Successfully added to your shopping Bag

Quantity:
Total:
Continue shopping
Proceed to checkout

Masuk ke Sociolla dengan Akun SOCO

Lupa password

Belum memiliki akun? Daftar sekarang, yuk!

MEMBUAT AKUN SOCO


Kamu sudah memiliki akun?

ATUR ULANG PASSWORD

Lupa password Anda? Masukkan alamat email.

Rp 269,751

-17%
Rp 325,001
  • Shade: -

Untukmu yang aktif dan sering bepergian, tidak perlu lagi kuatir, jadikan NYX Professional Makeup Go-To Palette andalanmu untuk tampilan prima di setiap kesempatan! Setiap set dilengkapi dengan 6 warna yang menyala, illuminator, bronzer, serta blusher. Dengan Go-To Palette, kamu dapat menampilkan tampilan yang natural hingga tampilan yang menarik hanya dengan sebuah palet saja.

NYX PROFESSIONAL MAKEUP, named after the ancient Greek goddess who ruled the night, uniquely offers a permanent collection of special-occasion makeup in addition to a solid selection of every day basics and on-trend shades.

NYX PROFESSIONAL MAKEUP was founded by a young and talented entrepreneur named Toni K who was involved in color cosmetics for years and has always desired to create and share a line of cosmetics that provided quality products at approachable prices.

NYX PROFESSIONAL MAKEUP is now known to top makeup artists, celebrities and style insiders around the world as a professional line featuring one of the widest arrays of shades available.

Every woman is different and I try to offer products and choices that help them be beautiful, self-possessed and confident to match their individual, unique styles. Toni K –

Reduced price!

PRODUCT REVIEW

User's Average Rating

4.3

4 of 5 reviewers recommend this product

2
2
1
Yes
No
Maybe
WRITE REVIEW

ALL REVIEWS (5)

Marissa Adhiani

Marissa Adhiani

42 Reviews | See all User's reviews

20 July 2018

3.8

    Long Wear

    Packaging

    Pigmentation

    Texture

    Value for Money

ini lengkap dalam 1 pallet.. ada highlighter, blush, contour / bronzer, dan 6 eyeshaow... tapi cpt bgt hit the pan.. pigmented tapi ga stays all day..

Repurchase this product? Maybe

4.0

    Long Wear

    Packaging

    Pigmentation

    Texture

    Value for Money

Palette ini boleh dapet alias birthday gift hahaha.. Dalam 1 palette ini kamu udah dapat bronzer, blush, highlighter and beberapa warna eyeshadow.. Eyeshadow di palette ini semuanya shimmer ya guys..dan warna-warnanya cocok banget buat party... Untuk bronzer, blush dan highlighternya oke juga.. Highlighternya agak gold gitu yah warnanya jadi cucymey buat yang undertonenya warm kayak kulit orang indonesia :) Palette ini juga pigmented dan gak powdery! itu penting hahaha.. Kalau mau traveling dan planning ada party, bring this go to palette and you gonna rock the party!

Repurchase this product? No

Indah Nursanti

Indah Nursanti

48 Reviews | See all User's reviews

30 June 2018

4.2

    Long Wear

    Packaging

    Pigmentation

    Texture

    Value for Money

Ini pallete yang warnanya pigmented banget. Pakai jari maupun kuas warnanya keluar semua. Staying powernya lumayan. Harganya lumayan menuju high end. Masih mau nyari pallete yang lebih affordable.

Repurchase this product? No

Beauty Phobia

Beauty Phobia

53 Reviews | See all User's reviews

14 June 2018

4.4

    Long Wear

    Packaging

    Pigmentation

    Texture

    Value for Money

The highlight, blush and bronzer/contour are in long narrow pans. This makes dipping a big fluffy brush in them a little awkward. The highlight is a beautiful champagne shimmer, the blush is orangey-coral shade that leans more matte while the bronzer is fully matte and a warmer brown. They are all quite pigmented and smooth.

Repurchase this product? Yes

Rizka Priandini

Rizka Priandini

122 Reviews | See all User's reviews

11 May 2018

5.0

    Long Wear

    Packaging

    Pigmentation

    Texture

    Value for Money

Aku beli ini untuk kado temen ku, tapi pas dicoba sama temen aku beh pigmented banget banget banget. Parah sih warna nya dan gampang bgt di blend sama warna lainnya.

Repurchase this product? Yes