Water

Rp 150,000

(53)

NYX Professional MakeUp

Slim Lip Pencil

Rp 100,000

(21)

NYX Professional MakeUp

Shine Killer

Rp 350,000

(73)

NYX Professional MakeUp

Soft Focus Tinted Primer

Rp 250,000

(1)

NYX Professional MakeUp

Total Control Mesh Cushion Foundation

Rp 300,000

(116)

NYX Professional MakeUp

Doll Eye Mascara Volume

Rp 210,000

(1)

PRODUCT REVIEW

User's Average Rating

4.0

9 of 11 reviewers recommend this product

Long Wear 4.0/5

Packaging 4.3/5

Pigmentation 3.5/5

Texture 3.5/5

Value for Money 3.8/5

Yes
4
No
4
Maybe
3
WRITE A REVIEW
Annur Aini Al Alief

Annur Aini Al Alief

Peach Clique

See all user's reviews

Jenis Kulit :  Kulit Sensitif , Kulit Kombinasi

21 December 2018

4.2

  • Long Wear5/5

  • Packaging4/5

  • Pigmentation4/5

  • Texture4/5

  • Value for Money4/5

Shade :  3C Palette - Concealer

menurut ku produk ini multifungsi sekalii karena dia itu buat contour, corrector atau concealer yang pilihan warnanya menarik dan lucu lucu banget! dia tahan lama dan gak bikin muka berminyak. love it

Repurchase this product? Yes

Tasya Rania

Tasya Rania Insyra

Jenis Kulit :  Kulit Kombinasi , Kulit Sensitif , Kulit Kering

20 December 2018

4.8

  • Long Wear5/5

  • Packaging5/5

  • Pigmentation5/5

  • Texture5/5

  • Value for Money4/5

Shade :  3C Palette - Light

Besttt concealer and color corrector everrrr! Coveragenya dpt bgtt, tahan lamaaaa, dan hasil akhirnya jg flawless bgttt, sukaaaaa!! U must try guysss! Worth to buyy bgttt!!

Repurchase this product? Yes

amalia amanah

amalia amanah

Jenis Kulit :  Kulit Berminyak

20 December 2018

4.2

  • Long Wear4/5

  • Packaging5/5

  • Pigmentation4/5

  • Texture4/5

  • Value for Money4/5

Shade :  3C Palette - Me Conceal Correct Contour

huhuhu kesayanganku, aku suka banget pake ini sebelum pake foundie. di aku ini sukses menutup semua ketidakjelasan dalam wajahku ahaha, spot-spot hitam, bekas jerawat yang kadang masih agak merah-merah dikit. pokoknya ini buat pemula boleh loh masuk list kalian.

Repurchase this product? Yes

Sarah Nuha sabira

Sarah Nuha sabira

Peach Clique

See all user's reviews

Jenis Kulit :  Kulit Kering

20 December 2018

5.0

  • Long Wear5/5

  • Packaging5/5

  • Pigmentation5/5

  • Texture5/5

  • Value for Money5/5

Shade :  3C Palette - Me Conceal Correct Contour

Entah sayanya ga bisa make up beginian atau bagaimana tapi setelah pakai ini saya merasa lebih nyaman versi liquid daripada cream. Untuk contouring atau concealer kurang pigmented jadi hasilnya ga terlalu terliat. Sedangkan yang corrector so-so sih. For packaging, lumayan cuma agak ringkih sepertinya kalau kebanting meskipun bukan dari kaca juga cepat kotor (warna putih soalnya). Sayang sih kalau kita buka plastiknya bakalan lupa expirednya kapan.

Repurchase this product? Maybe

Cantika Nirmala

Cantika Nirmala

Jenis Kulit :  Kulit Kering , Kulit Normal

14 December 2018

4.0

  • Long Wear4/5

  • Packaging4/5

  • Pigmentation4/5

  • Texture4/5

  • Value for Money4/5

Shade :  3C Palette - Medium

Packaging nya b aja sih menurut ku dan warnanya jujur aku kurang suka walaupun ini dari merk kesukaan ku tapi aku kurang suka aja dan ini emang agak pigemented sih tapi gatau aku gasuka warnanya

Repurchase this product? No

SEE MORE REVIEW