Successfully added to your shopping Bag

Quantity:
Total:
Continue shopping
Proceed to checkout

FREE SHIPPING NO MINIMUM ACROSS INDONESIA


Masuk ke Sociolla dengan Akun SOCO

Lupa password

Belum memiliki akun? Daftar sekarang, yuk!

MEMBUAT AKUN SOCO


Kamu sudah memiliki akun?

ATUR ULANG PASSWORD

Lupa password Anda? Masukkan alamat email.

Contains 80% naturally-derived ingredients

Free from parabens, synthetic perfumes, animal-derived ingredients, and mineral oils.

Finishing powder that achieves the ultimate barely-there texture.
Making use of the bare skin look created with the primer and foundation, this finishes your make up perfectly with particles as dainty as powder snow and clear color that won’t cloud your complexion.
Comes with a soft, luxuriantly long-pile puff that creates the ideal finish, without the need for a brush.

about-concept
True beauty lies in living with a positive, open attitude,
respecting both the precious blessings of the natural world and oneself as a part of nature.

Enabling everyone living in the world of today to remain true to themselves
while instilling in them a sense of comfort.

In their minds, in their bodies and in their skin.

PRODUK LAIN DARI THREE

THREE

Velvet Lust Lipstick

Rp 380,000

More Options

(3)

THREE

Balancing Soap

Rp 460,000

(1)

THREE

Nourishing Lip Balm SQ

Rp 430,000

(1)

THREE

Hand & Arm Cream AC

Rp 390,000

(1)

THREE

Complete Harmony Foundation

Rp 750,000

More Options

THREE

Flash Performance Eyeliner Pencil

Rp 360,000

More Options

(1)

THREE

Lasting Eyebrow Pencil

Rp 270,000

More Options

THREE

Nuance Eyebrow Mascara

Rp 390,000

More Options

(3)

THREE

Correcting Concealer

Rp 760,000

More Options

THREE

Color Veil for Cheeks

Rp 390,000

More Options

PRODUCT REVIEW

User's Average Rating

3.9

4 of 4 reviewers recommend this product

Yes
1
No
0
Maybe
3
WRITE REVIEW

ALL REVIEW (4)

nurmita sarah

40 Reviews | See all User's reviews

10 December 2018

4.2

    Long Wear

    Packaging

    Pigmentation

    Texture

    Value for Money

Bedak taburnya yang sangat buildable ini dapat Anda aplikasikan ke bagian T-zone untuk mengontrol kelebihan sebum. Sementara itu, sedikit bubuhan akan terasa nyaman untuk area kulit yang kering

Repurchase this product? Maybe

Nida Khairunnisaa

Nida Khairunnisaa

354 Reviews | See all User's reviews

8 December 2018

3.6

    Long Wear

    Packaging

    Pigmentation

    Texture

    Value for Money

Termasuk produk yang jarang aku pakai sih, punya ini waktu dikasih sama tante. Enak sih, tapi ada bau-bau yang aku kurang suka dan menurutku menganggu banget, jadi jarang aku pakai deh

Repurchase this product? Maybe

Zulfa Zanjabil

Zulfa Zanjabil

142 Reviews | See all User's reviews

7 December 2018

3.4

    Long Wear

    Packaging

    Pigmentation

    Texture

    Value for Money

Aku suka suka aja sih sama loose powder yang satu ini warna warnanya pas gitu di kult aku cuman harga nya yang emang sedikit expensive hehe tapi so far loose powder ini tuh bagus dan bikin kesan kulit jafi natural

Repurchase this product? Yes

Devina Purnama

22 Reviews | See all User's reviews

1 December 2018

Purchased at Sociolla

4.4

    Long Wear

    Packaging

    Pigmentation

    Texture

    Value for Money

Beruntung banget dapet ini dari flash sale,udah ngincer brand ini sejak masuk sociolla tp karena mahal jd ngga pernah beli.. teksturnya wow super halus,lembut banget dan pigmented juga

Repurchase this product? Maybe