Successfully added to your shopping Bag

Quantity:
Total:
Continue shopping
Proceed to checkout

FREE SHIPPING NO MINIMUM ACROSS INDONESIA


Masuk ke Sociolla dengan Akun SOCO

Lupa password

Belum memiliki akun? Daftar sekarang, yuk!

MEMBUAT AKUN SOCO


Kamu sudah memiliki akun?

ATUR ULANG PASSWORD

Lupa password Anda? Masukkan alamat email.

SPECIAL PROMO

FREE NYX PRODUCTS FOR MIN PURCHASE Rp 200.000 or MORE!

Tidak ada yang lebih menawan daripada alis mata yang sempurna. Gunakan Sculpt & Highlight Brow Contour, pensil 2 in 1 untuk menggaris, mengisi, serta memanfaatkan bayangan dan cahaya untuk mewujudkan alis yang sarat kesempurnaan.

NYX PROFESSIONAL MAKEUP, named after the ancient Greek goddess who ruled the night, uniquely offers a permanent collection of special-occasion makeup in addition to a solid selection of every day basics and on-trend shades.

NYX PROFESSIONAL MAKEUP was founded by a young and talented entrepreneur named Toni K who was involved in color cosmetics for years and has always desired to create and share a line of cosmetics that provided quality products at approachable prices.

NYX PROFESSIONAL MAKEUP is now known to top makeup artists, celebrities and style insiders around the world as a professional line featuring one of the widest arrays of shades available.

Every woman is different and I try to offer products and choices that help them be beautiful, self-possessed and confident to match their individual, unique styles. Toni K –

PRODUK LAIN DARI NYX Professional MakeUp

NYX Professional MakeUp

Soft Matte Lip Cream

Rp 120,000

More Options

(2955)

NYX Professional MakeUp

Can't Stop Won't Stop Foundation

Rp 250,000

More Options

(105)

NYX Professional MakeUp

Jumbo Eye Pencil

Rp 110,000

More Options

(233)

NYX Professional MakeUp

Total Control Mesh Cushion Foundation

Rp 300,000

More Options

(68)

NYX Professional MakeUp

Ombre Blush

Rp 180,000

More Options

(178)

NYX Professional MakeUp

Lip Lingerie Shimmer

Rp 135,000

More Options

(2)

NYX Professional MakeUp

Born To Glow Liquid Illuminator

Rp 107,500 -
Rp 139,750

More Options

(36)

NYX Professional MakeUp

Perfect Filter Shadow Palette

Rp 350,000

More Options

(11)

NYX Professional MakeUp

Wonder Stick

Rp 200,000

More Options

(137)

NYX Professional MakeUp

Simply Series

Rp 140,000

More Options

(7)

PRODUCT REVIEW

User's Average Rating

4.1

7 of 7 reviewers recommend this product

Yes
3
No
1
Maybe
3
WRITE REVIEW

ALL REVIEW (7)

merossa putri

125 Reviews | See all User's reviews

15 December 2018

3.0

    Long Wear

    Packaging

    Pigmentation

    Texture

    Value for Money

sebenernya lebih oke kalo pake highlighter atau concealer sih. well, lebih ke personal preference juga sih. overall product ini oke. but not my favorite.

Repurchase this product? No

Chardelitha Morica

Chardelitha Morica

144 Reviews | See all User's reviews

14 December 2018

4.2

    Long Wear

    Packaging

    Pigmentation

    Texture

    Value for Money

#ShineKiss Highliter ini lumayan nyata dipake. Teksturnya ga oily cepet banget di blend. Dan aromanya ga terlaku ketauan. Natural bgt kalo udah di set. Cocok banget buat lid mata

Repurchase this product? Yes

Alivia Brilliane Arifin

57 Reviews | See all User's reviews

4 December 2018

4.6

    Long Wear

    Packaging

    Pigmentation

    Texture

    Value for Money

Gampang bgt diaplikasiinnya. Buat yg gabisa makeup tuh ini cocok bgt kek cm buat ngisi2 alis gitu. Dan aplikatornya enak gitu mudah jd pake nya. Recommended bgttt

Repurchase this product? Maybe

Cindy Clarita

Hera Cindy Clarita Zebua

20 Reviews | See all User's reviews

30 November 2018

3.8

    Long Wear

    Packaging

    Pigmentation

    Texture

    Value for Money

Praktis banget 2in1 dan enak dipake. Contournya bisa banget ngerapihin alis aku huhu suka!! Teksturenya juga enak tapi sayang cepat patah, dan isinya ga terlalu banyak hehe

Repurchase this product? Maybe

Silmi Annisa

Silmi Annisa

13 Reviews | See all User's reviews

22 September 2018

4.0

    Long Wear

    Packaging

    Pigmentation

    Texture

    Value for Money

Aku punya alis tebal dan gak rata, karena alasan itu aku suka brow contour yang warna hitam untuk meratakan alisku jadi biar bagus gitu deh! dan product ini very recommended guys!

Repurchase this product? Yes

SEE MORE