Successfully added to your shopping Bag

Quantity:
Total:
Continue shopping
Proceed to checkout

FREE SHIPPING NO MINIMUM ACROSS INDONESIA


Masuk ke Sociolla dengan Akun SOCO

Lupa password

Belum memiliki akun? Daftar sekarang, yuk!

MEMBUAT AKUN SOCO


Kamu sudah memiliki akun?

ATUR ULANG PASSWORD

Lupa password Anda? Masukkan alamat email.

SPECIAL PROMO

FREE NYX PRODUCTS FOR MIN PURCHASE Rp 200.000 or MORE!

No shame in wishing for a strong beautiful brow! Our foolproof tinted brow mascara helps your dream come true. It sets tames and tints brows for natural-looking wear. Our dependable formula leaves brows feeling soft while maintaining complete control.

NYX PROFESSIONAL MAKEUP, named after the ancient Greek goddess who ruled the night, uniquely offers a permanent collection of special-occasion makeup in addition to a solid selection of every day basics and on-trend shades.

NYX PROFESSIONAL MAKEUP was founded by a young and talented entrepreneur named Toni K who was involved in color cosmetics for years and has always desired to create and share a line of cosmetics that provided quality products at approachable prices.

NYX PROFESSIONAL MAKEUP is now known to top makeup artists, celebrities and style insiders around the world as a professional line featuring one of the widest arrays of shades available.

Every woman is different and I try to offer products and choices that help them be beautiful, self-possessed and confident to match their individual, unique styles. Toni K –

PRODUK LAIN DARI NYX Professional MakeUp

NYX Professional MakeUp

Soft Matte Lip Cream

Rp 120,000

More Options

(3117)

NYX Professional MakeUp

Lingerie Liquid Lipstick

Rp 67,500 -
Rp 135,000

More Options

(593)

NYX Professional MakeUp

Can't Stop Won't Stop Foundation

Rp 250,000

More Options

(119)

NYX Professional MakeUp

Setting Spray - Matte

Rp 210,000

(391)

NYX Professional MakeUp

Jumbo Eye Pencil

Rp 110,000

More Options

(258)

NYX Professional MakeUp

Away We Glow Illuminating Powder

Rp 165,000

More Options

(9)

NYX Professional MakeUp

Simply Series

Rp 140,000

More Options

(7)

NYX Professional MakeUp

Gotcha Covered Concealer Pencil

Rp 185,000

More Options

(5)

NYX Professional MakeUp

Duo Chromatic Illuminating Powder

Rp 165,000

More Options

(9)

NYX Professional MakeUp

Total Control Drop Foundation

Rp 275,000

More Options

(235)

PRODUCT REVIEW

User's Average Rating

4.4

76 of 79 reviewers recommend this product

Yes
50
No
9
Maybe
20
WRITE REVIEW

ALL REVIEW (79)

Syania Syafitri

Syania Syafitri

284 Reviews | See all User's reviews

18 December 2018

4.6

    Long Wear

    Packaging

    Pigmentation

    Texture

    Value for Money

Aku coba sekali aja tp ini bagus sihh kayak kasih warna gt tapi gak berlebihan warnanya. Bagus juga hasilnya dia tahan lama dan gampang dibersihinnya. Lumayan jg kalau pakai ini alis jd lebih tebelan keliatannya tp tetep natural

Repurchase this product? Yes

Fiqah Faradhiba

Fiqah Faradhiba

22 Reviews | See all User's reviews

18 December 2018

Purchased at Sociolla

3.6

    Long Wear

    Packaging

    Pigmentation

    Texture

    Value for Money

Alisku tipe yang rambutnya lebat banget. Lebat tapi berantakan, jadi rasanya kalau dirapihin pakai pensil alis tuh kurang nendang deh. Thanks to this brow mascara, ngerapihin alis gondrong jadi mudah banget tinggal disisir pelan, plus warna dark brown ini bisa bikin alis jadi lebih rapih bentuknya alias garisnya nggak berantakan lagi. Untuk membuat alis jadi on fleek, bisa dirapihin lagi garis/line alisnya dengan eyebrow brush dari Real Technique atau brush bawaan dari eyebrow pomade.

Repurchase this product? Yes

Yolanda T

Yolanda T

54 Reviews | See all User's reviews

18 December 2018

Purchased at Sociolla

4.4

    Long Wear

    Packaging

    Pigmentation

    Texture

    Value for Money

Brow mascara pertamaku... Bagus banget bisa bikin warna alis lebih tahan lama dan helai-helai alis jadi stay in place. Kalo dipake cukup 1-2 layer aja soanya bisa ketebelan kalo dilayer berkali-kali

Repurchase this product? Maybe

Nurwahidah Indri Jati

Nurwahidah Indri Jati

150 Reviews | See all User's reviews

18 December 2018

5.0

    Long Wear

    Packaging

    Pigmentation

    Texture

    Value for Money

Pigmentasinya bagus, jadi bikin alis super praktis dan nebelin alis banget dan nambahin volumenya. Teksturnya juga gak gumpal dan tahan lama dipakenya

Repurchase this product? Yes

Diana Zulaicha

Diana Zulaicha

27 Reviews | See all User's reviews

17 December 2018

4.0

    Long Wear

    Packaging

    Pigmentation

    Texture

    Value for Money

Kalau aku lagi hanya ingin tampilan yang benar benar natural untuk alisku. Maka goes to this product. Kelemahan di eyebrow mascara ini, dia tidak waterproof tapi overall aku suka karena hasilnya bisa natural dan cocok di aku

Repurchase this product? Yes

SEE MORE