Successfully added to your shopping Bag

Quantity:
Total:
Continue shopping
Proceed to checkout

FREE SHIPPING NO MINIMUM ACROSS INDONESIA


Masuk ke Sociolla dengan Akun SOCO

Lupa password

Belum memiliki akun? Daftar sekarang, yuk!

MEMBUAT AKUN SOCO


Kamu sudah memiliki akun?

ATUR ULANG PASSWORD

Lupa password Anda? Masukkan alamat email.

Ink intensity meets extreme control!

Benefits

- 12h long wear that's smudgeproof
- Intense black ink pigmentation
- Easy to use flexi-cushion tip gives extreme control
- Easy to remove ink film formula
- Waterproof

How to Use:

STEP 1: Line your top lid in a single stroke starting from the inner to the outer corner of your eye.


STEP 2: Repeat for a thicker, more intense line.

MAYBELLINE New York is The World's #1 Makeup Brand, Diverse, On The Pulse, with hardworking, Hassle-free Products inspired By The City And Tested On Its Streets. The Go-to Brand For Makeup Lovers Everywhere Who Want To Express Their Individuality And Make It Happen

PRODUK LAIN DARI Maybelline

Maybelline

Superstay Matte Ink Un-Nude Liquid Lipstick

Rp 115,000

More Options

(406)

Maybelline

Color Sensational Powder Matte

Rp 55,000

More Options

(886)

Maybelline

Superstay Matte Ink

Rp 115,000

More Options

(569)

Maybelline

Fit Me! Matte Poreless Foundation

Rp 149,000 -
Rp 149,001

More Options

(2559)

Maybelline

Master Chrome

Rp 179,000

More Options

(385)

Maybelline

Volum' Express Turbo Boost Waterproof Mascara

Rp 79,000

More Options

(505)

Maybelline

Color Sensational Loaded Bolds

Rp 105,001

More Options

(31)

Maybelline

Color Sensational Lips Rosy

Rp 99,000

More Options

(59)

Maybelline

Lip Flush Bitten Lip

Rp 99,000

More Options

(194)

Maybelline

Eye Shadow Rock Nude Palette

Rp 209,000

(53)

PRODUCT REVIEW

User's Average Rating

4.2

38 of 49 reviewers recommend this product

Yes
25
No
15
Maybe
9
WRITE REVIEW

ALL REVIEW (49)

Anita Nurahmawati

43 Reviews | See all User's reviews

16 December 2018

4.4

    Long Wear

    Packaging

    Pigmentation

    Texture

    Value for Money

Eya liner ini warna nya hitam bangetttt.....mudah banget di apply nya dan waterproof juga....harga nya lumayan worth it sama produknya....the best lah..

Repurchase this product? Yes

Alin putri

55 Reviews | See all User's reviews

15 December 2018

4.8

    Long Wear

    Packaging

    Pigmentation

    Texture

    Value for Money

eye kiner ink bener bener hitam yang terdefinisi sih menurut aku. Dia bener bener hitaaaam banget. Nge Apply nya jg enak, sualnya applicator nya juga pas dan bagus. Sukaaaa banget

Repurchase this product? Maybe

Ida Christy Hutagaol

Ida Christy Hutagaol

40 Reviews | See all User's reviews

14 December 2018

Purchased at Sociolla

3.0

    Long Wear

    Packaging

    Pigmentation

    Texture

    Value for Money

Gampang dan enak buat di -apply, tapi ga begitu longlasting alias ga begitu waterproof. Sedikit pricey sih untuk kualitas yang dihasilkan. Dari segi warnanya bagus dan lumayan pigmented.

Repurchase this product? No

Fella Fendina

Fella Fendina

16 Reviews | See all User's reviews

14 December 2018

Purchased at Sociolla

3.2

    Long Wear

    Packaging

    Pigmentation

    Texture

    Value for Money

B aja sih, masih ada yang lebih bagus untuk ukuran harga yang sama. Warna blacknya bagus, tp untuk ketahanannya sih 2 kali wudhu udah mulai pudar dan kehapus warna blacknya.

Repurchase this product? No

Regitha Bestari

27 Reviews | See all User's reviews

13 December 2018

4.0

    Long Wear

    Packaging

    Pigmentation

    Texture

    Value for Money

warna hitamnya kurang hint tapi its okay lah, dan di mataku yang sering berair padahal ga dikucek tiba tiba hilang. packaging okelah normal, harga agak pricey

Repurchase this product? Maybe

SEE MORE