Successfully added to your shopping Bag

Quantity:
Total:
Continue shopping
Proceed to checkout

Masuk ke Sociolla dengan Akun SOCO

Lupa password

Belum memiliki akun? Daftar sekarang, yuk!

MEMBUAT AKUN SOCO


Kamu sudah memiliki akun?

ATUR ULANG PASSWORD

Lupa password Anda? Masukkan alamat email.

SPECIAL PROMO

GET FREE BROW POWDER

Having it all is possible with this combination of matte and shimmery liners. Perfect your cat eye, wing or tight liners, then add a striking silver lining as an unexpected twist.

The combination of matte and shimmery liner with the ease of application of a kohl pencil is the perfect match to create a variety of dramatic look. It is designed to help you seamlessly line your upper and lower lash lines.

Trimethylsiloxysilicate, hydrogenated Polyisobutene, Synthetic Wax, Isododecane, Polybutene, Ethylene/Propylene Copolymer, Rhus Succedanea Fruit Cera, Silica Silylate, Pentaerythrityl Tetra-Di-T-Butyl Hydroxyhydrocinnamate, Copernicia Cerifera Cera

May Contain : CI 77499, CI 77510, Mica, CI 77000, CI 77891

By Lizzie Parra (BLP) is the newest venture for the whole team. We are finding the means of real beauty for us women. We believe things that highlight the best part of you, should't be wearing you down. You should look, feel, and live at your best. We want to spread the message that it is important to be confident with your own skin, both inside and outside. 
Developed from all the things we have been learning and loving, we made our first look good, feel good product. The one that is encouraging, safe, and personally made for you. Because beauty is supposed to be effortless and it should be really more of you than anything else. 
Adore Yourself!

Reduced price!

PRODUK LAIN DARI BLP Beauty

10%

BLP Beauty

Lip Coat

Rp 139,000

SAVE 10%

Rp 125,100

(2543)
10%

BLP Beauty

Face Glow

Rp 189,000

SAVE 10%

Rp 170,100

(146)
10%

BLP Beauty

Brow Definer

Rp 119,000

SAVE 10%

Rp 119,000

(205)
10%

BLP Beauty

Matte Liner

Rp 119,000

SAVE 10%

Rp 107,100

(12)
10%

BLP Beauty

Eyeshadow Pen

Rp 139,000

SAVE 10%

Rp 125,100

(361)

PRODUCT REVIEW

User's Average Rating

4.5

55 of 57 reviewers recommend this product

Long Wear 4.5/5

Packaging 4.3/5

Pigmentation 4.5/5

Texture 4.4/5

Value for Money 4.3/5

Yes
39
No
5
Maybe
13
WRITE A REVIEW

User Photos

Tria Silvianti Rahayu

Tria Silvianti Rahayu

Jenis Kulit :  Kulit Normal

5 February 2019

Purchased at Sociolla

4.2

  • Long Wear4/5

  • Packaging4/5

  • Pigmentation4/5

  • Texture5/5

  • Value for Money4/5

Bagus bgt warnanya, sukaaa Bakal jadi favorit sih ini kayaknya, enak gitu pakenya gabikin perih ke mata juga Warna silvernya bagus juga gak gitu terang

Repurchase this product? Yes

Suhartini Lestari Putri

Jenis Kulit :  Kulit Berminyak

29 January 2019

Purchased at Sociolla

4.6

  • Long Wear5/5

  • Packaging4/5

  • Pigmentation5/5

  • Texture5/5

  • Value for Money4/5

Bagusssssss tapi mudah patah :((((((( Bener-bener tahan lama banget, pernah paling lama makai literally 24 jam gak hilang sama sekali padahal wudhu dan lain-lain

Repurchase this product? No

Jeki Susanti

Jeki Susanti

Jenis Kulit :  Kulit Kombinasi

21 December 2018

5.0

  • Long Wear5/5

  • Packaging5/5

  • Pigmentation5/5

  • Texture5/5

  • Value for Money5/5

Cinta banget sama eye liner ini buat dipake di mata bagian atas tuh enak banget empuk gak sakit, udah gitu tahan lama dong... Ohh iya dia ada 2 sisi yg 1 wrn hitam yg 1silver yg silver menurut aku kurang tahan lama bgt ketimbang yg item. Tp 22nya bagus. Gak nyesel beli ini... Andai yg silver ganti putih/ nude sempurna banget ini mah

Repurchase this product? Yes

Kimi Ridwansyah

Kimi Ridwansyah

Peach Clique

See all user's reviews

Jenis Kulit :  Kulit Kombinasi

21 December 2018

5.0

  • Long Wear5/5

  • Packaging5/5

  • Pigmentation5/5

  • Texture5/5

  • Value for Money5/5

Mau dipake buat bikin liner bisa, tight line bisa, kalo lg mager cari eyeshadow terus pake ini juga bisa, creamy bgt dan super pigemnted jd effortless makenya enyiak

Repurchase this product? Yes

Anitias Safitri

Anitias Safitri

Jenis Kulit :  Kulit Berminyak , Kulit Sensitif

19 December 2018

5.0

  • Long Wear5/5

  • Packaging5/5

  • Pigmentation5/5

  • Texture5/5

  • Value for Money5/5

pertama kali coba waktu event di mall gitu ada BLP, dan tertarik banget sama produk ini akhirnya dicoba! ternyata.......... so smoothhh ga susah di apply dan pigmented! udah deh cus beli~

Repurchase this product? Yes

SEE MORE REVIEW