Successfully added to your shopping Bag

Quantity:
Total:
Continue shopping
Proceed to checkout

FREE SHIPPING NO MINIMUM ACROSS INDONESIA


Masuk ke Sociolla dengan Akun SOCO

Lupa password

Belum memiliki akun? Daftar sekarang, yuk!

MEMBUAT AKUN SOCO


Kamu sudah memiliki akun?

ATUR ULANG PASSWORD

Lupa password Anda? Masukkan alamat email.

Flushing cheeks. Playful kissable lips. Subtle metallic pop of color for those who want to channel their inner radiating soul.

FLUSHED! Lip and Cheek Stain gives a soft glow to your lips and cheeks to achieve believable, everyday glow with just a few easy swipes. Infused with good for you benefits (aloe vera and sunscreen makes the best face care duo!), it can't get better than this.

FLUSHED! Set includes 3 full sized lip and cheek stains in:

Thulian

A fresh burst of strawberry red

Paloma

A succulent shot of peach

Orla

Refined flash of violet

ABOUT the BRAND

Rollover Reaction produces a line of cosmetics for urban users in Indonesia since 2016. The brand offers  a range of multi-purpose makeup products that can be used for lips, eyes and cheeks. It aims to inspire,  celebrates individuality and shares its unique beauty philosophy with safe, cruelty-free, ethical and cost  effective products without sacrificing quality ingredients.

All cosmetics range created are made for urban dwellers, people on-the-go, and savvy users who will  benefit from functional multi-purpose makeup products.

PRODUK LAIN DARI Rollover Reaction

Rollover Reaction

Sueded Lip and Cheek Cream

Rp 129,000

More Options

(742)

Rollover Reaction

HALOLIGHT Luminizing Stick

Rp 139,000

More Options

(77)

Rollover Reaction

Browcara Eyebrow Perfector

Rp 109,000

More Options

(51)

Rollover Reaction

GLAZED! Liquid Eyetint

Rp 129,000

More Options

(52)

Rollover Reaction

Lip & Cheek Stain

Rp 119,000

More Options

(98)

Rollover Reaction

Nude Collection Sets

Rp 645,000

(20)

Rollover Reaction

Face Wipes

Rp 55,000

(21)

Rollover Reaction

Face Mist

Rp 125,000

More Options

(38)

Rollover Reaction

The Clique Collection Sets

Rp 387,000

(39)

Rollover Reaction

Lip Balm

Rp 95,000

More Options

(23)

PRODUCT REVIEW

User's Average Rating

4.1

8 of 11 reviewers recommend this product

Yes
3
No
5
Maybe
3
WRITE REVIEW

ALL REVIEW (11)

Riyanti Kusuma

Riyanti Kusuma

502 Reviews | See all User's reviews

17 December 2018

5.0

    Long Wear

    Packaging

    Pigmentation

    Texture

    Value for Money

Warnanya cantik cantik banget di setnya, bisa di campur campur jadi bikin warna warna yang lebih cantik, pigmentasinya bagus dan creamy, gak bikin bibir kering

Repurchase this product? Yes

Hayu Cintami

Hayu Cintami

18 Reviews | See all User's reviews

16 December 2018

Purchased at Sociolla

3.4

    Long Wear

    Packaging

    Pigmentation

    Texture

    Value for Money

paling suka yang orla. warnanya ada ungu2nya gitu. aku pape ini lebih suka dicampur lipcream dulu. jadi lipcream baru ditimpa produk ini. kalo dipake sendiri gampang banget ilangnya. apalagi bibir aku yang pinggirnya agak item ga ketutup kalo cuma pake ini doang. packagingnya sih ramping gitu, kayak pensil jadi gampang dibawa bawa. karena ini ada kuasnya gitu, harus sabar waktu mau ngluarin produknya. harus muter2 bagian bawahnya dulu berkali kali biar produknya keluar-.-"

Repurchase this product? No

Devi Ratnazhari

Devi Ratnazhari

118 Reviews | See all User's reviews

14 December 2018

4.4

    Long Wear

    Packaging

    Pigmentation

    Texture

    Value for Money

kaget banget pas tau harganya ternyata semurah itu, karna desain kardusnya menarik buat dibeli. trus warnanya juga yang bisa dipake sehari hari juga. buat tekstur aku suka karna ringan dan ga terlalu creamy, cm agak lengket. buat longwearnya, masih standar kaya liquid lip matte pada umumnya. cuma emang worth to buy deh

Repurchase this product? Yes

Rina Kartini

212 Reviews | See all User's reviews

11 December 2018

4.2

    Long Wear

    Packaging

    Pigmentation

    Texture

    Value for Money

Aku suka!!!! Dia long lasting bgt dan kemasan nya lucu. Terus pilihan warna nya banyak dan bagus bagus. Pigmented dan ga bikin bibir kering. Dan bisa dipake jadi blush on!

Repurchase this product? Yes

Vitria Lenny Larasaty Sihombing

Vitria Lenny Larasaty Sihombing

621 Reviews | See all User's reviews

11 December 2018

4.0

    Long Wear

    Packaging

    Pigmentation

    Texture

    Value for Money

3 warna ini bener-bener warna yang selalu aku cari-cari dan suka banget, tapi tekstur nya emang agak ngebingungin gitu sih, agak-agak cair tapi agak-agak creamy jadi agak aneh

Repurchase this product? No

SEE MORE