Successfully added to your shopping Bag

Quantity:
Total:
Continue shopping
Proceed to checkout

Masuk ke Sociolla dengan Akun SOCO

Lupa password

Belum memiliki akun? Daftar sekarang, yuk!

MEMBUAT AKUN SOCO


Kamu sudah memiliki akun?

ATUR ULANG PASSWORD

Lupa password Anda? Masukkan alamat email.

Rp 79,200

-20%
Rp 99,000
  • Shade: -

Create the most captivating gradient lips with our unique three-tone colors that are infused with natural food grade pigments!

Benefit:

- Get gradient lips in 1 swipe!
- Infused with natural food grade pigments
- Ultra creamy formula provides 12 hours moisture

How to use:

STEP 1: Apply upper lip with darkest shade faced downwards.
STEP 2: Apply lower lip with darkest shade faced upwards.

MAYBELLINE was created in 1915 by a 19 year old young entrepreneur named Tom Lyle Williams. For the past 100 years, Maybelline has been an iconic name as one of the world’s leading cosmetics brand available in over 100 countries known for quality, affordable, innovative cosmetics for every woman. One of the iconic products is Great Lash Mascara debuted in 1971. According to brand reports in 2000, a tube was sold every 1,2 seconds.

Maybelline takes trends from the catwalk to the sidewalk, empowering women to make a statement, explore new looks, and flaunt their own creativity and individuality. Inspired by confident, accomplished women, Maybelline gives you scientifically-advanced formulas, revolutionary textures and up to the minute, trendsetting shades effortlessly, affordably, and beautifully.

Reduced price!

PRODUCT REVIEW

User's Average Rating

3.9

55 of 76 reviewers recommend this product

27
27
22
Yes
No
Maybe
WRITE REVIEW

ALL REVIEWS (76)

Azida Maulydiyah Putri

Azida Maulydiyah Putri

71 Reviews | See all User's reviews

14 October 2018

5.0

    Long Wear

    Packaging

    Pigmentation

    Texture

    Value for Money

Ini tuh lipstik gradation dengan 3 warna. Keren lo, soalnya dia itu hasilnya glossy2 matte gitu, ehe. Trus pilihan warnanya juga cantik2, sekarang lagi promo lo di sociolla. Yuk beli :)

Repurchase this product? Yes

Fitri Indah Puspitasari

Fitri Indah Puspitasari

163 Reviews | See all User's reviews

10 October 2018

4.4

    Long Wear

    Packaging

    Pigmentation

    Texture

    Value for Money

Warnanya menyala banget. cocoknya buat bikin ombre deh. Tapi teksturnya lembut dan ringan gak bikin bibir jadi bergaris dan tahan lama udah aku pake minum and makan tapi masih on poin

Repurchase this product? Yes

indah velinda

indah velinda

111 Reviews | See all User's reviews

4 October 2018

4.0

    Long Wear

    Packaging

    Pigmentation

    Texture

    Value for Money

aku sering banget kalo keluar itu lipstiknya di ombrein jadi kalo pake ini lebih praktis jadi ga ribet harus ada lipstik yang lain karena ini uda all in one

Repurchase this product? No

Putri Danella

Putri Danella

27 Reviews | See all User's reviews

1 October 2018

4.6

    Long Wear

    Packaging

    Pigmentation

    Texture

    Value for Money

Aku sukaaaaaaaaaaa sma produk ini. Btul betul aku jatuh cinta ,hanya saja tidak terlalu tahan lama. Tapi its okay. Aku sukaaaaaaa sekaliiiiiiiiii . Hehe

Repurchase this product? Yes

Yana Nahwan

Yana Nahwan

5 Reviews | See all User's reviews

24 September 2018

3.6

    Long Wear

    Packaging

    Pigmentation

    Texture

    Value for Money

Karena bibirku agak hitam sepertinya gak cocok dgn shade ini, keliatan pucat .. dan gak suka hasilnya yg glossy, tp suka wanginya, krn sdh bosen dgn lip cream 😀 & masih penasaran dgn shade yg lebih terang... repurchase ?? Yess

Repurchase this product? Yes

SEE MORE