Successfully added to your shopping Bag

Quantity:
Total:
Continue shopping
Proceed to checkout

Masuk ke Sociolla dengan Akun SOCO

Lupa password

Belum memiliki akun? Daftar sekarang, yuk!

MEMBUAT AKUN SOCO


Kamu sudah memiliki akun?

ATUR ULANG PASSWORD

Lupa password Anda? Masukkan alamat email.

Rp 203,350

-17%
Rp 245,000
  • Shade: -

Now, contouring is made easy with L'Oréal's Infallible Pro Contour Palette. With the pro-sculpt brush you can define, sculpt, and enhance your features like a pro. This palette has beautifully coordinated highlighting and contouring shades for a professionally-defined look. These buildable powders blend effortlessly into the skin for a flawless, fade-proof finish.

Benefits:

  • Perfectly sculpted contours in 30 seconds
  • Contouring and highlighting powders that define, sculpt and enhance features
  • Pro-Sculpt Brush for a professionally defined look

How to use:

Step 1: Use the lighter shade to highlight and create extra dimensions.

Step 2: Accentuate contours with the darker shade.

Step 3: Blend and buff for a professionally defined look.

L’oreal company was founded by Eugene Schueller in France since 1909. L’oreal not only concetrating on makeup but also hair care, skin care, and fragrance. L’oreal currently markets over 500 brands and many thousands of individual products in all sectors of the beauty business.

Present in more than 120 countries, L'Oréal Paris grew from a philosophy: to innovate and offer the highest quality products at the best price for the number of consumers as much as possible. The philosophy that stems from research in their laboratories and their desire to make professional expertise to be affordable.

Reduced price!

PRODUCT REVIEW

User's Average Rating

4.2

5 of 6 reviewers recommend this product

2
1
3
Yes
No
Maybe
WRITE REVIEW

ALL REVIEWS (6)

Aisyah Alif Dhian Amalia

Aisyah Alif Dhian Amalia

220 Reviews | See all User's reviews

5 October 2018

3.6

    Long Wear

    Packaging

    Pigmentation

    Texture

    Value for Money

aku suka kemasannya yang minimalis. di dalamnya ada dua fungsi yaitu sebagai highlight dan contour jadi praktis banget. pigementasinya juga oke. cocok sih buat yang suka makeup natural tapi pengen ngasih efek 'deep' ke muka.

Repurchase this product? Yes

Regine Citra

7 Reviews | See all User's reviews

16 August 2018

3.8

    Long Wear

    Packaging

    Pigmentation

    Texture

    Value for Money

Overall it is good. But somehow the colour pigmentation is not satisfying me because it does not want to pop out in my cheek. Probably because my skin is lightly fair. And the brush that come up with this pallete is no use at all.

Repurchase this product? No

Intan Arwinda

Intan Arwinda

68 Reviews | See all User's reviews

13 August 2018

4.2

    Long Wear

    Packaging

    Pigmentation

    Texture

    Value for Money

Untuk pro contour nya sendiri dikemas dalam bentuk compact seperti bedak, bagian atas terlihat transparan jadi isi di dalamnya bisa keliatan. Ketika tutupnya dibuka udah ada kaca dan kuas bawaan di dalamnya. Pada bagian belakang kemasan ada tutorial cara menggunakan pro contour ini. Untuk varian shade nya sangat bervariasi dari mulai warna yang paling terang (813 Light Clair), medium (814 Medium Moyen), sampai warna yang paling gelap (815 Deep Profond).

Repurchase this product? Maybe

shella noviyanti

shella noviyanti

77 Reviews | See all User's reviews

9 July 2018

4.4

    Long Wear

    Packaging

    Pigmentation

    Texture

    Value for Money

produk contournya cukup oke, gampang di blend dan seharian di wajah masih oke banget.. harganya juga ga terlalu mahal, tapi kualitas nya oke. bisa dijadiin sebagai bronzer jg.

Repurchase this product? Maybe

Nadia Viani

Nadia Viani

99 Reviews | See all User's reviews

20 June 2018

5.0

    Long Wear

    Packaging

    Pigmentation

    Texture

    Value for Money

Ini contour powder yang oke banget sih menurut aku, dia didalamnya terdapat 2 fungsi yaitu untuk highlighter dan contour. Kalau untuk highlighter nya warnanya soft goldish gitu dan contournya warnanya juga gak terlalu medok. Cocok banget yang suka natural make-up tapi masih ingin memakai contour dan highlight. Highlight nya juga bukan yang glittery banget melainkan soft, serta texture nya lembut banget kalau diswatch ke tangan terasa tipis gitu seperti bedak compact. Yang mau punya contour kit aku saranin beli ini aja harganya masih agak terjangkau dengan kualitas yang wow.

Repurchase this product? Yes

SEE MORE