Successfully added to your shopping Bag

Quantity:
Total:

Pick your favorite Free product sample and earn Beauty Points at checkout

Continue shopping

Rp. 99,000

Create the most captivating gradient lips with our unique three-tone colors that are infused with natural food grade pigments!

Benefit:

- Get gradient lips in 1 swipe!
- Infused with natural food grade pigments
- Ultra creamy formula provides 12 hours moisture

How to use:

STEP 1: Apply upper lip with darkest shade faced downwards.
STEP 2: Apply lower lip with darkest shade faced upwards.

MAYBELLINE was created in 1915 by a 19 year old young entrepreneur named Tom Lyle Williams. For the past 100 years, Maybelline has been an iconic name as one of the world’s leading cosmetics brand available in over 100 countries known for quality, affordable, innovative cosmetics for every woman. One of the iconic products is Great Lash Mascara debuted in 1971. According to brand reports in 2000, a tube was sold every 1,2 seconds.

Maybelline takes trends from the catwalk to the sidewalk, empowering women to make a statement, explore new looks, and flaunt their own creativity and individuality. Inspired by confident, accomplished women, Maybelline gives you scientifically-advanced formulas, revolutionary textures and up to the minute, trendsetting shades effortlessly, affordably, and beautifully.

Rating & Reviews

Indah C
1 November 2016

Pertama kali keluar langsung tertarik sama produknya dimana satu lipstik terdapat 3 warna bisa bikin gradasi dibibir. Aku memutuskan untuk membeli shade RD03. Salah satu yang paling disukai adalah wanginya, wangi permen. Serta produk ini pun tidak membuat bibir kering. Tetapi untuk segi ketahanan memang kurang dan gradasi yang dihasilkan pun tidak terlalu terlihat nyata. Dari segi packagingnya bagus.

  • 2 out of 2 people found this review useful.

Iqlima a
9 October 2016

Aku punya yang shade RD03, warnanya bikin muka lebih fresh. Gabikin kering, and the smell is like candy! Pas dibawa makan ga langsung ilang, tapi ninggalin stain dikit dibibir. Pretty!

  • 1 out of 1 people found this review useful.

Fawzia M
16 June 2017

Warna yg aku punya shade RD03 dgn gradasi pink ke plum. Pink yg ga terlalu pink, lebih ke seperti buat nutupin garis bibir aja dengan isi warna plum di bagian bibir dalam. Wangi lip flush ini kayak semangka. Teksturnya semacam creamy + glossy, nyaman di bibir tapi jangan berharap warnanya stay setelah dibawa makan minum yah. Waktu aplikasiin lumayan harus fokus di tarikan satu arah supaya ga kecampur , pastiin warna muda untuk bagian bibir luar dan gelap untuk bibir dalam. Lumayan buat koleksi2 instant ombre lipsnya.

Marisah C
3 October 2016

Bagus bgt buat sehari-hari ke kantor, ada gradasi warna nya, ada rasa buah nya lg.
Kemarin pas bgt lagi discont jd langsung beli.
Thanks sociolla..

Rika c
22 September 2016

cepet banget ya nyampe nya,,cuma 2 hari barang udah di tangan.. baru nyampe langsung dicoba, aroma nya enak. trus sekali poles langsung keluar warnanya.. sayang warnanya kurang cocok. next cobain shade yang lain ahh..

Please Login/ Register To Write Your Review

Write a review

Lip Flush Bitten Lip

Lip Flush Bitten Lip

Write a review