Successfully added to your shopping Bag

Quantity:
Total:
Continue shopping
Proceed to checkout

Masuk ke Sociolla dengan Akun SOCO

Lupa password

Belum memiliki akun? Daftar sekarang, yuk!

MEMBUAT AKUN SOCO


Kamu sudah memiliki akun?

ATUR ULANG PASSWORD

Lupa password Anda? Masukkan alamat email.

Rp 220,151

-15%
Rp 259,001
  • Shade: -


Formulated with advanced mattifying complex, this feather-light foundation gives you a natural matte finish that keeps excess sebum under control & is up to 12H long lasting!

How to Use:


Step 1. Pick up the formula by gently pressing down the puff applicator onto the cushion


Step 2. Apply it with gentle tapping motions and blend it onto face for an even and flawless finish


Step 3. For greater coverage, apply an additional layer and gently tap the product onto problem areas

MAYBELLINE was created in 1915 by a 19 year old young entrepreneur named Tom Lyle Williams. For the past 100 years, Maybelline has been an iconic name as one of the world’s leading cosmetics brand available in over 100 countries known for quality, affordable, innovative cosmetics for every woman. One of the iconic products is Great Lash Mascara debuted in 1971. According to brand reports in 2000, a tube was sold every 1,2 seconds.

Maybelline takes trends from the catwalk to the sidewalk, empowering women to make a statement, explore new looks, and flaunt their own creativity and individuality. Inspired by confident, accomplished women, Maybelline gives you scientifically-advanced formulas, revolutionary textures and up to the minute, trendsetting shades effortlessly, affordably, and beautifully.

Reduced price!

PRODUCT REVIEW

User's Average Rating

4.3

228 of 245 reviewers recommend this product

128
34
83
Yes
No
Maybe
WRITE REVIEW

ALL REVIEWS (245)

Dini Indriani

4 Reviews | See all User's reviews

16 October 2018

4.2

    Long Wear

    Packaging

    Pigmentation

    Texture

    Value for Money

Coverage nya lumayan. Meskipun masih keliatan samar bekas2 jerawatnya. Tapi secara keseluruhan muka keliatan lebih mulus, tanpa noda. Hasil akhirnya di aku malah jadinya glowing. Mungkin krn sebelumnya pake skin care pelembab + cushion ini udh ada pelembabnya juga. Makanya jadi glowing. Krn makenya cuma pagi aja. Lumayan awet sampe 3 bulanan. Soal ketahanan, lumayan awet dari pagi sampe malem. Tanpa cuci muka..

Repurchase this product? Maybe

Annisa Nur Fitriana

Annisa Nur Fitriana

196 Reviews | See all User's reviews

5 October 2018

4.4

    Long Wear

    Packaging

    Pigmentation

    Texture

    Value for Money

Maybelline Fresh Mat BB Cushion ini bagus banget pas dipake, gue pake shade yang natural dan kulit gue sawo matang, pas nyoba sih takut banget keterangan tapi setelah di blend cukup masuk ke kulit gue. Long wear, packagingnya seperti cushion pada umumnya sama aja dan yang gue suka adalah case cushion ini warnanya lucu

Repurchase this product? Yes

Tasya Caca

Tasya Caca

120 Reviews | See all User's reviews

4 October 2018

3.4

    Long Wear

    Packaging

    Pigmentation

    Texture

    Value for Money

terlalu matte jadi pas di pakai malah kelihatan ngecrack dan cakey keliatan jelek banget di muka, ga recomen buat pemilik wajah normal, dry kombinasi ini bener2 cocok buat yg oily.

Repurchase this product? No

Fitri Indah Puspitasari

Fitri Indah Puspitasari

163 Reviews | See all User's reviews

3 October 2018

4.6

    Long Wear

    Packaging

    Pigmentation

    Texture

    Value for Money

Yang aku suka dari produk itu karena hasil finishnya masih natural jadi gak kasih kesan menor atau dempul. Ini cushion bikin muka jadi matte dan dan natural kayak bintang korea gitu. tahan lama juga walaupun mukaku berminyak sekalipun. Pigmentasinya gak kalah sama foundation karena bener bener menutup bekas jerawat di aku.

Repurchase this product? Yes

Annisa Putri

Annisa Putri

51 Reviews | See all User's reviews

3 October 2018

4.6

    Long Wear

    Packaging

    Pigmentation

    Texture

    Value for Money

BB cushion terbaik yang pernah aku punya, dia makin lama malah makin bagus. Coverage nya menurut aku medium to full, udah ga ngerti lagi sama maybelline keren banget cuman mehong huhu

Repurchase this product? Yes

SEE MORE