Successfully added to your shopping Bag

Quantity:
Total:
Continue shopping
Proceed to checkout

FREE SHIPPING NO MINIMUM ACROSS INDONESIA


Masuk ke Sociolla dengan Akun SOCO

Lupa password

Belum memiliki akun? Daftar sekarang, yuk!

MEMBUAT AKUN SOCO


Kamu sudah memiliki akun?

ATUR ULANG PASSWORD

Lupa password Anda? Masukkan alamat email.

SPECIAL PROMO

FREE NYX PRODUCTS FOR MIN PURCHASE Rp 200.000 or MORE!

Slim, trim, but never prim our lip pencils come in a variety of dashing shades - from auburn to orange and traffic-stopping red. The buttery long-wearing lip liner formula goes on easily and resists bleeding.

NYX PROFESSIONAL MAKEUP, named after the ancient Greek goddess who ruled the night, uniquely offers a permanent collection of special-occasion makeup in addition to a solid selection of every day basics and on-trend shades.

NYX PROFESSIONAL MAKEUP was founded by a young and talented entrepreneur named Toni K who was involved in color cosmetics for years and has always desired to create and share a line of cosmetics that provided quality products at approachable prices.

NYX PROFESSIONAL MAKEUP is now known to top makeup artists, celebrities and style insiders around the world as a professional line featuring one of the widest arrays of shades available.

Every woman is different and I try to offer products and choices that help them be beautiful, self-possessed and confident to match their individual, unique styles. Toni K –

PRODUK LAIN DARI NYX Professional MakeUp

NYX Professional MakeUp

Lingerie Liquid Lipstick

Rp 67,500 -
Rp 135,000

More Options

(622)

NYX Professional MakeUp

Can't Stop Won't Stop Foundation

Rp 250,000

More Options

(124)

NYX Professional MakeUp

Setting Spray - Matte

Rp 210,000

(415)

NYX Professional MakeUp

Jumbo Eye Pencil

Rp 110,000

More Options

(267)

NYX Professional MakeUp

Eyebrow Cake Powder

Rp 135,000

More Options

(562)

NYX Professional MakeUp

Liquid Suede Cream Lipstick

Rp 135,000

More Options

(174)

NYX Professional MakeUp

Full Throttle Lipstick

Rp 140,000

More Options

(3)

NYX Professional MakeUp

Away We Glow Liquid Highlighter

Rp 165,000

More Options

(44)

NYX Professional MakeUp

Soft Focus Tinted Primer

Rp 250,000

More Options

(1)

NYX Professional MakeUp

Concealer Wand

Rp 125,000

More Options

(39)

PRODUCT REVIEW

User's Average Rating

4.1

16 of 20 reviewers recommend this product

Yes
7
No
5
Maybe
8
WRITE REVIEW

ALL REVIEW (20)

Vivi Lovianita

Vivi Lovianita

29 Reviews | See all User's reviews

16 December 2018

3.2

    Long Wear

    Packaging

    Pigmentation

    Texture

    Value for Money

Awalnya beli lip liner ini karena aku lagi cari lip liner yang warnya sama dengan lipstick nyx shade chaos chaos. Akhirnya setelah aku bereksperimen lip liner ini juga cocok aku pakai kalau mau pakai lipstick nude, jadi ada hint merahnya dan ga terlalu pucet. Lipliner ini cukup empuk di bibir aku, tipsnya sebelum pakai lipliner ini usahakan exfoliate dulu karena kalau bibir lagi pecah pecah dia akan menggumpal

Repurchase this product? Maybe

Firda Fajriani

Firda Fajriani

221 Reviews | See all User's reviews

15 December 2018

5.0

    Long Wear

    Packaging

    Pigmentation

    Texture

    Value for Money

Produkmya bagus banget sih menurutku walaupun harganya lumayan pricey tapi untuk brand nyx udah oke laah worth it to buy menurutku. Recommended deh warnanya ucul

Repurchase this product? Maybe

Sulasmi lasmi

94 Reviews | See all User's reviews

10 December 2018

5.0

    Long Wear

    Packaging

    Pigmentation

    Texture

    Value for Money

sangat bagus , pigmenter dan teksturnya lumayan creamy, jadi gampang di aplikasikan di bibir, satu swatch saja sudah cukup, ga perlu di ulang ulang, warnanya juga cantik, mauk untuk warna2 lipstik yang akan dipakai :)

Repurchase this product? Yes

Maresca Elzaria

Maresca Elzaria

603 Reviews | See all User's reviews

8 December 2018

4.4

    Long Wear

    Packaging

    Pigmentation

    Texture

    Value for Money

Warnanyaaa cantikkkkk bgt sihhh dia juga bisa cover warna bibir yg gelap di daerah tepian bibir. Kalo pake ini dulu sebelum lipcream hasilnya bakal bagus bgt dan lebih tahan lama. Warnanya juga pas dicampur sama wana lipcream/lipstick apa aja.

Repurchase this product? Yes

Melisa Harjadi

Melisa Melisa

350 Reviews | See all User's reviews

6 December 2018

5.0

    Long Wear

    Packaging

    Pigmentation

    Texture

    Value for Money

sejauh ini aku pake NYX ga pernah ngecewain sihh, sangat sesuai dengan harganya hehe.. termasuk lip liner satu ini. tetap terkesan elegan dengan harga yang sangat affordable

Repurchase this product? Yes

SEE MORE