Successfully added to your shopping Bag

Quantity:
Total:
Continue shopping
Proceed to checkout

Masuk ke Sociolla dengan Akun SOCO

Lupa password

Belum memiliki akun? Daftar sekarang, yuk!

MEMBUAT AKUN SOCO


Kamu sudah memiliki akun?

ATUR ULANG PASSWORD

Lupa password Anda? Masukkan alamat email.

Rp 357,000

Flushing cheeks. Playful kissable lips. Subtle metallic pop of color for those who want to channel their inner radiating soul.

FLUSHED! Lip and Cheek Stain gives a soft glow to your lips and cheeks to achieve believable, everyday glow with just a few easy swipes. Infused with good for you benefits (aloe vera and sunscreen makes the best face care duo!), it can't get better than this.

FLUSHED! Set includes 3 full sized lip and cheek stains in:

Thulian

A fresh burst of strawberry red

Paloma

A succulent shot of peach

Orla

Refined flash of violet

ABOUT the BRAND

Rollover Reaction produces a line of cosmetics for urban users in Indonesia since 2016. The brand offers  a range of multi-purpose makeup products that can be used for lips, eyes and cheeks. It aims to inspire,  celebrates individuality and shares its unique beauty philosophy with safe, cruelty-free, ethical and cost  effective products without sacrificing quality ingredients.

All cosmetics range created are made for urban dwellers, people on-the-go, and savvy users who will  benefit from functional multi-purpose makeup products.

PRODUCT REVIEW

User's Average Rating

4.2

3 of 4 reviewers recommend this product

0
2
2
Yes
No
Maybe
WRITE REVIEW

ALL REVIEWS (4)

Zarima Shakun

Zarima Shakun

129 Reviews | See all User's reviews

11 August 2018

4.2

    Long Wear

    Packaging

    Pigmentation

    Texture

    Value for Money

Dulu kepikat beli ini karna packagingnya lucu banget dan macem2 shadenya juga bagus. Aku suka bentuknya yang kyk spidol jadi serasa mewarnai di bibir pas pake. Cuma karna packagingnya ngga transparant, aku jadi ngga tau sisa isinya

Repurchase this product? Maybe

ina ilmalawati

ina ilmalawati

68 Reviews | See all User's reviews

26 June 2018

4.4

    Long Wear

    Packaging

    Pigmentation

    Texture

    Value for Money

aku pernah di kasih ini sama temen aku kirain aku lipcream ini bikinan dari luar negeri tau nya ini brand lokal loh luar biasa banget, ini banyak pilihan warna, pigmentasi nya keliatan, harganya lumayan mengocek kantong para mahasiswa

Repurchase this product? Maybe

Dinda Rozano

235 Reviews | See all User's reviews

20 June 2018

3.8

    Long Wear

    Packaging

    Pigmentation

    Texture

    Value for Money

flushed lip collection dari rollover reaction yang merupakan salah satu produk lokal yang terkenal di kalangan anak muda ini memiliki warna yang membuat wajah terlihat merona

Repurchase this product? No

Karina Nur Oktaviani Kamil

Karina Nur Oktaviani Kamil

5 Reviews | See all User's reviews

10 June 2018

4.6

    Long Wear

    Packaging

    Pigmentation

    Texture

    Value for Money

Ini jarang aku pake untuk lip, biasanya aku jadiin cream blush atau primer eye shadow. Untuk warna aku suka kece-kece, tapi untuk packaging kadang suka susah keluar pas diputer gitu. Ada wangi-wanginya dikit, kurang suka. But so far aman-aman aja :)

Repurchase this product? No