Successfully added to your shopping Bag

Quantity:
Total:
Continue shopping
Proceed to checkout

Masuk ke Sociolla dengan Akun SOCO

Lupa password

Belum memiliki akun? Daftar sekarang, yuk!

MEMBUAT AKUN SOCO


Kamu sudah memiliki akun?

ATUR ULANG PASSWORD

Lupa password Anda? Masukkan alamat email.

Discover L'Oreal Paris Superstar Mascara, for super-sized, super-long, superstar lashes that steal the show!

STEP 1 - VOLUMISING PRIMER:

The super-sizing primer thickens each lash with a corset-shaped brush to build volume.

STEP 2 - LENGTHENING TOPCOAT:

The lifting brush applies a black fibre enriched formula that perfectly coats the primer. Lashes are lifted, lengthened and dressed in intense black.

L’oreal company was founded by Eugene Schueller in France since 1909. L’oreal not only concetrating on makeup but also hair care, skin care, and fragrance. L’oreal currently markets over 500 brands and many thousands of individual products in all sectors of the beauty business.

Present in more than 120 countries, L'Oréal Paris grew from a philosophy: to innovate and offer the highest quality products at the best price for the number of consumers as much as possible. The philosophy that stems from research in their laboratories and their desire to make professional expertise to be affordable.

Reduced price!

PRODUCT REVIEW

User's Average Rating

4.2

8 of 10 reviewers recommend this product

Yes
4
No
3
Maybe
3
WRITE REVIEW

ALL REVIEWS (10)

Syahdian Nurjingga

Syahdian Nurjingga

47 Reviews | See all User's reviews

31 August 2018

4.2

    Long Wear

    Packaging

    Pigmentation

    Texture

    Value for Money

Mascara False Lash Superstar Duo, pertama kali saya memakainya, saya sangat suka karena dapat membuat bulu mata lebih tebal seperti memakai bulu mata palsu hehe.

Repurchase this product? Yes

4.0

    Long Wear

    Packaging

    Pigmentation

    Texture

    Value for Money

Salah ngira maskara ini dengan sisternya yang Voluminous, yang di-review bagus sama Tati. Yah beda banget sih soalnya clumpy, smudging, dan non-waterproof. Tapi kalo klaimnya yang lifting, lengthening, dan intensed black emang bener. Tapi buat gw mending nunggu sisternya masuk ke Indo aja deh hehe

Repurchase this product? No

Putri Widodo

Putri Widodo

12 Reviews | See all User's reviews

19 August 2018

4.4

    Long Wear

    Packaging

    Pigmentation

    Texture

    Value for Money

maskara ini bagus banget buat kamu yg suka males kalau ada bekas2 mascara hitam nempel di bawah mata saat dibersihkan. selain itu, bulu mata jadi terlihat lebih tebal dan panjang juga. Gak luntur sepanjang hari

Repurchase this product? Yes

resha devina

resha devina

173 Reviews | See all User's reviews

15 August 2018

4.6

    Long Wear

    Packaging

    Pigmentation

    Texture

    Value for Money

berawal nyoba punya temen pas disekolah dia ni ada dua bagian gitu yang satu bagian putih aku gabegitu ngerti deh namanya apaan pokonya satu bagian putih dan item pertama pake yang item lalu pake yang itemnya awalnya aku ngira alah abal abal doang formalitas dikasih 2 bagian gini biar beda dari yang lain TAPI GA DONG BUAT YANG L'OREAL ternyata si bagian putihnya itu membantu banget! bulu mata jauh lebih panjang dan ngangkat banget pokonya cantik banget beb!!!!

Repurchase this product? Maybe

4.0

    Long Wear

    Packaging

    Pigmentation

    Texture

    Value for Money

Mascara favourite bangeet, ini beneran isi volume bulu Mata kuu, cuco banget pokonya kalo pake ini, apalagi kalo ditambah bulu mata palsu, makin top deh

Repurchase this product? Maybe

SEE MORE