Successfully added to your shopping Bag

Quantity:
Total:
Continue shopping
Proceed to checkout

FREE SHIPPING NO MINIMUM ACROSS INDONESIA


Masuk ke Sociolla dengan Akun SOCO

Lupa password

Belum memiliki akun? Daftar sekarang, yuk!

MEMBUAT AKUN SOCO


Kamu sudah memiliki akun?

ATUR ULANG PASSWORD

Lupa password Anda? Masukkan alamat email.

SPECIAL PROMO

FREE NYX PRODUCTS FOR MIN PURCHASE Rp 200.000 or MORE!

Cerahkan bibirmu dengan warna mewah dan berani dari lipstick terbaru NYX Professional Makeup : Liquid Suede!
Liquid Suede Cream Lipstick memberi adalah lipstik cream dengan hasil akhir matte yang sempurna dan menawan. Lipstik cream matte yang tahan air dan tahan lama ini tersedia dalam berbagai varian warna, mulai dari merah cherry hingga nude. Kini tersedia dalam bentuk set untuk menyediakan pilihan bagi setiap aktivitasmu.

  • Cherry Skies - Lipstik Cream Matte Merah Long Lasting Waterproof Tahan Lama 
  • Soft Spoken - Lipstik Cream Matte Nude Long Lasting Waterproof Tahan Lama
  • Pink Lust - Lipstik Cream Matte Pink Long Lasting Waterproof Tahan Lama 
  • Tea & Cookies - Lipstik Cream Matte Rose Pink Long Lasting Waterproof Tahan Lama 
  • Kitten Heels - Lipstik Cream Matte Merah Long Lasting Waterproof Tahan Lama 
  • Vintage - Lipstik Cream Matte Merah Plum Long Lasting Waterproof Tahan Lama 

NYX PROFESSIONAL MAKEUP, named after the ancient Greek goddess who ruled the night, uniquely offers a permanent collection of special-occasion makeup in addition to a solid selection of every day basics and on-trend shades.

NYX PROFESSIONAL MAKEUP was founded by a young and talented entrepreneur named Toni K who was involved in color cosmetics for years and has always desired to create and share a line of cosmetics that provided quality products at approachable prices.

NYX PROFESSIONAL MAKEUP is now known to top makeup artists, celebrities and style insiders around the world as a professional line featuring one of the widest arrays of shades available.

Every woman is different and I try to offer products and choices that help them be beautiful, self-possessed and confident to match their individual, unique styles. Toni K –

PRODUK LAIN DARI NYX Professional MakeUp

NYX Professional MakeUp

Soft Matte Lip Cream

Rp 120,000

More Options

(2986)

NYX Professional MakeUp

Can't Stop Won't Stop Foundation

Rp 250,000

More Options

(106)

NYX Professional MakeUp

Jumbo Eye Pencil

Rp 110,000

More Options

(235)

NYX Professional MakeUp

Total Control Mesh Cushion Foundation

Rp 300,000

More Options

(69)

NYX Professional MakeUp

Ombre Blush

Rp 180,000

More Options

(182)

NYX Professional MakeUp

Simply Series

Rp 140,000

More Options

(7)

NYX Professional MakeUp

Bright Idea Stick

Rp 180,000

More Options

(6)

NYX Professional MakeUp

Mechanical Pencil Eye

Rp 71,500 -
Rp 99,000

More Options

(15)

NYX Professional MakeUp

Blotting Powder

Rp 225,000

More Options

(4)

NYX Professional MakeUp

Concealer Jar

Rp 110,000

More Options

(35)

PRODUCT REVIEW

User's Average Rating

4.1

137 of 166 reviewers recommend this product

Yes
70
No
35
Maybe
61
WRITE REVIEW

ALL REVIEW (166)

Diaz Wilson

Diaz Wilson

28 Reviews | See all User's reviews

16 December 2018

4.0

    Long Wear

    Packaging

    Pigmentation

    Texture

    Value for Money

liquid lipstick ini lembut banget dan ga bikin crack atau kering bibir. shade soft spoken cocokkkk banget buat natural look. sayangnya masih ada bau kimiawi dan ga tahan lama apalagi untuk makan makanan berminyak.

Repurchase this product? Maybe

Fitri Indah

Fitri Indah

110 Reviews | See all User's reviews

16 December 2018

4.0

    Long Wear

    Packaging

    Pigmentation

    Texture

    Value for Money

Lip cream yg ini aku suka karna dia gak transfer, tahan lama juga bisa seharian buat makan juga masih on, harganya juga terjangkau pula, recommend bgt sih pake ini

Repurchase this product? Yes

Herlia Arman

Herlia Arman

67 Reviews | See all User's reviews

16 December 2018

4.8

    Long Wear

    Packaging

    Pigmentation

    Texture

    Value for Money

ini enak bangettt lipcream nya ga terlalu kering tapi tetep matte. ga cepet ilang juga siih kaya yang soft matte hehhe. cocok banget kalo di pake buat daily makeup. lembab di bibir banget ga bikin kering banget juga. harga nya terjangkau dan gampang di carinya.. warna nya juga pigmented banget 👍🏻😻

Repurchase this product? Yes

Laili Muhibah

10 Reviews | See all User's reviews

16 December 2018

4.4

    Long Wear

    Packaging

    Pigmentation

    Texture

    Value for Money

Wanginya enak, teksturnya nyaman buat diaplikasiin, tidak transferproof , smudgeproof dan kissproof, bagusnya lip produk ini ga bikin kering, nyaman untuk orang orang yang punya bibir kering

Repurchase this product? No

Siap Siap

Siap Siap

2 Reviews | See all User's reviews

16 December 2018

2.6

    Long Wear

    Packaging

    Pigmentation

    Texture

    Value for Money

ock runs a small-scale pig farm in Lincolnshire, and had been spotting tiny pieces of plastic in his pigs feed for several months. “In the back of my head I thought maybe it was people dropping gloves into the feed mill. I took a kilo scoop out of the bag and I did this over several weeks. I laid it out in the light and I found plastic in nearly every scoop.”

Repurchase this product? Yes

SEE MORE