Successfully added to your shopping Bag

Quantity:
Total:
Continue shopping
Proceed to checkout

Masuk ke Sociolla dengan Akun SOCO

Lupa password

Belum memiliki akun? Daftar sekarang, yuk!

MEMBUAT AKUN SOCO


Kamu sudah memiliki akun?

ATUR ULANG PASSWORD

Lupa password Anda? Masukkan alamat email.

Rp 60,000

Perfect tool to cleaning of your makeup brushes. It helps clean your makeup brushes  up to deep down in the bristles without ruining the shape of them.

It comes in a heart shape

Beauty Story was inspired by young girls’ creativity and spontaneity. Beauty Story love to learn more and be positive thinking and confident with what they do. They believe in freedom of self-expression by understanding every woman is different, has her own taste and continuously express themselves by their makeup and style. Beauty Story encourages young women to express their inner beauty as well as their natural beauty.  

Our products are custom-formulated with the same ingredient used in luxury make-up, also prioritized in safety with all PARABEN FREE products, dermatology tested, and are not tested on animals. Best of all, Beauty Story products retails at affordable price. We wish our customers to enjoy and play make-up with Beauty Story, express themselves confidently and look beautiful anytime, anywhere. 

LET YOUR STORY BEGIN NOW 

PRODUCT REVIEW

User's Average Rating

4.2

6 of 6 reviewers recommend this product

3
2
1
Yes
No
Maybe
WRITE REVIEW

ALL REVIEWS (6)

Ayumi satar

Ayumi satar

128 Reviews | See all User's reviews

6 October 2018

3.0

    Durability

    Eficiency

    Value for Money

membantu banget saat kita memcuci brush make up jadi bisa lebih bersih digosokan ke silicon ini, tapi aku sedikit gak nyaman kenapa tengahnya bolong ya?

Repurchase this product? No

Tien Tetty simamora

Tien Tetty simamora

188 Reviews | See all User's reviews

5 September 2018

4.0

    Durability

    Eficiency

    Value for Money

Alat bersihkan kuas makeup,Bahan silikon elastis dan gak bikin bulu kuas rontok,aku rendam kuasnya 5 menit pakai shampo, gosok dengan alat ini,bersih cepat.

Repurchase this product? Yes

Widya Walidah Rachmah

Widya Walidah Rachmah

101 Reviews | See all User's reviews

2 July 2018

5.0

    Durability

    Eficiency

    Value for Money

dulu tuh selalu bersihin brush pake sabun atau sampo bayi sama air anget tapi hasilnya kurang memuaskan,jadi setelah pake produk ini tuh brush jadi lebih bersih gitu. bentuknya pun lucu.

Repurchase this product? Yes

5.0

    Durability

    Eficiency

    Value for Money

tools yang ngebantu banget bersihin brush tapi gak merusak, jadi lebih cepet dan bersih ketimbang pake tangan doang, bahannya pun bagus gak gampang rusak

Repurchase this product? Maybe

4.0

    Durability

    Eficiency

    Value for Money

brush cleanser yg cukup gampang digunain, dan efektif banget buat aku yg males cuci brush lama-lama. ga ngerusak bulu-bulunya jg. dan biasanya aku pakai lubang yg buat jari-jari itu aku pakai buat bantu bersihin beauty bleander yg mudah robek, its work! apa lag harganya yg murah dan bentuknya yg lucu. luv

Repurchase this product? No

SEE MORE