Successfully added to your shopping Bag

Quantity:
Total:
Continue shopping
Proceed to checkout

Masuk ke Sociolla dengan Akun SOCO

Lupa password

Belum memiliki akun? Daftar sekarang, yuk!

MEMBUAT AKUN SOCO


Kamu sudah memiliki akun?

ATUR ULANG PASSWORD

Lupa password Anda? Masukkan alamat email.

Slip into something seductive with Lip Lingerie, our luxurious liquid lipstick with a plush, Matte finish. Available in the color-kissed hues you know and love—from cinnamon pink and chocolate brown, to warm mahogany red and classic nude beige—plus, 12 brand-new nudes! Each sultry shade will coat the curves of your lips with irresistibly creamy color.

NYX PROFESSIONAL MAKEUP, named after the ancient Greek goddess who ruled the night, uniquely offers a permanent collection of special-occasion makeup in addition to a solid selection of every day basics and on-trend shades.

NYX PROFESSIONAL MAKEUP was founded by a young and talented entrepreneur named Toni K who was involved in color cosmetics for years and has always desired to create and share a line of cosmetics that provided quality products at approachable prices.

NYX PROFESSIONAL MAKEUP is now known to top makeup artists, celebrities and style insiders around the world as a professional line featuring one of the widest arrays of shades available.

Every woman is different and I try to offer products and choices that help them be beautiful, self-possessed and confident to match their individual, unique styles. Toni K –

Reduced price!

PRODUCT REVIEW

User's Average Rating

4.3

251 of 285 reviewers recommend this product

156
49
80
Yes
No
Maybe
WRITE REVIEW

ALL REVIEWS (285)

Sarah calista

Sarah Calista

5 Reviews | See all User's reviews

14 November 2018

5.0

    Long Wear

    Packaging

    Pigmentation

    Texture

    Value for Money

NYX memang salah satu pelopor Liquid Lipstick terbaik hihi.. dan serie Lingerie ini menurut gue salah satu yang terbaik mau yang glossy mau yang matte! Untuk pilihan warna Nude nya jugaa terbaique wkwk karena dia punya lumayan banyak pilihan :)

Repurchase this product? Yes

Vivy Limiyanty

9 Reviews | See all User's reviews

13 November 2018

5.0

    Long Wear

    Packaging

    Pigmentation

    Texture

    Value for Money

Suka banget hasil akhir lipstiknya yang matte tapi gak bikin bibir kering trus aplikatornya juga gampang di pakai dan gak menggumpal gitu pas di pakai. soalnya kemasannya praktis dan muat di pouch kecilku. warna nya di bibir aku jadi nude gitu makanya aku suka mix sama lip tint di bagian dalam jadi kek ada gradasi warna gitu cakepp dahh kek eonnie2 korea wkwkwk

Repurchase this product? Yes

lucky veronica

lucky veronica

6 Reviews | See all User's reviews

12 November 2018

4.4

    Long Wear

    Packaging

    Pigmentation

    Texture

    Value for Money

cobain shade ruffle trim dan bagus bgt, nude gt. teksturnya agak kasar sih dan baunya agak aneh, cuma menurut aku lumayan tahan lama. packagingnya juga lumayan kece. untuk harganya kayanya menurut aku agak too much

Repurchase this product? No

Hanna Audina Ilmani

Hanna Audina Ilmani

51 Reviews | See all User's reviews

10 November 2018

5.0

    Long Wear

    Packaging

    Pigmentation

    Texture

    Value for Money

I REALLY LOVE THIS PRODUCT. Lipcream terbaik yang pernah kucoba sejauh ini. Dari warna, dia bagusss banget. Awalnya agak kecewa karena dari tubenya dia mirip banget sama P*xy sweet choco. Tapi ternyata dia warnanya darker peach gitu, jadi nude dan bagus banget di kulitku. Terksturnya juga ga berat, ga bikin kering atau patchy, longwearing dan transferproof! Cintaaa bgt♡

Repurchase this product? Yes

Eva Nurjannah

Eva Nurjannah

102 Reviews | See all User's reviews

10 November 2018

4.2

    Long Wear

    Packaging

    Pigmentation

    Texture

    Value for Money

Beruntung banget aku beli ini pas lagi diskon. Ini warna yang aku mau. Menurut aku sih pigmented bgt, lumayan tahan lama. Ga bikin kering. Dan gak berasa pakai lipmatte gitu.

Repurchase this product? Maybe

SEE MORE