Successfully added to your shopping Bag

Quantity:
Total:
Continue shopping
Proceed to checkout

Masuk ke Sociolla dengan Akun SOCO

Lupa password

Belum memiliki akun? Daftar sekarang, yuk!

MEMBUAT AKUN SOCO


Kamu sudah memiliki akun?

ATUR ULANG PASSWORD

Lupa password Anda? Masukkan alamat email.

100% handmade with the softest silk material and with a unique cotton thread band (cotton-thread band allows for easy and fast application) and reusable (providing an average of 20 plus applications).

Lavie lash is a brand that are known for its numerous collection of high quality reusable eyelashes with an affordable price. La Vie comes from French words which means ‘The Life’, along with the brand's vision to bring the eyes become more alive. The lashes are lightweight and meticulously handmade with the highest standard of craftsmanship by using 100% premium sterilized human hair. It is produced by the same factory as leading eyelash brands. Lavie Lash is a good investment for your beauty cabinet, as it can be used up to 5 times with good care.

PRODUCT REVIEW

User's Average Rating

4.2

4 of 4 reviewers recommend this product

2
1
1
Yes
No
Maybe
WRITE REVIEW

ALL REVIEWS (4)

Erin Samantha

16 Reviews | See all User's reviews

4 October 2018

5.0

    Long Wear

    Packaging

    Pigmentation

    Texture

    Value for Money

Enak banger dipakainya dimataku terasa ringan ga berat ga kerasa kebebani soalnya ringan. Sukak banget dan lagi tahan lama udah aku pakai berkali kali masih kokoh gaada yang copot copot bulunya

Repurchase this product? Yes

3.8

    Long Wear

    Packaging

    Pigmentation

    Texture

    Value for Money

Aku kalo pake ini tiap ke kondangan ❤ bulu matanya ga berat Dan nyaman banget dipake, harganya juga lumayan untuk isi 4 bisa dipake berkali-kali juga lebih hemat

Repurchase this product? Maybe

Ratnasari indynawati

Ratnasari indynawati

118 Reviews | See all User's reviews

27 June 2018

4.0

    Long Wear

    Packaging

    Pigmentation

    Texture

    Value for Money

Edisi silk lashes dari lavie lash ini menggunakan bahan yg menyerupai mink lashes, jadi ujungnya ikut menipis seperti bulu mata asli. Bandnya lebih tebal daripada yg human hair, memang agak sedikit berat dan 'kerasa pakai sesuatu' dibandung yg human hair. Tapi ukurannya yang pas, gak gatel, dan satu kotak dapet dua lumayan irit kan bulu mata ini udah lumayan drama jadi saran aku mending pemakaianya ga usah di tumpuk ya nanti jadi lebay .

Repurchase this product? No

Putri setiawati

Putri setiawati

15 Reviews | See all User's reviews

26 February 2018

4.0

    Long Wear

    Packaging

    Pigmentation

    Texture

    Value for Money

Bulumata Lavielash yg silk ini bandnya tipis jd cukup mudah untuk dibentuk ketika diaplikasikan, hasilnya jg cukup natural. Dan membuat mata terkesan lebih terbuka karena modelnya yg semakin panjang ke arah luar mata. Cocok dipadukan dg smoke eyes look.

Repurchase this product? Yes