Successfully added to your shopping Bag

Quantity:
Total:
Continue shopping
Proceed to checkout

Masuk ke Sociolla dengan Akun SOCO

Lupa password

Belum memiliki akun? Daftar sekarang, yuk!

MEMBUAT AKUN SOCO


Kamu sudah memiliki akun?

ATUR ULANG PASSWORD

Lupa password Anda? Masukkan alamat email.

Rp 116,100

-10%
Rp 129,000
  • Shade: -

A multi-use beauty essential that goes on creamy, applies effortlessy and dries to a velvet finish, giving a soft matte lips and flushed cheeks for an instant, and even on eyelids for on-the-go enhancement.

SUEDED! Lip and Cheek Cream packed with rich pigment to deliver buildable, blendable formula for an instant personalized beauty. What’s more, the formula enriched with nourishing ingredients such as vitamin E, Antioxidant and UV protection to keep your lip and cheek healthy.

WHAT ELSE YOU NEED TO KNOW:

Rollover Reaction Cosmetics is an ultimate make-up multi-tasker.  Available in an extensive range of wearable shades, each product crafted to creating an easy-personalized beauty that the user can apply n’ go. This product is paraben-free and cruelty-free.

HOW TO USE:

Use directly from the applicator and blend with finger, brush, or beauty blender. Repeat application for more intense color.

*Please note that every pigments are very concentrated so a little goes a long way.

ABOUT the BRAND

Rollover Reaction produces a line of cosmetics for urban users in Indonesia since 2016. The brand offers  a range of multi-purpose makeup products that can be used for lips, eyes and cheeks. It aims to inspire,  celebrates individuality and shares its unique beauty philosophy with safe, cruelty-free, ethical and cost  effective products without sacrificing quality ingredients.

All cosmetics range created are made for urban dwellers, people on-the-go, and savvy users who will  benefit from functional multi-purpose makeup products.

Reduced price!

PRODUCT REVIEW

User's Average Rating

4.4

465 of 481 reviewers recommend this product

362
34
85
Yes
No
Maybe
WRITE REVIEW

ALL REVIEWS (481)

Bintang Indira

Bintang Indira

98 Reviews | See all User's reviews

17 October 2018

4.8

    Long Wear

    Packaging

    Pigmentation

    Texture

    Value for Money

Pertama kali notice, teksturnya itu nyamaaaan banget di bibir kaya velvet gitu jadi kaya ngestain gitu di bibir. Terus tekstur yang seperti ini juga enak untuk di aplikasiin sebagai blush dan eyeshadow. Kedua, warnanya aku suka bangeet juga, warnanya itu sof pink mauve gitu. Dulu waktu pertama baru muncul brand ini aku dan aku beli, temen2 pada nanya aku pake lip product apa karena warnanya beda dan bagus. haa sesuka itusih karena udah bagus, nyaman, packagingnya juga simple. Walaupun tidak kiss proof dan stay 24 hours, tapi buatku ini udah bagus banget. Kalau mau di retouch juga tidak menggumpal.

Repurchase this product? Yes

Aisiah Maharani

Aisiah Maharani

4 Reviews | See all User's reviews

14 October 2018

4.0

    Long Wear

    Packaging

    Pigmentation

    Texture

    Value for Money

aku sukaaa sama lip cream ini, soalnya ringan bangett kaya enggak pake apa apa, warnanya juga pas kaya warna bibir, cuman kalo abis makan kerasa kaya ada butir-butir gitu di bibir tapi gapapaa sihh tetepp suka sama lip creamnyaa

Repurchase this product? No

Faizah Zukhrifa

Faizah Zukhrifa

88 Reviews | See all User's reviews

14 October 2018

5.0

    Long Wear

    Packaging

    Pigmentation

    Texture

    Value for Money

Nyoba lip cream ini krn dikasih temen, katanya awet banget dan ga transfer di gelas. Iyaa sih awet dan ga terlalu transfer, tapi untuk shade Sally warnanya terlalu pucet di kulitku, jd pakenya pasti aku blend sama lip cream warna lain biar jd ombre ala ala.

Repurchase this product? Maybe

Chika Titisari Adelia

Chika Titisari Adelia

3 Reviews | See all User's reviews

12 October 2018

5.0

    Long Wear

    Packaging

    Pigmentation

    Texture

    Value for Money

bagus parah warnanyaaa dan kalo di jadiin blush on pink pink gitu mau di blend buat inside lips dan outside lips nya warna apapun ttp cocok! Repurchase ini pastinya dan bakalan coba warna2 lainnyaaaa

Repurchase this product? Yes

Chika Titisari Adelia

Chika Titisari Adelia

3 Reviews | See all User's reviews

12 October 2018

5.0

    Long Wear

    Packaging

    Pigmentation

    Texture

    Value for Money

bagus!!! Baunya cookies gitu sukaa dan ga bikin kering di bibir , selain itu bisa d jadiin blushon juga. Bakal repurchase dan nyobaiin warna - warna lainnya.

Repurchase this product? Yes

SEE MORE