Successfully added to your shopping Bag

Quantity:
Total:
Continue shopping
Proceed to checkout

Masuk ke Sociolla dengan Akun SOCO

Lupa password

Belum memiliki akun? Daftar sekarang, yuk!

MEMBUAT AKUN SOCO


Kamu sudah memiliki akun?

ATUR ULANG PASSWORD

Lupa password Anda? Masukkan alamat email.

Rp 390,000

SAVE -Rp 240,000
Rp 630,000
  • Shade: -

Transparent finishing powder-pact with a natural finish, giving skin lasting glow

What's In The Box Here:

  • Water Supreme Finishing Pact SPF 25
  • Water Supreme Makeup Gift (3set)

The light, flowing aqua texture hydrates skin inside and out, helping you achieve an ideal clean, healthy look. The light makeup layer covers imperfections. The formula is so light it can be layered without making skin appear heavy with makeup, leaving skin looking natural and healthy instead.

Laneige was born in 1994. Behind the label, Laneige means “snow in French”, for the beauty of women in their 20s with the keywords of honesty, intellectuality, activeness, and harmony. Laneige helps to complete women and achieve the radiant, dewy skin women’s have always longed for.

Based on the concept of creating sophisticated beauty of modern women through advanced science, Laneige became the leading trendy cosmetic brand of Korea for the New Millennium. Laneige pursues happy and trendy youth and is dedicated to creating the skin that is renewed and reborn every day.

Reduced price!

PRODUCT REVIEW

User's Average Rating

4.2

7 of 7 reviewers recommend this product

6
0
1
Yes
No
Maybe
WRITE REVIEW

ALL REVIEWS (7)

Armianty AS

1 Reviews | See all User's reviews

4 September 2018

4.4

    Long Wear

    Packaging

    Pigmentation

    Texture

    Value for Money

Suka banget sm produk satu ini,,,bahannya ringan di wajah, berasa ga pake bedak jadi lebih natural..pori-pori jg ketutup halus jd lebih pede,,sejak pake bedaknya udah seger aja terus nih muka ga kusam2 lg penuh minyak kyk dulu (nyerap minyaknya luar biasa)...😍😍😍

Repurchase this product? Yes

meilianti dewi

1 Reviews | See all User's reviews

15 August 2018

4.6

    Long Wear

    Packaging

    Pigmentation

    Texture

    Value for Money

wanginya lembut, teksturnya halus, ga bikin breakout. warnanya beige, awalnya takut terlalu gelap, karena sebenarnya ngincer yang no.1 yg lbh terang, tapi ternyata setelah di pakai cocok2 aja kok. next bakal beli yang no. 1 ;)

Repurchase this product? Yes

4.0

    Long Wear

    Packaging

    Pigmentation

    Texture

    Value for Money

Rcommended banget pake ini soalnya ini terbukti banget ngebuat cerah sama lembut banget! Recomended! Ini aman lagi, dan harganyapun terjangkau, baru dipake 2 hari aja pori pori aku langsung ketutup

Repurchase this product? Yes

4.6

    Long Wear

    Packaging

    Pigmentation

    Texture

    Value for Money

Yang bikin aku suka sama ini sih packaging yang super lucu, bedak nya juga lumayan bagus cocok sama kulit aku dan lumayan tahan lama harganya juga tidak terlalu mahal

Repurchase this product? Maybe

Stephanie Chai

16 Reviews | See all User's reviews

15 May 2018

3.8

    Long Wear

    Packaging

    Pigmentation

    Texture

    Value for Money

Dipakenya enak, gak berasa pake bedak jadi gak kaya pake topeng berat gitu loh. Terus juga packaging nya suka sih. Bentuknya mewah. Tapi gak terlalu awet lama dipakenya. Harus sering2 retouch

Repurchase this product? Yes

SEE MORE