Successfully added to your shopping Bag

Quantity:
Total:
Continue shopping
Proceed to checkout

Masuk ke Sociolla dengan Akun SOCO

Lupa password

Belum memiliki akun? Daftar sekarang, yuk!

MEMBUAT AKUN SOCO


Kamu sudah memiliki akun?

ATUR ULANG PASSWORD

Lupa password Anda? Masukkan alamat email.

Rp 135,150

-15%
Rp 159,000
  • Shade: -

Fit Me® Set + Smooth Powder naturally sets makeup and smoothes skin’s texture.

This oil-free, breathable powder naturally sets makeup and smoothes skin’s texture. Blends seamlessly and leaves a finish that is just right. Dermatologist tested. Allergy tested. Non-comedogenic. Good for all skin types. Suitable for sensitive skin. Fragrance free.

How to use:

Step 1. Using the sponge applicator, apply to the forehead, nose, cheeks, and chin.

Step 2. Blend all over using gentle downward strokes.

MAYBELLINE was created in 1915 by a 19 year old young entrepreneur named Tom Lyle Williams. For the past 100 years, Maybelline has been an iconic name as one of the world’s leading cosmetics brand available in over 100 countries known for quality, affordable, innovative cosmetics for every woman. One of the iconic products is Great Lash Mascara debuted in 1971. According to brand reports in 2000, a tube was sold every 1,2 seconds.

Maybelline takes trends from the catwalk to the sidewalk, empowering women to make a statement, explore new looks, and flaunt their own creativity and individuality. Inspired by confident, accomplished women, Maybelline gives you scientifically-advanced formulas, revolutionary textures and up to the minute, trendsetting shades effortlessly, affordably, and beautifully.

Reduced price!

PRODUCT REVIEW

User's Average Rating

4.3

116 of 123 reviewers recommend this product

75
16
32
Yes
No
Maybe
WRITE REVIEW

ALL REVIEWS (123)

Alvianti Jati Pratiwi

Alvianti Jati Pratiwi

46 Reviews | See all User's reviews

10 October 2018

5.0

    Long Wear

    Packaging

    Pigmentation

    Texture

    Value for Money

Nah kalo bedak maybelline yg satu ini compact atau padat bentuknya. Dia bagus juga untuk kulit berminyak. Dan ada coveragenya. Untuk setting foundation atau cushion ini bagus!

Repurchase this product? Maybe

Sopia Kosdawanti

19 Reviews | See all User's reviews

7 October 2018

4.0

    Long Wear

    Packaging

    Pigmentation

    Texture

    Value for Money

ini bedaknya ringan dan bikin wajah keliatan matte, bener-bener engga bikin berminyak ga bikin hinyai. dan ngga begitu keliatan bgt pake bedaknya alias engga dempul, jadi keliatan fresh

Repurchase this product? Yes

Rista Febrilia

Rista Febrilia

53 Reviews | See all User's reviews

4 October 2018

4.2

    Long Wear

    Packaging

    Pigmentation

    Texture

    Value for Money

Beli bedak ini buat ibu dan ternyata terlalu gelap shadenya. Yang 220 ini cocoknya untuk kulit sawo matang. Fit me dewy ini bedaknya ada sedikit shimernya tapi kalo dipake ga begitu keliatan.

Repurchase this product? Maybe

Tyas Arini

Tyas Arini

48 Reviews | See all User's reviews

29 September 2018

3.2

    Long Wear

    Packaging

    Pigmentation

    Texture

    Value for Money

Bedak Maybelline Fit Me ini sebenarnya bagus, tapi gak cocok di aku. Setiap pake ini, aku bruntusan atau keluar jerawat dan entah kenapa bedaknya terlalu powdery jadi kesannya malah gak natural. Keliatan banget kalo bedakan karena butiran bedaknya gak nempel atau nyatu di wajahku. Sayang banget, padahal shadenya banyak dan bedaknya sendiri halus.

Repurchase this product? Maybe

Amyra Larasati

90 Reviews | See all User's reviews

24 September 2018

4.4

    Long Wear

    Packaging

    Pigmentation

    Texture

    Value for Money

bedaknya enak banget, teksturnya alus dan bikin makeup lebih tahan lama. untuk travel ini packagingnya juga cukup enak sih, tapi lebih enak dipake pake brush drpd spongenya

Repurchase this product? No

SEE MORE