Successfully added to your shopping Bag

Quantity:
Total:
Continue shopping
Proceed to checkout

FREE SHIPPING NO MINIMUM ACROSS INDONESIA


Masuk ke Sociolla dengan Akun SOCO

Lupa password

Belum memiliki akun? Daftar sekarang, yuk!

MEMBUAT AKUN SOCO


Kamu sudah memiliki akun?

ATUR ULANG PASSWORD

Lupa password Anda? Masukkan alamat email.

SPECIAL PROMO

EXTRA DISC. 12% OFF

ENTER SOCHAR12

Our Cheek Palette is a Bronzer, Blush, and Highlighter Trio. Our gorgeous shades have buildable coverage for natural glowing sun-kissed skin. It's Vegan and made without harsh chemicals. This is the perfect go-to palette for your everyday beauty needs.

  • RHEA Bronzer: The perfect natural matte bronzer that suites every skintone
  • APHRODITE Blush: Enhance the color of your cheeks with our peachy-pink matte blush
  • ASTERIA Highlighter: Natural shimmery champagne highlighter for the perfect glow

Application Tips:

  • Apply with a medium fluffy brush for a soft natural finish
  • Apply bronzer on the hollows of your face
  • Apply highlighter on the highest points of your cheekbones
  • Apply blush on the apples of your cheeks

The first and leading Vegan cosmetics brand in Indonesia that provides high quality and beautifully designed products, formulated without harmful ingredients.

PRODUK LAIN DARI ESQA

ESQA

Brow Pomade Pencil

Rp 115,000

More Options

(138)

ESQA

Eyeliner

Rp 125,000

More Options

(34)

ESQA

Gloss Lip Liquid ESQA X BCL

Rp 195,000

More Options

(46)

ESQA

Matte Lip Liquid

Rp 195,000

More Options

(119)

ESQA

Satin Lip Crayon

Rp 185,000

More Options

(34)

ESQA

Her Everyday Cheek Palette

Rp 325,000

More Options

(5)

ESQA

Matte Lip Liquid ESQA X BCL

Rp 195,000

More Options

(17)

PRODUCT REVIEW

User's Average Rating

4.4

133 of 140 reviewers recommend this product

Yes
73
No
25
Maybe
42
WRITE REVIEW

ALL REVIEW (140)

Tiara Paramita

Tiara Paramita

173 Reviews | See all User's reviews

13 December 2018

4.2

    Long Wear

    Packaging

    Pigmentation

    Texture

    Value for Money

Aaak suka sama palette ini, bagus banget warna blush on nya!! Highlightnya kadang di kulitku agak terlalu gelap dan bronzernya menurut aku b aja. tp so far gampang di blend.

Repurchase this product? Maybe

Shinta Lia

3 Reviews | See all User's reviews

13 December 2018

Purchased at Sociolla

4.6

    Long Wear

    Packaging

    Pigmentation

    Texture

    Value for Money

Ini produk Esqa yang pertama aku beli, karna memang sebelumnya sudah lihat review dari para MUA soal produk ini. Dan sekali coba ku langsung jatuh cinta. Segitu suka sama blush on dan bronzer nya cocok banget sm warna kulit aku. Begitupun highlight nya yang langsung bikin muka jadi glowing. So recommended!

Repurchase this product? Yes

Annisa Dwinuri

1 Reviews | See all User's reviews

13 December 2018

Purchased at Sociolla

4.6

    Long Wear

    Packaging

    Pigmentation

    Texture

    Value for Money

Pertama kali nyobain produk ini tuh, yg terpikir cuma 2 kata, "JATUH CINTA". Blush on nya, warnanya keluar banget, highlighternya berkilau tapi ga lebay. Tapi emang untuk bronzernya agak kurang keluar warnanya, tapi masih bisa dibuild up banget.

Repurchase this product? Yes

Nur Azizah

Nur Azizah

65 Reviews | See all User's reviews

13 December 2018

3.8

    Long Wear

    Packaging

    Pigmentation

    Texture

    Value for Money

Ini palete bagus banget isinya tuh ada blush, bronze dan highliter dan shade warnanya ada 2 menurut aku semuanya bagus banget packagingnya juga simple,cute gitu pokoknya the best lah

Repurchase this product? Maybe

Teresa Anindita

Teresa Anindita

33 Reviews | See all User's reviews

13 December 2018

4.6

    Long Wear

    Packaging

    Pigmentation

    Texture

    Value for Money

Pallete to go banget sih. Ringkes, all in one, dan semua nya dari blush bronzer dan highlight bisa dipake. Tiap kali travelling supaya bawaan gak banyak2 selalu bawa pallete inii

Repurchase this product? No

SEE MORE