Successfully added to your shopping Bag

Quantity:
Total:
Continue shopping
Proceed to checkout

FREE SHIPPING NO MINIMUM ACROSS INDONESIA


Masuk ke Sociolla dengan Akun SOCO

Lupa password

Belum memiliki akun? Daftar sekarang, yuk!

MEMBUAT AKUN SOCO


Kamu sudah memiliki akun?

ATUR ULANG PASSWORD

Lupa password Anda? Masukkan alamat email.

SPECIAL PROMO

EXTRA DISC. 12% OFF

ENTER SOCHAR12

The eye detail + define brushes are designed for precision eyeliner looks. Use with liquid, cream, gel, or powder liners and shadows. definer brush: firm, slanted bristles are ideal for controlled application along the lash line square detailer brush: precision cut, squared bristles help create small, precise lines + accents bonus liner guide: for steady liner application.

Real Techniques was founded by two women who surrounded by makeup Samantha and Nicola Chapman. They were talented, creative, and keen to follow in the footsteps of their successful aunt. But, most importantly they were passionate about beauty. In 2011, the Real Techniques brush collection was launched. Unbelievable brush quality was paired with professional, interesting.

Today, the brand has taken off in the US, UK, and around the world. Sam and Nic continue to grow as top makeup artists, writing columns for national magazines and newspapers, appearing on major network television as beauty experts, and editing their own digital magazine. Through Real Techniques, women everywhere are transforming their makeup routines, and themselves, with the approachable expertise, friendship, and tools from Sam & Nic.

Reduced price!

PRODUK LAIN DARI Real Techniques

Real Techniques

Powder Brush

Rp 219,900

SAVE 48%

Rp 114,348

(189)

Real Techniques

1491 Dual Ended Expert Sponge

Rp 164,890

SAVE 48%

Rp 85,743

(16)

Real Techniques

1492 - 4 Pcs Mini Miracle Complexion Sponge

Rp 208,890

SAVE 48%

Rp 108,623

(9)

Real Techniques

1701 Mini Sculpting Brush

Rp 175,890

SAVE 48%

Rp 91,463

More Options

(7)

Real Techniques

Expert Face Brush - 1411

Rp 219,900

SAVE 48%

Rp 114,348

(199)

Real Techniques

Foundation Brush

Rp 186,900

SAVE 48%

Rp 97,188

(101)

Real Techniques

1487 Miracle Finish Sponge

Rp 164,890

SAVE 48%

Rp 85,743

(4)

Real Techniques

1552 Bold Metal Miracle Diamond Sponge

Rp 263,890

SAVE 48%

Rp 137,223

(1)

Real Techniques

Retractable Bronzer Brush

Rp 296,900

SAVE 48%

Rp 154,388

(11)

Real Techniques

1486 Miracle Cleansing Sponge

Rp 164,890

SAVE 48%

Rp 85,743

PRODUCT REVIEW

User's Average Rating

4.8

2 of 2 reviewers recommend this product

Yes
0
No
1
Maybe
1
WRITE REVIEW

ALL REVIEW (2)

Anita Theresia

Anita Theresia

66 Reviews | See all User's reviews

7 December 2018

Purchased at Sociolla

4.8

    Durability

    Eficiency

    Packaging

    Value for Money

Aku lebih suka kuas eyeliner ini bentuknya lebih kecil daripada yang punya aku dulu dari seri starter setnya RT. Yang ini kuasnya lebih kecil dan enak banget di pake buat alis dan juga buat eyeliner. Trus aku suka juga dia ada bonus cetakannya bentuk2 cat eyes. Trus kuas yang satu lagi juga enak banget di pake soalnya kecil. Cucok meong banget buat pemula. Recommended.

Repurchase this product? No

Kania Aini

37 Reviews | See all User's reviews

10 November 2018

Purchased at Sociolla

4.8

    Durability

    Eficiency

    Packaging

    Value for Money

Bermula dari salah beli brush dan akhirnya pas sampe tetep aku cobain dan emang ternyata brush ini berguna banget buat bikin detail2 di mata terutama buat bikin eyelinernya. Dan dengan bonusnya itu jadi lebig gampang kalau mau bentuk2 cat eye yang bagus karna udah ada cetakannya (?) Pokoknya berguna banget! Dan ini secara real techniques jadi soal kualitas gausah ditanya lagi

Repurchase this product? Maybe