Successfully added to your shopping Bag

Quantity:
Total:
Continue shopping
Proceed to checkout

Masuk ke Sociolla dengan Akun SOCO

Lupa password

Belum memiliki akun? Daftar sekarang, yuk!

MEMBUAT AKUN SOCO


Kamu sudah memiliki akun?

ATUR ULANG PASSWORD

Lupa password Anda? Masukkan alamat email.

SPECIAL PROMO

GET FREE MERCHANDISE

  • Krim multi-fungsi yang menutupi ketidaksempurnaan wajah secara sempurna.
  • Teksturnya ceamy dan lembut membuatnya sangat mudah untuk di ulaskan pada wajah.

Beauty Story was inspired by young girls’ creativity and spontaneity. Beauty Story love to learn more and be positive thinking and confident with what they do. They believe in freedom of self-expression by understanding every woman is different, has her own taste and continuously express themselves by their makeup and style. Beauty Story encourages young women to express their inner beauty as well as their natural beauty.  

Our products are custom-formulated with the same ingredient used in luxury make-up, also prioritized in safety with all PARABEN FREE products, dermatology tested, and are not tested on animals. Best of all, Beauty Story products retails at affordable price. We wish our customers to enjoy and play make-up with Beauty Story, express themselves confidently and look beautiful anytime, anywhere. 

LET YOUR STORY BEGIN NOW 

PRODUCT REVIEW

User's Average Rating

4.3

6 of 7 reviewers recommend this product

Yes
3
No
2
Maybe
2
WRITE REVIEW

ALL REVIEWS (7)

Putri Aprilia W

Putri Aprilia W

40 Reviews | See all User's reviews

8 November 2018

3.8

    Long Wear

    Packaging

    Pigmentation

    Texture

    Value for Money

Dia bntuknya stick, teksturnya agak creamy tp lumayan keras gtu, buat ngecover mata panda sih dia lumayan ngecover cuman mnurutku buat diblend nya susah

Repurchase this product? No

Nabila ulul azmi ramadhani

6 Reviews | See all User's reviews

15 August 2018

4.0

    Long Wear

    Packaging

    Pigmentation

    Texture

    Value for Money

Menurutku concealer ini sedikit membatu menyamarkan mata panda dan bekas jerawat, walaupun dari segi pigmentasinya medium. Warna light ini sangat cocok dengan warna kulitku.

Repurchase this product? Maybe

Tia Aryani

Tia Aryani

105 Reviews | See all User's reviews

10 August 2018

4.4

    Long Wear

    Packaging

    Pigmentation

    Texture

    Value for Money

Concealer terenak dan tercoverage buat bawah mata dan nutupin bekas jerawat, teksturnya enak banget terus aplikatornya juga gampang dipakenya, ga nge crease juga :')

Repurchase this product? Yes

4.2

    Long Wear

    Packaging

    Pigmentation

    Texture

    Value for Money

Bagus buat ngeconceal dark circle dan acne spot. Gampang diblend, tapi harus bener-bener di set soalnya gampang banget luber luber gitu, pagi di taroh di bawah mata, eh siang udah turun ke pipi :(

Repurchase this product? Maybe

Chresentina Therstiyarni Satir

4 Reviews | See all User's reviews

22 June 2018

4.0

    Long Wear

    Packaging

    Pigmentation

    Texture

    Value for Money

demi dah pake ini bagus bgt bisa nutupin jerawat jerawat wkkww tp mahal:( kadang suka nyesek liat harganya wkwkkw tapi recommended bgt kok,untuk dipake jg ga bikin rusak kulitt

Repurchase this product? No

SEE MORE