Successfully added to your shopping Bag

Quantity:
Total:
Continue shopping
Proceed to checkout

Masuk ke Sociolla dengan Akun SOCO

Lupa password

Belum memiliki akun? Daftar sekarang, yuk!

MEMBUAT AKUN SOCO


Kamu sudah memiliki akun?

ATUR ULANG PASSWORD

Lupa password Anda? Masukkan alamat email.

SPECIAL PROMO

GET FREE MERCHANDISE

Treat your cheeks to a radiant flush of color with our Ombré Blush, a new gradient blush inspired by the ombré trend. This must-have formula features two silky colors blended into one perfectly coordinated shade combo. (It’s like they were meant for each other).

NYX PROFESSIONAL MAKEUP, named after the ancient Greek goddess who ruled the night, uniquely offers a permanent collection of special-occasion makeup in addition to a solid selection of every day basics and on-trend shades.

NYX PROFESSIONAL MAKEUP was founded by a young and talented entrepreneur named Toni K who was involved in color cosmetics for years and has always desired to create and share a line of cosmetics that provided quality products at approachable prices.

NYX PROFESSIONAL MAKEUP is now known to top makeup artists, celebrities and style insiders around the world as a professional line featuring one of the widest arrays of shades available.

Every woman is different and I try to offer products and choices that help them be beautiful, self-possessed and confident to match their individual, unique styles. Toni K –

Reduced price!

PRODUCT REVIEW

User's Average Rating

4.4

98 of 100 reviewers recommend this product

Yes
68
No
7
Maybe
25
WRITE REVIEW

ALL REVIEWS (100)

Cut NavitaR

11 Reviews | See all User's reviews

15 November 2018

4.2

    Long Wear

    Packaging

    Pigmentation

    Texture

    Value for Money

Bagus banget untuk para pemula juga menurut aku produknya langsung cocok tapi ya harus cukup sih makenya jangan kurang jangan lebih jugaa , harganya agak mahal tapi hasilnya tu bagus

Repurchase this product? Yes

Nurul Fauziah

10 Reviews | See all User's reviews

13 November 2018

4.4

    Long Wear

    Packaging

    Pigmentation

    Texture

    Value for Money

Bagus bgtt ihh monangis :'( blush on yg gak bikin norak. Pigmented bgt! Kalo ini sih rekomen bgt buat para wanita yg suka sama make up natural. Harganya tapi nyesek deh:')

Repurchase this product? Yes

Mufrida Gufron

Mufrida Gufron

31 Reviews | See all User's reviews

13 November 2018

4.8

    Long Wear

    Packaging

    Pigmentation

    Texture

    Value for Money

This blush is a bomb. Kemasannya lumayan gede, ada cermin, walau agak repot buat dibawa-bawa tapi masih bisa ditolerir. Dengan masa pakai 2 tahun dari waktu buka, kurasa ini termasuk hemat. Teksturnya walaupun powder tapi dia nggak berantakan kemana-mana. Waktu dipakai, sedikit aja udah ada warnanya, pigmented banget tapi gampang dibaur. Untuk staying power, aku pakai dari pagi sampai sore masih oke walau sedikit pudar.

Repurchase this product? No

Faiza Nur Azelia

Faiza Nur Azelia

72 Reviews | See all User's reviews

12 November 2018

4.6

    Long Wear

    Packaging

    Pigmentation

    Texture

    Value for Money

sumpaah yaa ini bagus banget produknyaaa monangg, bisa diatur gitu warnannya karena shadenya gradasi ombre gituu, tapi masi ingin mencari yang cukup affordable :(

Repurchase this product? Maybe

Kanya Amaris Pranajelita

Kanya Amaris Pranajelita

10 Reviews | See all User's reviews

10 November 2018

5.0

    Long Wear

    Packaging

    Pigmentation

    Texture

    Value for Money

Warnanya cantik bangetttt, twksturenya bagus, pigmanted, longlasting pastinyaaa, perpaduan warnanya bagus bgt dan cocok bgt buat warna kulit seperti aku

Repurchase this product? Yes

SEE MORE