Successfully added to your shopping Bag

Quantity:
Total:
Continue shopping
Proceed to checkout

Masuk ke Sociolla dengan Akun SOCO

Lupa password

Belum memiliki akun? Daftar sekarang, yuk!

MEMBUAT AKUN SOCO


Kamu sudah memiliki akun?

ATUR ULANG PASSWORD

Lupa password Anda? Masukkan alamat email.

This super silky, light and fresh formula creates a comfortable cushion on your skin to enhance makeup application. The incredible formula creates a smooth uniform canvas that minimizes shine and makes application flawless. Your skin will feel like it has been touched by an angel.

NYX PROFESSIONAL MAKEUP, named after the ancient Greek goddess who ruled the night, uniquely offers a permanent collection of special-occasion makeup in addition to a solid selection of every day basics and on-trend shades.

NYX PROFESSIONAL MAKEUP was founded by a young and talented entrepreneur named Toni K who was involved in color cosmetics for years and has always desired to create and share a line of cosmetics that provided quality products at approachable prices.

NYX PROFESSIONAL MAKEUP is now known to top makeup artists, celebrities and style insiders around the world as a professional line featuring one of the widest arrays of shades available.

Every woman is different and I try to offer products and choices that help them be beautiful, self-possessed and confident to match their individual, unique styles. Toni K –

Reduced price!

PRODUK LAIN DARI NYX Professional MakeUp

56%

NYX Professional MakeUp

Can't Stop Won't Stop Concealer + Strobe of Genius Highlighter Set

Rp 330,000

SAVE 56%

Rp 145,200

NYX Professional MakeUp

Liquid Suede Cream Lipstick

Rp 140,000

(212)
36%

NYX Professional MakeUp

Can't Stop Won't Stop Concealer + Foundation + Lip Lingerie Gloss Set

Rp 545,000

SAVE 36%

Rp 348,800

25%

NYX Professional MakeUp

Soft Matte Lip Cream

Rp 120,000

SAVE 25%

Rp 90,000

(3827)
20%

NYX Professional MakeUp

Can't Stop Won't Stop Foundation

Rp 250,000

SAVE 20%

Rp 200,000

(169)

NYX Professional MakeUp

Away We Glow Eyeshadow Palette

Rp 330,000

(15)
25%

NYX Professional MakeUp

Faux Black Eyeliner

Rp 180,000

SAVE 25%

Rp 135,000

(1)
25%

NYX Professional MakeUp

Concealer Wand

Rp 130,000

SAVE 25%

Rp 97,500

(50)

NYX Professional MakeUp

Can't Stop Won't Stop Concealer

Rp 160,000

(5)
30%

NYX Professional MakeUp

Lid Lingerie Eye Tint

Rp 145,000

SAVE 30%

Rp 101,500

(14)

PRODUCT REVIEW

User's Average Rating

4.3

43 of 48 reviewers recommend this product

Long Wear 4.3/5

Packaging 4.5/5

Pigmentation 4.2/5

Texture 4.4/5

Value for Money 3.9/5

Yes
30
No
5
Maybe
13
WRITE A REVIEW

User Photos

Liyana masruroh

Liyana masruroh

Jenis Kulit :  Kulit Berminyak

18 February 2019

2.8

  • Long Wear1/5

  • Packaging3/5

  • Pigmentation3/5

  • Texture3/5

  • Value for Money4/5

Primer yang masih aku paki sampe sekarang karena benerbener menutup pori pori aku yg besar dan membuat makeup matte dan lamaaa,dan aman untuk yg punya jerawat

Repurchase this product? Yes

Windi Chaeranti

Windi Chaeranti

Peach Clique

See all user's reviews

Jenis Kulit :  Kulit Kombinasi , Kulit Sensitif

16 February 2019

3.8

  • Long Wear4/5

  • Packaging4/5

  • Pigmentation4/5

  • Texture4/5

  • Value for Money3/5

Mau cari primer yang bagus dan kece? Ini nih salah satu produk favoritnya aku. Buat make up makin cantik dan tahan lama. Primer ini juga bagus banget buat dipake kalau kalian pengen tampilan make up yang selalu kece pokoknya

Repurchase this product? No

Fida Nabila Hasanah

Fida Nabila Hasanah

Jenis Kulit :  Kulit Kombinasi

20 December 2018

3.8

  • Long Wear5/5

  • Packaging5/5

  • Pigmentation3/5

  • Texture5/5

  • Value for Money1/5

Ini primer yang bagus banget karena ringan dan membuat makeup tahan lama teksturnya rada lengket jadi foundation nempel dia lumayan moist juga dikulit jadi mungkin cocok ujj ntuk yg kulitnya normal - dry

Repurchase this product? Maybe

nadhiya ulhaq

nadhiya ulhaq

Peach Clique

See all user's reviews

Jenis Kulit :  Kulit Kering

20 December 2018

4.0

  • Long Wear4/5

  • Packaging5/5

  • Pigmentation3/5

  • Texture4/5

  • Value for Money4/5

pake primer ini ngebikin muka aku keliatan halusan bgt sihh, untuk tahan lamanya sih aku ga ngerasa dia bikin makeup aku lebih tahan lama tapi ngga bikin makeupku hancur juga jadi so-so lah

Repurchase this product? Maybe

Laura Angelin

Laura Angelin

Peach Clique

See all user's reviews

Jenis Kulit :  Kulit Kombinasi

19 December 2018

5.0

  • Long Wear5/5

  • Packaging5/5

  • Pigmentation5/5

  • Texture5/5

  • Value for Money5/5

Primer drugstore tapi terasa luxury. Bikin foundation aku jadi smooth dan long lasting karena formulanya yang unik dan ringan melembabkan kulitku dan bikin pori pori jadi tersamarkan. Jatuh cinta deh sama angel veil.

Repurchase this product? Yes

SEE MORE REVIEW