Successfully added to your shopping Bag

Quantity:
Total:
Continue shopping
Proceed to checkout

FREE SHIPPING NO MINIMUM ACROSS INDONESIA


Masuk ke Sociolla dengan Akun SOCO

Lupa password

Belum memiliki akun? Daftar sekarang, yuk!

MEMBUAT AKUN SOCO


Kamu sudah memiliki akun?

ATUR ULANG PASSWORD

Lupa password Anda? Masukkan alamat email.

SPECIAL PROMO

FREE NYX PRODUCTS FOR MIN PURCHASE Rp 200.000 or MORE!

One unbeatable brow beautifier, three go-to goodies. Our versatile 3-in-1 Brow includes everything you need to build exquisite arches. A retractable pencil, Powder, and brow mascara, available in 10 pigmented shades. Achieve eyebrows that are as natural-looking or bold as you desire by applying these essentials alone or together. To combine ’em all, simply outline with the pencil and fill in with the Powder. Complete the look by setting your brows with a swipe of mascara.

NYX PROFESSIONAL MAKEUP, named after the ancient Greek goddess who ruled the night, uniquely offers a permanent collection of special-occasion makeup in addition to a solid selection of every day basics and on-trend shades.

NYX PROFESSIONAL MAKEUP was founded by a young and talented entrepreneur named Toni K who was involved in color cosmetics for years and has always desired to create and share a line of cosmetics that provided quality products at approachable prices.

NYX PROFESSIONAL MAKEUP is now known to top makeup artists, celebrities and style insiders around the world as a professional line featuring one of the widest arrays of shades available.

Every woman is different and I try to offer products and choices that help them be beautiful, self-possessed and confident to match their individual, unique styles. Toni K –

PRODUK LAIN DARI NYX Professional MakeUp

NYX Professional MakeUp

Soft Matte Lip Cream

Rp 120,000

More Options

(3017)

NYX Professional MakeUp

Lingerie Liquid Lipstick

Rp 67,500 -
Rp 135,000

More Options

(569)

NYX Professional MakeUp

Setting Spray - Matte

Rp 210,000

(371)

NYX Professional MakeUp

Jumbo Eye Pencil

Rp 110,000

More Options

(245)

NYX Professional MakeUp

Eyebrow Cake Powder

Rp 135,000

More Options

(524)

NYX Professional MakeUp

Duo Chromatic Illuminating Powder

Rp 165,000

More Options

(9)

NYX Professional MakeUp

Faux Black Eyeliner

Rp 180,000

More Options

(1)

NYX Professional MakeUp

Auto Eyebrow Pencil

Rp 110,000

More Options

(77)

NYX Professional MakeUp

Two Timer - Dual Eyeliner

Rp 225,000

(7)

NYX Professional MakeUp

Sculpt & Highlight Face Duo

Rp 195,000

More Options

(13)

PRODUCT REVIEW

User's Average Rating

4.1

6 of 8 reviewers recommend this product

Yes
3
No
3
Maybe
2
WRITE REVIEW

ALL REVIEW (8)

Nadia Silmi Kaffah

Nadia Silmi Kaffah

166 Reviews | See all User's reviews

11 December 2018

4.6

    Long Wear

    Packaging

    Pigmentation

    Texture

    Value for Money

pigmentasinya bagus, mascara brow nya bagus banget. terus simple gitu karena dia 3 in 1. ngga ngabisin temppat dan lebih hemat tentunya hehe. untuk harganya juga masih terbilang murah untuk produk sebagus ini

Repurchase this product? Yes

Tassia Diaz Gheasari

Tassia Diaz Gheasari

125 Reviews | See all User's reviews

4 December 2018

Purchased at Sociolla

4.8

    Long Wear

    Packaging

    Pigmentation

    Texture

    Value for Money

Suka banget, enak di pake. Dibawa kemana mana juga. The only brow yang aku punya saat ini. Pernah pake brand lain tapi kurang pigmented susah di apply, ini sekali aja udah pigmented banget.

Repurchase this product? Yes

Hizkia Freti

Hizkia Freti Pebriani

92 Reviews | See all User's reviews

4 December 2018

4.4

    Long Wear

    Packaging

    Pigmentation

    Texture

    Value for Money

gak pernah kepikiran bisa punya produk ini hehe ternyata dapet dari sociolla. karena dia 3 in 1 jadi sangat simple karena serbaguna. walaupun awal awal agak kagok karena gak terbiasa tapi so far so good

Repurchase this product? No

Ika Hijria Styawati

12 Reviews | See all User's reviews

3 December 2018

Purchased at Sociolla

3.8

    Long Wear

    Packaging

    Pigmentation

    Texture

    Value for Money

Beli di sociolla waktu lagi diskon NYX besar-besaran. Aplikator pensil alisnya buatku cepet banget habis. Memang karena terlalu pendek atau mudah patah waktu digunakan. Tapi untuk aplikator kuas alisnya worth it untuk dicoba. Brush untuk alisnya juga buat alis kelihatan lebih rapi.

Repurchase this product? Maybe

Lia Widyastuti

Lia Widyastuti

70 Reviews | See all User's reviews

26 October 2018

Purchased at Sociolla

3.8

    Long Wear

    Packaging

    Pigmentation

    Texture

    Value for Money

sebenernya ini cukup praktis, karena dalam 1 produk udah include 3 macem perkakas ngalis, brow mascara, powder, dan crayon pinsil nya, tapi entah kenapa aku kurang suka ajaa, mungkin aku kurang jago kali yaa ngalis pake begini, biasa pake yang manual, hahah. terus kemasannya rusak dong yang aku punya, crayon pinsilnya patah juga, powdernya gak terlalu banyak juga huhuh

Repurchase this product? Maybe

SEE MORE