Successfully added to your shopping Bag

Quantity:
Total:
Continue shopping
Proceed to checkout

Masuk ke Sociolla dengan Akun SOCO

Lupa password

Belum memiliki akun? Daftar sekarang, yuk!

MEMBUAT AKUN SOCO


Kamu sudah memiliki akun?

ATUR ULANG PASSWORD

Lupa password Anda? Masukkan alamat email.

Rp 87,280

-20%
Rp 109,100

Eyeliner cair berbentuk pena dengan 2 kuas aplikasi untuk bentuk wing liner sempurna

What It Is :
Sekarang cara memakai eyeliner jauh lebih mudah dengan Maybelline Hypersharp Wing. Eyeliner cair berbentuk pena dengan 2 kuas aplikasi untuk membentuk wing liner sempurna. Pilihan tepat untuk penggemar make up mata cat eye.

Benefits:

- Kaya akan kandungan karbon yang menghasilkan warna hitam yang berkilau untuk garis mata yang intens

- Smudgeproof dan tahan sepanjang hari

- Tahan air, keringat dan minyak wajah

Highlight Products :

- Mudah menghasilkan eyeliner wing sempurna
- Memiliki warna hitam yang intens
- Tahan air, keringat, dan minyak wajah

How to use:

Langkah 1: Gunakan salah satu sisi brush berukuran 0.01mm dan buat garis tipis dari sudut hingga bagian tengah mata.

Langkah 2: Gunakan sisi brush yang lebih tebal untuk membentuk wing dan beri tekanan untuk membuat wing yang lebih tebal.

MAYBELLINE was created in 1915 by a 19 year old young entrepreneur named Tom Lyle Williams. For the past 100 years, Maybelline has been an iconic name as one of the world’s leading cosmetics brand available in over 100 countries known for quality, affordable, innovative cosmetics for every woman. One of the iconic products is Great Lash Mascara debuted in 1971. According to brand reports in 2000, a tube was sold every 1,2 seconds.

Maybelline takes trends from the catwalk to the sidewalk, empowering women to make a statement, explore new looks, and flaunt their own creativity and individuality. Inspired by confident, accomplished women, Maybelline gives you scientifically-advanced formulas, revolutionary textures and up to the minute, trendsetting shades effortlessly, affordably, and beautifully.

Reduced price!

PRODUCT REVIEW

User's Average Rating

4.3

49 of 54 reviewers recommend this product

28
10
16
Yes
No
Maybe
WRITE REVIEW

ALL REVIEWS (54)

Leavanie chlaudya

Leavanie chlaudya

17 Reviews | See all User's reviews

20 September 2018

4.4

    Long Wear

    Packaging

    Pigmentation

    Texture

    Value for Money

Eyeliner ini sempat jadi favorite aku.. Karena ujungnya yang lancip dan pipih gampang bnget buat ngebentuj eyeliner dimata. Namun warnanya yang kurang pekat jadi harus diapply berkali"

Repurchase this product? Maybe

Tiana Alessandra

Tiana Alessandra

4 Reviews | See all User's reviews

11 September 2018

4.6

    Long Wear

    Packaging

    Pigmentation

    Texture

    Value for Money

Thid one is my favorite eyeliner.. Paling gampang untuk bikin wing liner using this product. Tapi walaupun waterproof kalau terlalu sering kena air atau keringat hilang juga.. But overall this product is worth to buy for daily..

Repurchase this product? Yes

Septina putri

1 Reviews | See all User's reviews

29 August 2018

4.4

    Long Wear

    Packaging

    Pigmentation

    Texture

    Value for Money

gampang bgt sih di aplikasiin, buat newbie yg mau belajar pake eyeliner ini cocok bgt sih karena kuas nya lentur bgt. bakal repurchases lgi sih kalo abis

Repurchase this product? Yes

3.2

    Long Wear

    Packaging

    Pigmentation

    Texture

    Value for Money

For beginners eye liner ini bagus tapi sayang kurang waterproof dikulit berminyak .. dia memudar hanya dalam 2jam pemakaian ..wekss. packaging ok . Harga lumayan mahal kalo efeknya sedikit mah.. 😏

Repurchase this product? No

Cynthia Margaretha Wijaya

2 Reviews | See all User's reviews

21 August 2018

3.6

    Long Wear

    Packaging

    Pigmentation

    Texture

    Value for Money

Maybelline's eyeliner is probably one of my favourite things. I've tried 2 maybelline eyeliners and so far I have no difficulties in using them (I am a beginner in using makeup and this eyeliner helps quite alot) easy to apply with a satisfying result. Totally going to buy it again 👍

Repurchase this product? Yes

SEE MORE