Successfully added to your shopping Bag

Quantity:
Total:
Continue shopping
Proceed to checkout

FREE SHIPPING NO MINIMUM ACROSS INDONESIA


Masuk ke Sociolla dengan Akun SOCO

Lupa password

Belum memiliki akun? Daftar sekarang, yuk!

MEMBUAT AKUN SOCO


Kamu sudah memiliki akun?

ATUR ULANG PASSWORD

Lupa password Anda? Masukkan alamat email.

SPECIAL PROMO

EXTRA DISC. 12% OFF

ENTER SOCHAR12

Umma Moss Livv

Inspired by the beauty icon in 90's era, The Clique is a collection of three grunge brown-tone shades of SUEDED! Lip and Cheek Creams. Featuring rich pigment, yet creamily comfortable, these three iconic colours deliver the instant '90s statement look with a modern twist.

Comes in a full set of happiness and temporary tattoos to complete your look.

#Getslammin'

ABOUT the BRAND

Rollover Reaction produces a line of cosmetics for urban users in Indonesia since 2016. The brand offers  a range of multi-purpose makeup products that can be used for lips, eyes and cheeks. It aims to inspire,  celebrates individuality and shares its unique beauty philosophy with safe, cruelty-free, ethical and cost  effective products without sacrificing quality ingredients.

All cosmetics range created are made for urban dwellers, people on-the-go, and savvy users who will  benefit from functional multi-purpose makeup products.

PRODUK LAIN DARI Rollover Reaction

Rollover Reaction

Browcara Eyebrow Perfector

Rp 109,000

More Options

(48)

Rollover Reaction

CHUNKY Lip & Cheek Crayons

Rp 125,000

More Options

(48)

Rollover Reaction

HALOLIGHT Luminizing Stick

Rp 139,000

More Options

(64)

Rollover Reaction

GLAZED! Liquid Eyetint

Rp 129,000

More Options

(48)

Rollover Reaction

Face Mist

Rp 125,000

More Options

(29)

Rollover Reaction

Face Wipes

Rp 55,000

(15)

Rollover Reaction

Nude Collection Sets

Rp 645,000

(15)

Rollover Reaction

Lip & Cheek Stain

Rp 119,000

More Options

(70)

Rollover Reaction

Lip Balm

Rp 95,000

More Options

(17)

Rollover Reaction

The Clique Collection Sets

Rp 387,000

(32)

PRODUCT REVIEW

User's Average Rating

4.5

32 of 32 reviewers recommend this product

Yes
23
No
4
Maybe
5
WRITE REVIEW

ALL REVIEW (32)

Vitria Lenny Larasaty Sihombing

Vitria Lenny Larasaty Sihombing

378 Reviews | See all User's reviews

11 December 2018

4.6

    Long Wear

    Packaging

    Pigmentation

    Texture

    Value for Money

Warna-warna nya bagus sih , tapi kalau untuk blush-on agak terlalu gelap sih sebenernya, dan untuk lipstick juga agak bold sih, packaging nya baguss tetep

Repurchase this product? Maybe

Novita Atmadja

Novita Atmadja

200 Reviews | See all User's reviews

9 December 2018

4.2

    Long Wear

    Packaging

    Pigmentation

    Texture

    Value for Money

Dari segi tekstur menurutku yang versi ini lebih bagus dari pada yang 4 warna sebelumnya. Dia pigmentasinya lebih oke juga. Tapi sayang di aku warnanya terlalu gelap yaaa

Repurchase this product? No

Rifqa Nurfaidah

Rifqa Nurfaidah

90 Reviews | See all User's reviews

7 December 2018

4.6

    Long Wear

    Packaging

    Pigmentation

    Texture

    Value for Money

Warnanya bagus bagusss banget gatahan, formulanya juga enak, ngelembabin, ga bikin bibir kering, tahan lama dan harganya masih cocok dikantong mahasiswa

Repurchase this product? Yes

Isabella Isabella

Isabella Isabella

73 Reviews | See all User's reviews

4 December 2018

4.0

    Long Wear

    Packaging

    Pigmentation

    Texture

    Value for Money

1 set ini warnanya cukup bervariasi, dari nude sampe merah, terus yang bikin seneng 1 set ini engga cuma buat dijadiin lippies tp bisa juga dijadiin blush. kalo blush lebih jadi cream blush sih ya. pigmentasinya lumayan sheer ya jadi keliatan lebih natural. kalo daya tahan engga gitu lama, paling stengah harian blushnya udah ilang.

Repurchase this product? Yes

kamu skincare

mutiara shofa

101 Reviews | See all User's reviews

4 December 2018

4.0

    Long Wear

    Packaging

    Pigmentation

    Texture

    Value for Money

Suka bgt sama koleksi lipcream yg ini, ada kesan vintage, bold gitu. Gak keluar dari brown based color. Paling suka shade umma, perfect red for night out, sayangnya dipake minum langsung transfer ke gelas. Formulanya emang gak bikin kering, tapi gak longlast

Repurchase this product? No

SEE MORE