Successfully added to your shopping Bag

Quantity:
Total:
Continue shopping
Proceed to checkout

Masuk ke Sociolla dengan Akun SOCO

Lupa password

Belum memiliki akun? Daftar sekarang, yuk!

MEMBUAT AKUN SOCO


Kamu sudah memiliki akun?

ATUR ULANG PASSWORD

Lupa password Anda? Masukkan alamat email.

SPECIAL PROMO

GET FREE MERCHANDISE

Contour Brush: for delicate application of highlighter or contour product above or below cheekbones
Detailer Brush: precision cut to effortlessly conceal problem areas. Tip: use with lipstick for long-lasting shape and definition
Buffing Brush: ideal for full coverage application of loose or compact powder foundation
Square Foundation Brush: densely packed + unique cut to build custom coverage with liquid foundation
Brush Cup: keeps brushes organized on your counter

Real Techniques was founded by two women who surrounded by makeup Samantha and Nicola Chapman. They were talented, creative, and keen to follow in the footsteps of their successful aunt. But, most importantly they were passionate about beauty. In 2011, the Real Techniques brush collection was launched. Unbelievable brush quality was paired with professional, interesting.

Today, the brand has taken off in the US, UK, and around the world. Sam and Nic continue to grow as top makeup artists, writing columns for national magazines and newspapers, appearing on major network television as beauty experts, and editing their own digital magazine. Through Real Techniques, women everywhere are transforming their makeup routines, and themselves, with the approachable expertise, friendship, and tools from Sam & Nic.

Reduced price!

PRODUCT REVIEW

User's Average Rating

4.6

36 of 36 reviewers recommend this product

Yes
26
No
1
Maybe
9
WRITE REVIEW

ALL REVIEWS (36)

Meisy Dhyta Amelia

Meisy Dhyta Amelia

26 Reviews | See all User's reviews

12 November 2018

4.5

    Durability

    Eficiency

    Packaging

    Value for Money

Dari semua brush aku jatuh cinta sama real techniques karna lucu banget warnanya terus bulunya super lembut dan ini brush emang rekomendasi dari berbagai beauty vlogger walaupun harganya mahal tapi worth it menurut aku

Repurchase this product? Yes

Tria Veri Jayanti

9 Reviews | See all User's reviews

5 November 2018

4.8

    Durability

    Eficiency

    Packaging

    Value for Money

Untuk aku yang pemula didunia per makeup an. Ini ngebantu banget sih, recommend, dan worth it banget. Walaupun harganya mungkin jual ginjal dulu wkwk tapi serius ini worth it dengan kualitasnya. Dan mungkin aku bakal lengkapin semua brush dari RT ini ๐Ÿ’ž

Repurchase this product? Yes

Indrawaty Natalia

Indrawaty Natalia

25 Reviews | See all User's reviews

29 October 2018

4.8

    Durability

    Eficiency

    Packaging

    Value for Money

Brushnya lembut, bulunya ga gampang rontok, handle kuas nya enak banget buat di pegang. Brushnya tahan lama. Pengaplikasian makeup jadi lebih mudah dan cepat.

Repurchase this product? Yes

Ardhita Marhamah

Ardhita Marhamah

141 Reviews | See all User's reviews

5 October 2018

5.0

    Durability

    Eficiency

    Packaging

    Value for Money

#honestreviewbydhita Aku beli ini waktu ada diskon. Senengnya bukan main lagi. Sesuka itu juga aku sama produknya. Keempat empatnya berfungii banget. Aku paling suka yg brush detail conceal itu. Keren banget dah sumpah. Tapi ya itu, buat aku brush ini sedikit everprice hoho

Repurchase this product? Maybe

Dira Nurmalasari

8 Reviews | See all User's reviews

12 September 2018

4.8

    Durability

    Eficiency

    Packaging

    Value for Money

Bulunya halus banget.brush set yg wajib dipunya untuk pemula, kaya saya semuanya multifungsi๐Ÿ˜. Buffing brushnya dipake buat foundation hasilnya jd flawless ๐Ÿ˜, dan bisa jg buat loose powder& compact powder. Contour brushnya dipake buat contour enak pas. Bisa jg buat blend di hidung,cm harus pelan2.dan bisa jg dipake buat blush on atau highlighter ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Square foundation selain buat foundation bs buat taro krim contour dan highlighter jg. Pas banget buat di hidung. Detail brush jg multifungsi selain buat concealer, bs buat aplikasi eye shadow dan ba jg buat lipstik.

Repurchase this product? Yes

SEE MORE