Successfully added to your shopping Bag

Quantity:
Total:
Continue shopping
Proceed to checkout

Masuk ke Sociolla dengan Akun SOCO

Lupa password

Belum memiliki akun? Daftar sekarang, yuk!

MEMBUAT AKUN SOCO


Kamu sudah memiliki akun?

ATUR ULANG PASSWORD

Lupa password Anda? Masukkan alamat email.

Liquid lipstick with matte finish that provide you a longlasting formula and halal certification. With UV protection, Vitamin E, takes only one swipe for whole day!

We believe there is no standard in beauty, so we focus on creating a lip cosmetics line that allows you to be your authentic self. Since lipstick stand as a make-up statement, our focus will let women soar, become whoever they want to be, and to do whatever they proud to do. Women would loudly say, “this is ME“.

PRODUCT REVIEW

User's Average Rating

4.2

45 of 52 reviewers recommend this product

Yes
24
No
13
Maybe
15
WRITE REVIEW

ALL REVIEWS (52)

Elsa Meidifa

Elsa Meidifa

87 Reviews | See all User's reviews

12 November 2018

4.2

    Long Wear

    Packaging

    Pigmentation

    Texture

    Value for Money

Aku suka banget sm warnanya yg unik ungu tapi masih oke dipake sehari2, karna teksturnya yg sheer jadi ga bikin edgy look nah kalo di reapply 3 times warnanya baru keliatan edgy. Again untuk tekstur for me ini b aja tapi aku suka banget warnanya hihihi

Repurchase this product? Maybe

Elsa Meidifa

Elsa Meidifa

87 Reviews | See all User's reviews

12 November 2018

4.4

    Long Wear

    Packaging

    Pigmentation

    Texture

    Value for Money

Aku suka ngecoba berbagai merk lipcream lokal dan nyoba ini karna masuk produk lipcream favnya ci molita, buat warnanya soo mee banget orange2 gitu tapi emang bener pigmentnya itu sheer jd kalo mau intense harus reapply dan bikin teksturnya jd sedikit berat. Ini awet sih dipake tp karna di reapply jadi buyar kalo makan yg berat2 apalagi yg berminyak jd harus diapus dan reapply deh dan buat yg nyari transferproof kissproof its one of them

Repurchase this product? Maybe

Aliqa S

3 Reviews | See all User's reviews

11 November 2018

3.6

    Long Wear

    Packaging

    Pigmentation

    Texture

    Value for Money

Bought the Alpha shade and love the colour and pigmentation! The texture is okay but I tend to get chapped lips when using this lipstick, so I can say that this one is a bit too matte for me - need to use lip balm prior. The packaging is very simple and functional, nothing different from the rest. Value wise, it's pretty much standard.

Repurchase this product? No

Hanifa Subekti

2 Reviews | See all User's reviews

9 November 2018

2.8

    Long Wear

    Packaging

    Pigmentation

    Texture

    Value for Money

bought this liquid lip in the shade introvert, applied nicely, but once i smacked my lips together it leaves a huge chunk of patchy mess. erase it as soon as possible. not going to recommend this to anyone.

Repurchase this product? No

Siti Wahyuningsih

Siti Wahyuningsih

48 Reviews | See all User's reviews

7 November 2018

4.2

    Long Wear

    Packaging

    Pigmentation

    Texture

    Value for Money

Mad for lipstik Shade allure ini memiliki warna yang super nude, dan cocok buat bikin ombre lips, cocok di padu padankan dengan yang warna introvert, namun lagi lagi trksturnya kufang aku suka katena lengkep di bibir jafi kutang nyaman daat di pake, namun buat ketahanan oke lah.

Repurchase this product? Yes

SEE MORE