Successfully added to your shopping Bag

Quantity:
Total:
Continue shopping
Proceed to checkout

FREE SHIPPING NO MINIMUM ACROSS INDONESIA


Masuk ke Sociolla dengan Akun SOCO

Lupa password

Belum memiliki akun? Daftar sekarang, yuk!

MEMBUAT AKUN SOCO


Kamu sudah memiliki akun?

ATUR ULANG PASSWORD

Lupa password Anda? Masukkan alamat email.

SPECIAL PROMO

EXTRA DISC. 12% OFF

ENTER SOCHAR12

FREE NYX PRODUCTS FOR MIN PURCHASE Rp 200.000 or MORE!

The Wonder Stick is our ultimate dynamic duo: One side for a brilliant highlight, the other for a sleek contour. Now available in two more highly pigmented color combinations! Each couple is creamy as can be, which allows for beautiful blending. Available in six color-coordinated shade pairings

NYX PROFESSIONAL MAKEUP, named after the ancient Greek goddess who ruled the night, uniquely offers a permanent collection of special-occasion makeup in addition to a solid selection of every day basics and on-trend shades.

NYX PROFESSIONAL MAKEUP was founded by a young and talented entrepreneur named Toni K who was involved in color cosmetics for years and has always desired to create and share a line of cosmetics that provided quality products at approachable prices.

NYX PROFESSIONAL MAKEUP is now known to top makeup artists, celebrities and style insiders around the world as a professional line featuring one of the widest arrays of shades available.

Every woman is different and I try to offer products and choices that help them be beautiful, self-possessed and confident to match their individual, unique styles. Toni K –

PRODUK LAIN DARI NYX Professional MakeUp

NYX Professional MakeUp

Can't Stop Won't Stop Foundation

Rp 250,000

More Options

(103)

NYX Professional MakeUp

Jumbo Eye Pencil

Rp 110,000

More Options

(231)

NYX Professional MakeUp

Total Control Mesh Cushion Foundation

Rp 300,000

More Options

(66)

NYX Professional MakeUp

Ombre Blush

Rp 180,000

More Options

(176)

NYX Professional MakeUp

Setting Spray - Matte

Rp 210,000

(348)

NYX Professional MakeUp

Slim Lip Pencil

Rp 100,000

More Options

(18)

NYX Professional MakeUp

Away We Glow Eyeshadow Palette

Rp 300,000

More Options

(5)

NYX Professional MakeUp

Suede Matte Lipstick

Rp 125,000 -
Rp 175,000

More Options

(2)

NYX Professional MakeUp

Gotcha Covered Concealer Pencil

Rp 185,000

More Options

(4)

NYX Professional MakeUp

Nofilter Finishing Powder

Rp 225,000

More Options

(9)

PRODUCT REVIEW

User's Average Rating

4.2

125 of 137 reviewers recommend this product

Yes
81
No
20
Maybe
36
WRITE REVIEW

ALL REVIEW (137)

Endang W

Endang Werdininigsih

100 Reviews | See all User's reviews

15 December 2018

4.4

    Long Wear

    Packaging

    Pigmentation

    Texture

    Value for Money

lagi obsess banget sama yang namanya contouring and highlighting..karena aku males banget buat beli 2 concealer dengan shade contour dan highlight,aku beli nyx wonder stick ini,karena 1 produk udah dapet 2 shade dan bentuknya stick gampang banget diaplikasiinya..

Repurchase this product? Yes

Reni Firmala

Reni Firmala

108 Reviews | See all User's reviews

14 December 2018

4.6

    Long Wear

    Packaging

    Pigmentation

    Texture

    Value for Money

Wonder stick fav aku. pigmented banget, warnya juga lucu, dan yang bikin aku suka yaa coverage nya itu masyaallaaah perfect banget dah. sukaaak, aku bakal repurchase kayaknya karna emang sebagus itu

Repurchase this product? Yes

Yustina F

Yustina F

155 Reviews | See all User's reviews

14 December 2018

5.0

    Long Wear

    Packaging

    Pigmentation

    Texture

    Value for Money

Nyx wonder stick ini tuh 2in1 sudah ada contour ada highlight tekstur keduanya cremy, mudah banget di blendnya warna coklatnya pas banget di aku. Untuk ketahanannya ini lumayan tahan lama banget. LOVE

Repurchase this product? Yes

Dini Jihandiani

238 Reviews | See all User's reviews

14 December 2018

4.8

    Long Wear

    Packaging

    Pigmentation

    Texture

    Value for Money

Nyx wonder stick ini ada 2 bagian, bagian yang sati ada buat contour dan satu lagi untuk highlight. Teksturnya creamy banget dan gampang banget diaplikasikan ke muka dan juga contournya ga terlalu kereng jadi muka ga keliatan galak untuk highlightnya sih lumayan bisa menonjolkan bagan bagian wajah tapi tetap kelihatan natural.

Repurchase this product? Yes

Istiqari Silma Arifah

Istiqari Silma Arifah

22 Reviews | See all User's reviews

14 December 2018

4.0

    Long Wear

    Packaging

    Pigmentation

    Texture

    Value for Money

Suka karena ini gampang diblend dan hasilnya bagus, terluhat lebih matte dan natural, contournya bagus, tapi highlightnya masih kurang nyala, jadi kadang masih kutambah sama produk lain.

Repurchase this product? Yes

SEE MORE