Successfully added to your shopping Bag

Quantity:
Total:
Continue shopping
Proceed to checkout

Masuk ke Sociolla dengan Akun SOCO

Lupa password

Belum memiliki akun? Daftar sekarang, yuk!

MEMBUAT AKUN SOCO


Kamu sudah memiliki akun?

ATUR ULANG PASSWORD

Lupa password Anda? Masukkan alamat email.

SPECIAL PROMO

GET FREE MERCHANDISE

A Slimmer V-Face in a New York minute!
Benefits:

- Contour, blush & highlight all in 1!
- Achieve that perfectly V-shaped face in a New York minute
- Glam up your look with this rosy contour

How to use:

STEP 1: Apply dark shade along the jawline and hallows of the cheeks and blend well.
STEP 2: Apply light shade to the high points of the face, like the tops of cheeks and bridge of nose, and blend well.
STEP 3: For best results, finish with V-Face Blush Contour.

MAYBELLINE was created in 1915 by a 19 year old young entrepreneur named Tom Lyle Williams. For the past 100 years, Maybelline has been an iconic name as one of the world’s leading cosmetics brand available in over 100 countries known for quality, affordable, innovative cosmetics for every woman. One of the iconic products is Great Lash Mascara debuted in 1971. According to brand reports in 2000, a tube was sold every 1,2 seconds.

Maybelline takes trends from the catwalk to the sidewalk, empowering women to make a statement, explore new looks, and flaunt their own creativity and individuality. Inspired by confident, accomplished women, Maybelline gives you scientifically-advanced formulas, revolutionary textures and up to the minute, trendsetting shades effortlessly, affordably, and beautifully.

Reduced price!

PRODUCT REVIEW

User's Average Rating

3.8

21 of 32 reviewers recommend this product

Yes
11
No
9
Maybe
12
WRITE REVIEW

ALL REVIEWS (32)

Dita Napitupulu

Dita Napitupulu

19 Reviews | See all User's reviews

10 November 2018

3.8

    Long Wear

    Packaging

    Pigmentation

    Texture

    Value for Money

v face powder ini menurut aku lumayan bisa buat contour tapi tidak terlalu jelas gitu keliatan kalo dimukaku, aku gatau sih apa karena foundationnya kurang light jadinya contournya ga keliatan gitu, malah aku pake ini buat ngeset setelah pake fondie hehehe dan hasilnya lumayan oke.

Repurchase this product? Maybe

Rizky Putri

Rizky Putri

24 Reviews | See all User's reviews

7 November 2018

3.8

    Long Wear

    Packaging

    Pigmentation

    Texture

    Value for Money

Produk ini packagingnya mungil sekali, simple. Satu produk ini berisi cermin, bedak 2 warna, dan aplikator berbentuk kuas. Aku sengaja beli yang medium dark agar bisa digunakan sebagai bronzer, namun ternyata tidak pigmented. Warna cokelat tuanya tidak terlalu berfungsi, namun bedak berwarna cokelat mudanya lumayan untuk dijadikan highlighter.

Repurchase this product? No

Hardiyanti Citrawati

Hardiyanti Citrawati

19 Reviews | See all User's reviews

12 September 2018

4.0

    Long Wear

    Packaging

    Pigmentation

    Texture

    Value for Money

Pas buat di jadiin bedak ( tinggal di mix aja ), ataupun buat contour dan highlight. Kalau buat contour harus apply berkali - kali mungkin aku salah shade atau memang ga gitu nyata warna nya :( tp tetep enak dipake nya

Repurchase this product? Maybe

Natasha Isabella

Natasha Isabella

125 Reviews | See all User's reviews

24 August 2018

3.0

    Long Wear

    Packaging

    Pigmentation

    Texture

    Value for Money

pas aku swatch kurang muncul sih warnanya pigmentasi nya biasa aja.. padahal harganya lumayan.., kayaknya aku mau coba yg lain deh.. blush on nya harus berapa kali touch baru keluar

Repurchase this product? No

Sari Novianti

Sari Novianti

21 Reviews | See all User's reviews

21 August 2018

3.2

    Long Wear

    Packaging

    Pigmentation

    Texture

    Value for Money

Produk ini juga pertama kali kupake jadi contour di tulang pipi bawah. Oke2 aja sih untuk kulit normal sepertiku. Harganya juga cukup terjangkau. Tapi, untuk highlighternya ga kepake.

Repurchase this product? No

SEE MORE