Successfully added to your shopping Bag

Quantity:
Total:
Continue shopping
Proceed to checkout

Masuk ke Sociolla dengan Akun SOCO

Lupa password

Belum memiliki akun? Daftar sekarang, yuk!

MEMBUAT AKUN SOCO


Kamu sudah memiliki akun?

ATUR ULANG PASSWORD

Lupa password Anda? Masukkan alamat email.

SPECIAL PROMO

FREE BIODERMA SAMPLES

Beauty Story was inspired by young girls’ creativity and spontaneity. Beauty Story love to learn more and be positive thinking and confident with what they do. They believe in freedom of self-expression by understanding every woman is different, has her own taste and continuously express themselves by their makeup and style. Beauty Story encourages young women to express their inner beauty as well as their natural beauty.  

Our products are custom-formulated with the same ingredient used in luxury make-up, also prioritized in safety with all PARABEN FREE products, dermatology tested, and are not tested on animals. Best of all, Beauty Story products retails at affordable price. We wish our customers to enjoy and play make-up with Beauty Story, express themselves confidently and look beautiful anytime, anywhere. 

LET YOUR STORY BEGIN NOW 

PRODUK LAIN DARI Beauty Story

Beauty Story

Lipstick Matte Generation

Rp 88,000

(7)

Beauty Story

Chiffon Matte Lip Rouge

Rp 108,000

(64)

Beauty Story

Essential Tool - Silicone Brush Cleaner

Rp 60,000

(19)

Beauty Story

Romantic Pencil Creamy

Rp 30,000

(13)

Beauty Story

Palette Modern Princess

Rp 298,000

SAVE 50%

Rp 149,000

(4)

Beauty Story

Essential Tool - Eyebrow Scissor

Rp 63,000

Beauty Story

Trully Mattely Liquid Eyeliner

Rp 100,000

(4)

Beauty Story

Mineral DD Loose Powder Natural New Pack

Rp 88,000

(6)

Beauty Story

Line Up Liquid Eyeliner Pen So Black

Rp 100,000

(19)

Beauty Story

Primer Smooth & Luminous

Rp 100,000

(65)

PRODUCT REVIEW

User's Average Rating

4.7

4 of 4 reviewers recommend this product

Long Wear 4.8/5

Packaging 4.8/5

Pigmentation 4.8/5

Texture 4.8/5

Value for Money 4.2/5

Yes
4
No
0
Maybe
0
WRITE REVIEW
Triaulianisa Ola

Triaulianisa Ola

Jenis Kulit : 

28 December 2018

4.6

  • Long Wear5/5

  • Packaging5/5

  • Pigmentation4/5

  • Texture5/5

  • Value for Money4/5

Shade :  Black

the best eyebrow pencil ever! suka banget, packaging nya lucu banget, kayak mewah gitu. terus si pencil nya tuh ramping banget, jadi gampang untuk ngebingkai alis. dan dia cukup long lasting diaku.🖤

Repurchase this product? Yes

Afida Nuzula

Afida Nuzula

Jenis Kulit :  Kulit Kombinasi

20 December 2018

4.8

  • Long Wear5/5

  • Packaging5/5

  • Pigmentation5/5

  • Texture5/5

  • Value for Money4/5

Shade :  Black

pensil alis gara2 keracunan vlogger devienna. praktis nih sekalian spoolienya, ujungnya kecil banget bisa dipake gambar alis yan precise. gak perlu raut-raut juga

Repurchase this product? Yes

fauziahardina

fauziah ardina putri

Jenis Kulit :  Kulit Kombinasi

19 December 2018

4.2

  • Long Wear4/5

  • Packaging4/5

  • Pigmentation5/5

  • Texture4/5

  • Value for Money4/5

Shade :  Black

Ini eyebrow product terenak buat bikin frame asliiii bisa precise dan buat yg suka bikin eyebrow on fleeeeek ini cuco bgt si pigmented juga ga salah beli deh

Repurchase this product? Yes

Abibah Miftachussifa

Abibah Miftachussifa

Scarlet Clique

See all user's reviews

Jenis Kulit :  Kulit Kering

17 December 2018

Purchased at Sociolla

5.0

  • Long Wear5/5

  • Packaging5/5

  • Pigmentation5/5

  • Texture5/5

  • Value for Money5/5

Shade :  Black

Pensil alis kecintaan aku saat ini. Selalu ada di tas aku. Bentuk pensilnya tuh kecil banget enak banget kalo mau ngisi alis. Udah ada brusnya juga jadi praktis banget. Warnanya masuk banget sama warna rambut alis aku. Walaupun bentuknya pensil, karena bentuk pensilnya kecil banget micro gitu, jadi hasil gambar alisnya tuh natural.

Repurchase this product? Yes