Successfully added to your shopping Bag

Quantity:
Total:
Continue shopping
Proceed to checkout

Masuk ke Sociolla dengan Akun SOCO

Lupa password

Belum memiliki akun? Daftar sekarang, yuk!

MEMBUAT AKUN SOCO


Kamu sudah memiliki akun?

ATUR ULANG PASSWORD

Lupa password Anda? Masukkan alamat email.

-17%
  • Shade: -

Slim, trim, but never prim our lip pencils come in a variety of dashing shades - from auburn to orange and traffic-stopping red. The buttery long-wearing lip liner formula goes on easily and resists bleeding.

NYX PROFESSIONAL MAKEUP, named after the ancient Greek goddess who ruled the night, uniquely offers a permanent collection of special-occasion makeup in addition to a solid selection of every day basics and on-trend shades.

NYX PROFESSIONAL MAKEUP was founded by a young and talented entrepreneur named Toni K who was involved in color cosmetics for years and has always desired to create and share a line of cosmetics that provided quality products at approachable prices.

NYX PROFESSIONAL MAKEUP is now known to top makeup artists, celebrities and style insiders around the world as a professional line featuring one of the widest arrays of shades available.

Every woman is different and I try to offer products and choices that help them be beautiful, self-possessed and confident to match their individual, unique styles. Toni K –

PRODUCT REVIEW

User's Average Rating

4.0

10 of 14 reviewers recommend this product

4
5
5
Yes
No
Maybe
WRITE REVIEW

ALL REVIEWS (14)

Lusia Dewi

16 Reviews | See all User's reviews

16 October 2018

5.0

    Long Wear

    Packaging

    Pigmentation

    Texture

    Value for Money

Bisa dipakai sebagai lipstick krn tekstur nya yg creamy dan tahan lama. Warna yg terpampamg di pensilnya sama dgn warna di dalamnya. Suka sih. Pakainya lancar dan smooth. Long wearing jg walau dipakai makan msh stain

Repurchase this product? Yes

nanda amelia

nanda amelia

199 Reviews | See all User's reviews

6 October 2018

3.4

    Long Wear

    Packaging

    Pigmentation

    Texture

    Value for Money

lip linerr kesukaan akuu karena warnanya yang bagus bagus bgtt ga tua dan ga kemudaan. ujung lip nya juga bikin kita muda menggambar di bibir dan mudah juga dibawa kemana2

Repurchase this product? Maybe

Hilal Fitri

Hilal Fitri

13 Reviews | See all User's reviews

23 August 2018

4.4

    Long Wear

    Packaging

    Pigmentation

    Texture

    Value for Money

Aku beli ini untuk adikku, menurut dia lumayan, teksture nya jg oke ga terlalu keras. Hanya saja warna nya kurang terlihat, mungkin krn shade nya natural

Repurchase this product? Maybe

Dwi Mahayati

13 Reviews | See all User's reviews

21 August 2018

4.2

    Long Wear

    Packaging

    Pigmentation

    Texture

    Value for Money

Lip pencil favorite aku, lembut bgt di bibir, long last en stay sejak pertama diaplikasikan. Yg aku suka jg gak mudah patah jd awet bgt pdhl dipake tiap hari.

Repurchase this product? Yes

Anggi Putri

Anggi Putri

51 Reviews | See all User's reviews

30 July 2018

4.0

    Long Wear

    Packaging

    Pigmentation

    Texture

    Value for Money

Aku biasanya pakai lip pencil ini untuk base sebelum pakai lipstick. Formula dari lip pencil ini tuh ringan dan lembut jadi kalau pakai ini riasan bibir terlihat lebih rapi dan halus gitu.

Repurchase this product? Maybe

SEE MORE