Successfully added to your shopping Bag

Quantity:
Total:
Continue shopping
Proceed to checkout

FREE SHIPPING NO MINIMUM ACROSS INDONESIA


Masuk ke Sociolla dengan Akun SOCO

Lupa password

Belum memiliki akun? Daftar sekarang, yuk!

MEMBUAT AKUN SOCO


Kamu sudah memiliki akun?

ATUR ULANG PASSWORD

Lupa password Anda? Masukkan alamat email.

SPECIAL PROMO

EXTRA DISC. 12% OFF

ENTER SOCHAR12

FREE NYX PRODUCTS FOR MIN PURCHASE Rp 200.000 or MORE!

Terkenal dengan daya tahan lamanya yang istimewa, eyeliner ini memiliki pigmentasi yang sangat intens sehingga menghasilkan tampilan yang sangat presisi dan tahan lama. Berbentuk tube yang mudah diputar, eyeliner ini sangat mudah digunakan dan selalu siap melengkapi harimu tanpa perlu diserut maupun dipertajam.

NYX PROFESSIONAL MAKEUP, named after the ancient Greek goddess who ruled the night, uniquely offers a permanent collection of special-occasion makeup in addition to a solid selection of every day basics and on-trend shades.

NYX PROFESSIONAL MAKEUP was founded by a young and talented entrepreneur named Toni K who was involved in color cosmetics for years and has always desired to create and share a line of cosmetics that provided quality products at approachable prices.

NYX PROFESSIONAL MAKEUP is now known to top makeup artists, celebrities and style insiders around the world as a professional line featuring one of the widest arrays of shades available.

Every woman is different and I try to offer products and choices that help them be beautiful, self-possessed and confident to match their individual, unique styles. Toni K –

PRODUK LAIN DARI NYX Professional MakeUp

NYX Professional MakeUp

Can't Stop Won't Stop Foundation

Rp 250,000

More Options

(103)

NYX Professional MakeUp

Jumbo Eye Pencil

Rp 110,000

More Options

(231)

NYX Professional MakeUp

Total Control Mesh Cushion Foundation

Rp 300,000

More Options

(66)

NYX Professional MakeUp

Ombre Blush

Rp 180,000

More Options

(176)

NYX Professional MakeUp

Setting Spray - Matte

Rp 210,000

(348)

NYX Professional MakeUp

Slim Lip Pencil

Rp 100,000

More Options

(18)

NYX Professional MakeUp

Away We Glow Eyeshadow Palette

Rp 300,000

More Options

(5)

NYX Professional MakeUp

Suede Matte Lipstick

Rp 125,000 -
Rp 175,000

More Options

(2)

NYX Professional MakeUp

Gotcha Covered Concealer Pencil

Rp 185,000

More Options

(4)

NYX Professional MakeUp

Nofilter Finishing Powder

Rp 225,000

More Options

(9)

PRODUCT REVIEW

User's Average Rating

3.9

9 of 15 reviewers recommend this product

Yes
4
No
5
Maybe
6
WRITE REVIEW

ALL REVIEW (15)

Fauzia Uzi

Fauzia Uzi

95 Reviews | See all User's reviews

12 December 2018

4.6

    Long Wear

    Packaging

    Pigmentation

    Texture

    Value for Money

gemasshh banget jadi ini pakenya kayak pensil mekanik gitu, diteken dulu lucu :) warna blacknya juga bagus dan pas di aplikasikan warna keluar. pigmented luv it!

Repurchase this product? Yes

Febby Mandira

Febby Mandira

149 Reviews | See all User's reviews

6 December 2018

3.2

    Long Wear

    Packaging

    Pigmentation

    Texture

    Value for Money

Makenya gampang banget tinggal puter gitu. Sayang warnanya gak keluar dan gak creamy gitu jadi susah buat diaplikasiin di matanya. Repurchase? No. Aku ngerasa masih banyak eyeliner yang lebih bagus dari ini :(

Repurchase this product? No

Natasya Linsie

Natasya Linsie Corona Datunsolang

67 Reviews | See all User's reviews

5 December 2018

4.2

    Long Wear

    Packaging

    Pigmentation

    Texture

    Value for Money

Pencil eye silver terbaik! Warnanya nyatu, terlihat natural kalo dipake sehari-hari, ga gampang hilang walaupun sampe sore, isinya juga banyak dan affordable!

Repurchase this product? Yes

Wahyuni Wahyuni

Wahyuni Wahyuni

240 Reviews | See all User's reviews

5 December 2018

3.8

    Long Wear

    Packaging

    Pigmentation

    Texture

    Value for Money

Nahhh pensil mekanik yg ekstrak tajam dan kurus dari nyx versi hits ni soalnya warnanya tajam yg banyak dicarii orangg dan lebih gampang digunakan lohhh . Warnannya bagus bangett pokoknya

Repurchase this product? Maybe

Anisa Putri Pratiwi

21 Reviews | See all User's reviews

1 December 2018

Purchased at Sociolla

4.0

    Long Wear

    Packaging

    Pigmentation

    Texture

    Value for Money

ini gampang di applikasikan karena pigmentasi nya yg sangat hitam. sekali pakai langsung kelihatan. suka karena eyeliner ini sejenis crayon. tapi sayangnya dia ga waterproof.

Repurchase this product? No

SEE MORE