Successfully added to your shopping Bag

Quantity:
Total:
Continue shopping
Proceed to checkout

Masuk ke Sociolla dengan Akun SOCO

Lupa password

Belum memiliki akun? Daftar sekarang, yuk!

MEMBUAT AKUN SOCO


Kamu sudah memiliki akun?

ATUR ULANG PASSWORD

Lupa password Anda? Masukkan alamat email.

SPECIAL PROMO

FREE BIODERMA SAMPLES

This mascara is designed to beautifully groom the brows and set them in place while dressing them up with sophisticated colors.
The shape of the brush is ergonomically designed to ensure comfortable use and ideal results. The small triangular brush on a narrow wand makes it easy to catch the brow hair from the roots and perfectly coat them without coloring the skin.
It comes in shade variations that naturally match the hair color.
Made with botanical oils with excellent skin nourishing properties, it guards the skin against dryness.
It is perfect for those whose hair and eyebrows have different shades or those that want natural-looking brows.

about-concept
True beauty lies in living with a positive, open attitude,
respecting both the precious blessings of the natural world and oneself as a part of nature.

Enabling everyone living in the world of today to remain true to themselves
while instilling in them a sense of comfort.

In their minds, in their bodies and in their skin.

PRODUCT REVIEW

User's Average Rating

4.5

3 of 3 reviewers recommend this product

Long Wear 4.3/5

Packaging 5.0/5

Pigmentation 4.3/5

Texture 4.7/5

Value for Money 4.3/5

Yes
3
No
0
Maybe
0
WRITE REVIEW
Chardelitha Morica

Chardelitha Morica

Peach Clique

See all user's reviews

Jenis Kulit :  Kulit Berminyak

13 December 2018

4.0

  • Long Wear3/5

  • Packaging5/5

  • Pigmentation4/5

  • Texture4/5

  • Value for Money4/5

#EyesTalk Pas liat ini di e-commerce langsung kepikiran beli karna ya lucu aja gitu alis di maskarain. Pas coba ternyata ya sama aja kaya lo punya maskara terus lo pakin di alis ehe. Tapi ini khusus maskara alis. Gelnya coklat bening gitu bikin bulu alis agak kaku but stay in place. So far aku suka sih sama product ini bikin alis tuh lebih keliatan ada bulunya gitu bukan cuma warna aja kaya dilukis

Repurchase this product? Yes

brigita woro

brigita woro

Jenis Kulit :  Kulit Kombinasi

20 July 2018

4.6

  • Long Wear5/5

  • Packaging5/5

  • Pigmentation4/5

  • Texture5/5

  • Value for Money4/5

nah aku biasanya pakai ini untuk mempertahankan bentul alis aku supaya ga turun2. eyebrow mascara ini tahan lama dan bagus bgt. alis aku ga turun2 dan tetep on point. harganya juga affordable kok

Repurchase this product? Yes

Jessica Claudia

Jessica Claudia

Jenis Kulit :  Kulit Kering

23 June 2018

5.0

  • Long Wear5/5

  • Packaging5/5

  • Pigmentation5/5

  • Texture5/5

  • Value for Money5/5

Karena alis aku yang tipis banget jadi aku butuh banget eyebrow mascara untuk buat alis aku terlihat lebih natural dan aku suka banget karena eyebrow mascara ini bagus banget hasilnya, buat alis aku jadi lebat

Repurchase this product? Yes