Successfully added to your shopping Bag

Quantity:
Total:
Continue shopping
Proceed to checkout

Masuk ke Sociolla dengan Akun SOCO

Lupa password

Belum memiliki akun? Daftar sekarang, yuk!

MEMBUAT AKUN SOCO


Kamu sudah memiliki akun?

ATUR ULANG PASSWORD

Lupa password Anda? Masukkan alamat email.

Medium Shadow Brush: wide + flat with tapered bristles to softly sweep + blend powder or cream shadows
Essential Crease Brush: soft, tapered design for effortless shaping using powder or cream shadows
Fine Liner Brush: the ultimate tool for precision application of liquid or cream eyeliner
Shading Brush: short + dense for max color pickup and even distribution
Lash Separator: metal comb to help separate mascara clumps
Brush Cup: keeps brushes organized on your counter

Real Techniques was founded by two women who surrounded by makeup Samantha and Nicola Chapman. They were talented, creative, and keen to follow in the footsteps of their successful aunt. But, most importantly they were passionate about beauty. In 2011, the Real Techniques brush collection was launched. Unbelievable brush quality was paired with professional, interesting.

Today, the brand has taken off in the US, UK, and around the world. Sam and Nic continue to grow as top makeup artists, writing columns for national magazines and newspapers, appearing on major network television as beauty experts, and editing their own digital magazine. Through Real Techniques, women everywhere are transforming their makeup routines, and themselves, with the approachable expertise, friendship, and tools from Sam & Nic.

Reduced price!

PRODUCT REVIEW

User's Average Rating

4.7

12 of 13 reviewers recommend this product

Yes
7
No
0
Maybe
6
WRITE REVIEW

ALL REVIEWS (13)

Indrawaty Natalia

Indrawaty Natalia

25 Reviews | See all User's reviews

7 November 2018

4.8

    Durability

    Eficiency

    Packaging

    Value for Money

Bulu sintetisnya lembut banget, ga nusuk" pas aplikasi makeup di mata. Setelah di cuci pun bulu nya ga ada rontok. Handle nya ringan, pas untuk digenggamnya

Repurchase this product? Maybe

Lutfiana Damayanti

127 Reviews | See all User's reviews

7 November 2018

5.0

    Durability

    Eficiency

    Packaging

    Value for Money

brush setnya enak dipake, lembut, dan gak gampang rontok. brush untuk eyeshadownya emang agak gede tapi buat aplikasinya gak susah. suka banget sama brush real techniques ini.

Repurchase this product? Yes

Malini Adyawan

Malini Widari

8 Reviews | See all User's reviews

2 November 2018

5.0

    Durability

    Eficiency

    Packaging

    Value for Money

Beli produk ini pas dpt voucher belanja. Tp ini mini size nya. Kualitasnya bagus, mudah di pake nge blend....hasil nge blend nya jg halus. Bulu2nya awet, ga rontok pas di cuci.

Repurchase this product? Yes

Aulia Rachmani

Aulia Rachmani

22 Reviews | See all User's reviews

26 October 2018

5.0

    Durability

    Eficiency

    Packaging

    Value for Money

Satu kata saat memakai seri eye brush ini : SENANG! Aku udah punya beberapa brush untuk aplikasi eyeshadow, tapi ga ada yang ukurannya se pas ini. Kepala brushnya pas untuk ngeblend, bisa untuk pakai glittery eye shadow, dan si lash separatornya sungguh berguna untuk ngakalin mascara yang suka menggumpal. Perfecto!

Repurchase this product? Maybe

Meisy Dhyta Amelia

Meisy Dhyta Amelia

26 Reviews | See all User's reviews

25 October 2018

4.5

    Durability

    Eficiency

    Packaging

    Value for Money

Dari semua jenis brush, real techniques ini yang menurut aku bagus banget ditambah packaging yang lucu dan warna yang disesuaikan dengan jenis brushnya love it

Repurchase this product? Yes

SEE MORE