Successfully added to your shopping Bag

Quantity:
Total:
Continue shopping
Proceed to checkout

Masuk ke Sociolla dengan Akun SOCO

Lupa password

Belum memiliki akun? Daftar sekarang, yuk!

MEMBUAT AKUN SOCO


Kamu sudah memiliki akun?

ATUR ULANG PASSWORD

Lupa password Anda? Masukkan alamat email.

Rp 319,550

-17%
Rp 385,000

Introducing the Strobe of Genius Palette, our incredible new collection of must have illuminators designed to give you everything needed to achieve today’s most buzzed about highlighting trend: Strobing. This breakthrough palette features seven velvety-smooth shades that will enhance your features with serious levels of illumination. The best part? Mastering the look is easy—all you need is a little extra natural light.

NYX PROFESSIONAL MAKEUP, named after the ancient Greek goddess who ruled the night, uniquely offers a permanent collection of special-occasion makeup in addition to a solid selection of every day basics and on-trend shades.

NYX PROFESSIONAL MAKEUP was founded by a young and talented entrepreneur named Toni K who was involved in color cosmetics for years and has always desired to create and share a line of cosmetics that provided quality products at approachable prices.

NYX PROFESSIONAL MAKEUP is now known to top makeup artists, celebrities and style insiders around the world as a professional line featuring one of the widest arrays of shades available.

Every woman is different and I try to offer products and choices that help them be beautiful, self-possessed and confident to match their individual, unique styles. Toni K –

Reduced price!

PRODUCT REVIEW

User's Average Rating

4.7

8 of 8 reviewers recommend this product

7
0
1
Yes
No
Maybe
WRITE REVIEW

ALL REVIEWS (8)

4.7

    Long Wear

    Packaging

    Value for Money

Terbaiqqqqqq pokonya terbaiqqqq! Suka banget sama palette ini, apalagi sama highlighter nya yang shiney glow banget. Super pigmentted tapi sayangnya agak powdery sih.. harga sesuai kualitas

Repurchase this product? Yes

4.7

    Long Wear

    Packaging

    Value for Money

Baru nyobain highlighter nyx ini dan mantul banget ya ampun. Suka bangetttttt semua warna wearable banget cocok buat sehari hari mau hangout gitu buat jalan ke mall atau nongki bareng temen. Gak nyesel beli ini dan super bagus

Repurchase this product? Yes

Sherren Dhillon

Sherren Dhillon

13 Reviews | See all User's reviews

7 August 2018

5.0

    Long Wear

    Packaging

    Value for Money

My fave highlighter of all times! Seriously one of the most buttery and glowy highligt with the best price point so far! Sumpah product NYX terbaik sepanjang masa

Repurchase this product? Yes

Syarafina Ilma

Syarafina Ilma

106 Reviews | See all User's reviews

30 July 2018

4.7

    Long Wear

    Packaging

    Value for Money

Produk ini adalah palette makeup khusus untuk tampilan ala strobing dengan lebih mudah. Semua warna yang dibutuhkan ada dalam 1 palette ini, dari illuminator warna ungu dan gold, bronzer warna pink dan kecoklatan sampai highlighter dengan warna terang untuk di bagian ujung tertinggi tulang pipi serta garis hidung lengkap semua ada. Dan yang terpenting gak powdery dang gampang banget diblendnya. Tahan seharian dan gak bikin pori pori besar kita terlihat.

Repurchase this product? Yes

La Vecchia Signora

La Vecchia Signora

9 Reviews | See all User's reviews

5 July 2018

4.0

    Long Wear

    Packaging

    Value for Money

terdiri dari 7 warna highlighter yang wearable banget. semua warnanya pigmented dan blinding tapi shimmer nya bukan partikel yang besar jadi ga memperbesar pori2 kamu. packagingnya plastik, trus sleek gampang buat dibawa2 apalagi warna nya udah lengkap banget kan bisa buat eyeshadow jugaa warnanya..

Repurchase this product? Maybe

SEE MORE