Successfully added to your shopping Bag

Quantity:
Total:
Continue shopping
Proceed to checkout

Masuk ke Sociolla dengan Akun SOCO

Lupa password

Belum memiliki akun? Daftar sekarang, yuk!

MEMBUAT AKUN SOCO


Kamu sudah memiliki akun?

ATUR ULANG PASSWORD

Lupa password Anda? Masukkan alamat email.

SPECIAL PROMO

GET FREE MERCHANDISE

Dapatkan hasil yang tajam dan detail dengan kuas aplikator tipis seperti pena. Warna hitam intens dan hasil garis mata yang natural. Kuas aplikator dengan diameter 0.003 mm untuk hasil garis yang tajam. Didesain dengan mekanisme yang sempurna untuk mengatur jumlah aliran formula pada kuas aplikator. Formula dirancang untuk hasil warna hitam yang intens, waterproof, smudgeproof, dan non-transfer 

Benefits:

(1) Memiliki kuas aplikator tipis 0.003 mm untuk hasil tajam.
(2) Waterproof.
(3) Tahan luntur.
(4) Tanpa pewangi.
(4) Aman digunakan oleh pengguna lensa kontak.

Highlight Product :

(1) Eyeliner cair dengan kuas aplikator berbentuk pena

(2) Membentuk garis yang presisi

(3) Waterproof

(4) Mudah diaplikasikan

(5) Tahan lama 

HOW TO USE :

1. Buat wing pada ujung kelopak mata bagian luar
2. Isi area wing yang kosong dan tarik garis ke kelopak mata bagian dalam 

L’oreal company was founded by Eugene Schueller in France since 1909. L’oreal not only concetrating on makeup but also hair care, skin care, and fragrance. L’oreal currently markets over 500 brands and many thousands of individual products in all sectors of the beauty business.

Present in more than 120 countries, L'Oréal Paris grew from a philosophy: to innovate and offer the highest quality products at the best price for the number of consumers as much as possible. The philosophy that stems from research in their laboratories and their desire to make professional expertise to be affordable.

Reduced price!

PRODUCT REVIEW

User's Average Rating

4.5

27 of 28 reviewers recommend this product

Yes
17
No
3
Maybe
8
WRITE REVIEW

ALL REVIEWS (28)

Ricca Magdalena

Ricca Magdalena

12 Reviews | See all User's reviews

11 September 2018

3.8

    Long Wear

    Packaging

    Pigmentation

    Texture

    Value for Money

Loreal super liner ultra sharp aplikatornya sangat enak diaplikasikannya karena bentuknya seperti pulpen dan warnanya pun hitam tetapi cepat sekali habisnya.

Repurchase this product? Maybe

Reva Nisa Nabela

Reva Nisa Nabela

56 Reviews | See all User's reviews

18 August 2018

4.6

    Long Wear

    Packaging

    Pigmentation

    Texture

    Value for Money

Dari segi packaging simple seperti pena dengan ujungnya mudah di aplikasikan pada kelopal mata. Tekstur kuasnya lembut dan warna yang di tampilkan super liner ultra sharp langsung nyata terlihat. Super suka dengan liner ininkarena selain harganya terjangkau tetapi kualitasnya super bagus.

Repurchase this product? Yes

Ikrima Tunisah

Ikrima Tunnisa

147 Reviews | See all User's reviews

17 August 2018

4.2

    Long Wear

    Packaging

    Pigmentation

    Texture

    Value for Money

Cantik bangettttt mataku jadinya kalo pake ini. Gampang juga aplikasiin ke mata. Dan super tahan lamaaaaa. Totally recommended bangettttt. Nabung dulu kalo mau beli ini

Repurchase this product? Yes

Aprilia Putri

Aprilia Putri

53 Reviews | See all User's reviews

16 August 2018

4.6

    Long Wear

    Packaging

    Pigmentation

    Texture

    Value for Money

Aku suka banget Sama eyeliner ini. Bagus banget so pigmented. Warnanya Hitam pekat. Tahan lama seharian make up ngga luntur. Cuman jeleknya dia lekas banget keringnya. Jadi lekas juga beli baru

Repurchase this product? Maybe

Intan Arwinda

Intan Arwinda

81 Reviews | See all User's reviews

13 August 2018

4.2

    Long Wear

    Packaging

    Pigmentation

    Texture

    Value for Money

I just bought this and I couldn't be happier. It applies very smooth and the color is extremely black, which I like. The applicator is good, although I would have preferred a more precise tip. The one I have is the super liner black lacquer in the waterproof formula. it was 12 euros which I find a little bit expensive for drugstore, but the actual product is worth it and it isn't the 20 euros you have to pay for the kat von d one. The only thing is that it has a glossy finish, so if you prefer a more matte finish this one isn't for you.

Repurchase this product? Maybe

SEE MORE