Successfully added to your shopping Bag

Quantity:
Total:
Continue shopping
Proceed to checkout

Masuk ke Sociolla dengan Akun SOCO

Lupa password

Belum memiliki akun? Daftar sekarang, yuk!

MEMBUAT AKUN SOCO


Kamu sudah memiliki akun?

ATUR ULANG PASSWORD

Lupa password Anda? Masukkan alamat email.

Percantik tampilan matamu dengan Lid Lingerie, eye tint terbaru dari NYX Professional Makeup! Dengan formulasi yang ringan dan hasil akhir shimmer yang berkilau indah, Lid Lingerie dapat menjadi andalanmu untuk menghiasi kelopak matamu. Tersedia dalam berbagai pilihan warna yang menarik, mulai dari baby pink, taupe, hingga bronze dan jade, Lid Lingerie menghadirkan tampilan elegan di setiap kesempatan.

NYX PROFESSIONAL MAKEUP, named after the ancient Greek goddess who ruled the night, uniquely offers a permanent collection of special-occasion makeup in addition to a solid selection of every day basics and on-trend shades.

NYX PROFESSIONAL MAKEUP was founded by a young and talented entrepreneur named Toni K who was involved in color cosmetics for years and has always desired to create and share a line of cosmetics that provided quality products at approachable prices.

NYX PROFESSIONAL MAKEUP is now known to top makeup artists, celebrities and style insiders around the world as a professional line featuring one of the widest arrays of shades available.

Every woman is different and I try to offer products and choices that help them be beautiful, self-possessed and confident to match their individual, unique styles. Toni K –

Reduced price!

PRODUCT REVIEW

User's Average Rating

4.1

2 of 2 reviewers recommend this product

1
0
1
Yes
No
Maybe
WRITE REVIEW

ALL REVIEWS (2)

Kiki Widiasari

Kiki Widiasari

58 Reviews | See all User's reviews

3 October 2018

4.4

    Long Wear

    Packaging

    Pigmentation

    Texture

    Value for Money

Jika ingin makeup dengan glossy eye look pakai NYX eye tint ini aja udah cakep banget. Aplikatornya pun mirip seperti liquid lipstick, teksturnya creamy dan gampang banget di blend di kelopak mata. Eye tint ini juga mempunyai Shimmer tapi ga glittery.

Repurchase this product? Yes

Rara Maharani

Rara Maharani

71 Reviews | See all User's reviews

12 September 2018

3.8

    Long Wear

    Packaging

    Pigmentation

    Texture

    Value for Money

Aku suka, gampang di apply. Aplikatornya kaya lipcream gitu. Pigmentasinya layan bagus. Produknya bentuknya juga kaya cream giti rada 'kental' cocok buat kalian yg suka bikin eyelook simple gak mau keluarin eyeshadow palette, atau dibawa travelling.

Repurchase this product? Maybe