Successfully added to your shopping Bag

Quantity:
Total:
Continue shopping
Proceed to checkout

FREE SHIPPING NO MINIMUM ACROSS INDONESIA


Masuk ke Sociolla dengan Akun SOCO

Lupa password

Belum memiliki akun? Daftar sekarang, yuk!

MEMBUAT AKUN SOCO


Kamu sudah memiliki akun?

ATUR ULANG PASSWORD

Lupa password Anda? Masukkan alamat email.

We are the number one make-up brand of Turkey with 21% market share. We compete in the markets of 104 countries in seven continents, primarily in developing market

We are a woman’s best friend with our fashionable and reliable make-up products. We welcome women into the creative world by providing them with colors and textures that will allow them to represent their style in the best manner. We believe that color is the core of the Flormar world. We devote ourselves to finding the trendiest colors to bring out the beauty in women. We believe that each color is an essential tool for expressing your culture and reflecting your emotions.

PRODUK LAIN DARI Flormar

Flormar

Quartet Eye Shadow

Rp 120,000

More Options

(3)

Flormar

Supershine Lip Stick

Rp 55,000

More Options

(4)

Flormar

Color Palette Eye Shadow

Rp 140,000

More Options

(8)

Flormar

Style Matic Eyeliner

Rp 80,000

More Options

(4)

Flormar

Perfect Cover Foundation

Rp 165,000

More Options

(11)

Flormar

Wet & Dry Compact Powder

Rp 155,000

More Options

(15)

Flormar

Triple Action Mascara

Rp 150,000

(4)

PRODUCT REVIEW

User's Average Rating

4.0

3 of 4 reviewers recommend this product

Yes
2
No
1
Maybe
1
WRITE REVIEW

ALL REVIEW (4)

Intan Lovitasari

Intan Lovitasari

25 Reviews | See all User's reviews

17 December 2018

4.0

    Long Wear

    Packaging

    Pigmentation

    Texture

    Value for Money

sesugguhnya lipstik ini ga se matte itu, tapi shade yg aku beli. lupa nomor berapa, itu bagus banget dan warnanya suasan vintage gitu. untuk keawetannya, masih harus touch up ya kalo abis makan atau minum hehehe

Repurchase this product? No

Galih anurasti

9 Reviews | See all User's reviews

24 November 2018

Purchased at Sociolla

3.6

    Long Wear

    Packaging

    Pigmentation

    Texture

    Value for Money

di aku kering banget. super kering. memang bagus sih matte. tapi mungkin kurang cocok di aku. akhirnya aku kasih ke temen aku dan memang dia cocok. jadi Alhamdulillah

Repurchase this product? Maybe

Rika Kartika

Rika Kartika

364 Reviews | See all User's reviews

20 August 2018

5.0

    Long Wear

    Packaging

    Pigmentation

    Texture

    Value for Money

Ini serius bagus banget. Isinha juga banyak aku sangat suka sama ini guysss wkwk xD warnanya beuhhh cool sekali. Harganya juga ga terlalyu mencekik. Love it

Repurchase this product? Yes

3.4

    Long Wear

    Packaging

    Pigmentation

    Texture

    Value for Money

Nah kalau lipstik flomar yang brown ini aku gapake untuk lipstik hehehee pindah fungsi aku pake buat tulang pipi sama tulang idung, apa gitu namanya aku lupa, soalnya terksturenya gabanyak minyak jadi langsung ngeblend gituu, bagus banget

Repurchase this product? Yes