Successfully added to your shopping Bag

Quantity:
Total:
Continue shopping
Proceed to checkout

Masuk ke Sociolla dengan Akun SOCO

Lupa password

Belum memiliki akun? Daftar sekarang, yuk!

MEMBUAT AKUN SOCO


Kamu sudah memiliki akun?

ATUR ULANG PASSWORD

Lupa password Anda? Masukkan alamat email.

Rp 149,400

-17%
Rp 180,000
  • Shade: -

Brighten things up with one of our new Bright Idea Illuminating Sticks! Available in a range of radiating hues--including four highlighters, four blushes and four bronzers--each creamy-soft shade goes on smoothly and sets right away for an instant, lit-from-within glow. Petite, portable and perfect for strobing, it’s the makeup must-have of the season.

NYX PROFESSIONAL MAKEUP, named after the ancient Greek goddess who ruled the night, uniquely offers a permanent collection of special-occasion makeup in addition to a solid selection of every day basics and on-trend shades.

NYX PROFESSIONAL MAKEUP was founded by a young and talented entrepreneur named Toni K who was involved in color cosmetics for years and has always desired to create and share a line of cosmetics that provided quality products at approachable prices.

NYX PROFESSIONAL MAKEUP is now known to top makeup artists, celebrities and style insiders around the world as a professional line featuring one of the widest arrays of shades available.

Every woman is different and I try to offer products and choices that help them be beautiful, self-possessed and confident to match their individual, unique styles. Toni K –

Reduced price!

PRODUCT REVIEW

User's Average Rating

4.3

3 of 4 reviewers recommend this product

1
1
2
Yes
No
Maybe
WRITE REVIEW

ALL REVIEWS (4)

Kuning Erlinsy

Kuning Erlinsy

24 Reviews | See all User's reviews

12 August 2018

4.4

    Long Wear

    Packaging

    Pigmentation

    Texture

    Value for Money

Kemarin aku beli karna lagi diskon. Pas banget warna nya di kulit aku yang agak kuning. Warna nya ga terlalu gelap, coklat coklat shimmer gitu, cantik banget. Bakal repurchase kalo ada diskon lagi :)

Repurchase this product? Maybe

Eldriana Nafila Chairunisa

Eldriana Nafila Chairunisa

92 Reviews | See all User's reviews

4 August 2018

5.0

    Long Wear

    Packaging

    Pigmentation

    Texture

    Value for Money

highlighter pertama yg aku punyaaaa. suka banget sm shadenya cocok di kulit aku. teksturnya juga creamy. packaging juga kecil, cocok untuk dibawa kemana2

Repurchase this product? Yes

4.6

    Long Wear

    Packaging

    Pigmentation

    Texture

    Value for Money

suka sama yang 1 inii, dari cara pengaplikasian yang gampang dan packagingnya juga bikin gampang dibawa, tapi kurang suka sama shadenya yg ini, lebih suka sama yg coralicious, merahnya lebih kelihatan wkwkwk , jd skrng berpindah kesana hehehe

Repurchase this product? Maybe

Anastasya Lauren

Anastasya Lauren

44 Reviews | See all User's reviews

16 June 2018

3.4

    Long Wear

    Packaging

    Pigmentation

    Texture

    Value for Money

too bad karena warna dari highlighter ini ga keliatan sama sekali walaupun udah dipakai-nya rada tebelan. walaupun banyak pilihan warna tapi harga-nya menurut ku engga terlalu affordable

Repurchase this product? No